شاهکار شورای شهر و شهرداری خرم آباد : تخریب خانه یک پیر زن معلول - ویدیو

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Alish_uk - بیرمنگهام، انگلستان

من زاده خرم آباد هستم. اعضای شورای شهر یکیشون همین آشنیانی هست که مطربه و دیگری فرشاد سیفی هست که کمانچه میزنه و عیدی دیوونه بیرانوند.یعنی توی خرم آباد بی مصرف تر و بی ریشه تر از اینا نداریم.خلایق هرچه لایق. لیاقت هر ملتی رو در حاکمانی که بهش حکمرانی میکنن باید فهمید
‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۷
۸۰
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

هیچوقت یک طرفه پیش قاضی نروید. باید اونور ماجرا رو هم شنید. شاید خونه بخاطر مصلحتهای ایمنی تخریب شده: کهولت؛ نشست تدریجی زمین و دلایل متعدد دیگر که ما نمیدانیم. اینکه دو بار اسم دولت صهیونیستی گفته شد؛ ذهن را به شک میاندازد که در پشت ماجرا دستهای استکبار؛ فعالیت میکنند. زنک میگوید «پنج هزار نیرو آوردند با خودشون». آیا این عقلانی هست؟!
‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۶
۵۷
esfanie - اسن، آلمان

برین رای بدین.
‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
۴۶
aashena - اتاوا، کانادا

تفکر اسلامی آرزو میکنم یک روز همینجور زمینگیر بشی و همینجور ظالمانه خانه خرابت کنند با همه وسایل داخل ساختمان...بی وجدان!
‌پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴
۴۶
Niemand - تهران، ایران

[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. شما حتی برای پدر و مادر خود ارزش قائل نمیشین میدونید بااین حرفتون چقد لعنت فرستادن برای آنها
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۸
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

بگیرین این شهردار خرم أباد وبیارین با قالیباف ببندیمشون به یک گارى ، جفت خوبى هستند!اونم یه گارى با بار ( پِهِن ) گاو!
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۷
۴۶
mabahamim - منچستر، انگلستان
سرنگونی رژیم منفورو زامبی هارو از خداوند خواستارم مخصوصا توی گلابی به ک ......بشی ..
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
۶۶
kabootar e sefid - لاهور، پاکستان

با این کارشون چه عیدی قشنگی به این پیرزن دادند.
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
۸۰
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
هموطنان عزیز فکر نکنید که صهیونیست و امپریالیسم فقط در لباسهای ژیگولی، بی ام و، اف16 و کشتیهای تفریحی دست به اغتشاش و بلوا میزنند. از هر طریق و روزنه‌ای زهرشان را وارد میکنند. ولی ما بیداریم.
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
بگو مرگ بر شاه.....راضی به این مقدار نباشید....خانه نخرید امام همه را خانه دار خواهد کرد،برق اب و اتوبوس که مجانی شد برای حزب الله ادمخورهاش و برادران بعثی صهیونیستی عراقی...خیلی عجیبه که گوینه میگه اسراییل هم این کار را به فلسطینیها نمی کنه....از سال ۱۹۴۷ که اسراییل تاسیس شده تا حالا جز کسانیکه تو مدرسه و بیمارستان اتوبوس بمب گذاشتند و ملت را سلاخی کردند ،خانه هیچ فلسطینی را خراب نکرده،ولی رژیم به ملت خورانده و ملت باورشون شده که اسراییل مثل حکومت حدل علی تو مملکت امام زمان خانه مردم را بر سرشان خراب میکنه....عجیبه خانه هایی که در لبنان در جنگ با اسهاییل تخریب میشن باسازی میکنند به هر خانواده متضرر ۱۰۰۰۰ دلار دستی میدن ولی خانه ایرانی را رو سرش خراب میکنند،مطمئن باشید فردا مخارج این تخریب را هم از خانواده های اونجا میگیرن.
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. کاش مسؤلین محترم سایت اجازه میدادند کمی برای ..دعای چاروداری بکنیم،اخه .. روانی ،تو حتی ارزش لعن و نفرین را هم نداری،تو هیچوقت به پک و پوزت تو اینه نگاه کردی وقتی این چرندها را مینویسی؟ امیدوارم اگر خدایی وجود داره تو و خانوادت را به اون سرطانی مبتلات کنه که امثال خلخالی متلاش شدن ...،حی پست ترین .. انسانها در برابر این همه پستی حداقل سکوت میکنند ولی تو روانی ......،.
جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۵
۸۰
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک
[::ابن ملجم - مونیخ، آلمان::]. اگر دعاهات بر اساس اصول و منطق برهانی باشه، هیچ اشکالی نداره. جایی خوندم که سکوت نشانه رضایت هست!.
شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۲
۲۸
SADEGH2017 - مونیخ، آلمان
[::تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک::]. حِیف همون دانمارک که نمیدونه چه موجودی رو در خاک خودش راه داده!. متاسفم برای مردم دانمارک که مجبورن تحملت کنن!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +222پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند