درخواست زن ایرانی بریتانیایی که در هند با اتهام قتل روبروست

زن بریتانیایی ایرانی تباری که برای ساخت یتیم خانه به هند رفته بود می گوید پس از آن که به قتل یک کودک متهم شد، به مدت دو سال مجبور شد در این کشور بماند.
 

نرگس اشتری ۲۸ ساله اصالت ایرانی دارد و در بریتانیا بزرگ شده و تحصیل کرده است. او در سال ۲۰۱۰ بنیاد پریشتان را به امید بهبود زندگی کودکان یتیم و رها شده جهان تاسیس کرد.

 
خانم اشتری در کودکی پدر و مادر خود را از دست داد و نام یتیم خانه اش را به یاد پریشتان، کودک یتیمی که در سریلانکا دید، انتخاب کرد. بنیاد پریشتان پس از تاسیس یتیم خانه ای دخترانه و سرای نگهداری از کودکان نابینا در شرق هند افتتاح شد.
 
به نوشته نشریه دیلی میل در سال ۲۰۱۴ یکی از کودکان ناپدید شد خانم اشتری با اتهام مواجه شد و اکنون در صورتی که اتهام ثابت شود، ممکن است به حبس محکوم شود.
 
نرگس اشتری در درخواستی که به زبان انگلیسی منتشر کرده از دوستان و همکارانش در بریتانیا خواسته از او حمایت کنند.
 
کمپین اینترنتی که به همین منظور راه افتاده نیز از نراندرا مودی نخست وزیر هند می خواهد در این پرونده دخالت کند.
 
اشتری می گوید تا پایان روند قانونی اجازه ترک هند را ندارد، و نگران است از محاکمه عادلانه برخوردار نباشد و از مردم می خواهد در حمایت از او نامشان را به طومار بیافزایند.
 
او اتهام علیه خود را رد کرده و می گوید با خدماتی که به هند کرده احساس می کند مورد خیانت قرار گرفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
amirir - تهران، ایران

چه جالب اسمش با فرمانده نیروی انتظام سردار اشتری شبیهه. نکنه خواهرشه. نکنه اینا در کشورهای فقیر سرمایه گذاری در حوزه کودکان میکنن تا جمهوری پوچ اسلامیشون رو گسترش بدن! از اینا هیچی بعید نیست.
‌سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۶
۶۲
فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین

والله من بهیج عنوان نمیتوانم از ایشان دفاع کنم،چون اولا نه ایشان را میشناسم ،ثانیا تا حالا گذرم به هند نخورده!ثالثا این همه بدبخت درایران داریم (چراغی که به منزل رواست،به مسجد حرام است).
‌سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷
۴۹
لعنت بر ذات پلید - ملبورن، استرالیا

امیدوارم حقیقت روشن شود وچنانچه وی بی گناه بود هرچه سریعتر رها شود تا به هرحا که دوست دارد برود وزندگی کند ولی برای وی نیز متاثر شدم که بدون والدینش بزرگ شده است . خداوند کمکمان نماید تا کمتر شاهد وناظر وشنونده اتفاقات دردناک باشیم . آمین
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۲
۳۴
پروردگار - تهران، ایران
یه فامیل داشتیم همیشه می گفت هر وقت یه بدبختی رو دیدی دستش رو نگیر بلکه یه لقد بزن تو سرش بره تو زمین! خانم محترم از انگلیس بلند شدی رفتی هند و صدها کودک رو در این کشور فقیر سامان دادی کسی گفت دستت درد نکنه؟ خب احتمال کودک ربایی همیشه هست و جالبه دولت هند این همه خدمات این خانم رو نادیده می گیرد و در صدد مجازات ایشان است.
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۵
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
خدا نکنه تو هند تصادف کنی یا با کسی دعوا کنه، ١٠٠٠ شاهد ضد فرد غیر هندی بر علیه او میشوند و شاهد هندی میشوند،
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
۳۶
پرنده پروازی - حیدراباد، هندوستان
متاسفانه روند رسیدگی به یک پرونده در هند بسیار طولانی است، به عنوان مثال اگه یه دختر هندی از شما شکایت کند و بعد دیگر اصلا در جلسه دادگاه حاضر نشود، شما باید تا دوسال بری دادگاه و بیایی تا پرونده مختومه شه، قاضی هاشون هم بعضا انگلیسی بلد نیستند
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::پرنده پروازی - حیدراباد، هندوستان::]. فکر میکنم دست رو درد دلت کذاشته شده . موفق و شاد باشی
‌چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.