انتقاد از روند بررسی درخواست پناهندگی کسانی که می‌گویند مسیحی شده‌اند در بریتانیا

انجیل فارسی: بسیاری از ایرانیانی که مسیحی شده اند در "کلیساهای خانگی" مخفی حاضر می شوند 
"می توانید ده فرمان را از حفظ بگویید؟"
 

آیا کسی که به دین مسیحیت گرویده و بخاطر جانش از بریتانیا درخواست پناهندگی کرده، باید جواب این سوال را بداند؟

 
گروهی از نمایندگان پارلمان بریتانیا از احزاب مختلف که در زمینه آزادی مذهب فعالیت می کنند در گزارشی معیارهای رسیدگی به درخواست های پناهندگی افرادی که به دین مسیحیت گرویده اند را ناعادلانه دانسته اند.
 
به گفته این گروه، سوالاتی که از این پناهجویان در حین رسیدگی به درخواست هایشان می شود، نامربوط و ناعادلانه است.
 
این گروه از نمایندگان پارلمان معتقدند افرادی که به درخواست های این پناهجویان رسیدگی می کنند اغلب به جای این که به دنبال اعتقادات این افراد باشند در تلاشند تا سوالاتی کم اهمیت درباره انجیل را از این پناهجویان بپرسند.
 
به نظر این گروه، فقدان درک درستی از مذهب و اعتقادات باعث می شود که درخواست پناهندگی افرادی که به دلیل تغییر دین در کشورهایشان در معرض محاکمه و خطر جانی قرار دارند، از سوی این افراد رد شود.
محمد با مخفی شدن در زیر یک کامیون وارد بریتانیا شد محمد، یک ایرانی پناهجو است که مسیحی شده است. او درتلاش است تا بتواند در بریتانیا اجازه اقامت را بگیرد.
 
درخواست پناهندگی او در پی رسیدگی به پرونده اش رد شده است.
 
این پناهجوی ایرانی می گوید: "یکی از سوالاتی که آنها از من پرسیدند خیلی عجیب بود. آنها از من خواستند که بگویم جلد انجیل چه رنگی است."
 
محمد می گوید که در پاسخ گفته: "می داند که جلد انجیل رنگ های متفاوتی دارد، جلد انجیل من قرمز رنگ است."
 
به گفته این پناهجوی ایرانی از او سوالاتی پرسیده شده که قادر به پاسخگویی نبوده است. به عنوان مثال، از او خواسته شد که ده فرمان را بگوید، اما او نتوانسته همه آنها را از حفظ بگوید.
 
زمانی که پرونده پناهجویی فردی در حال بررسی است، مامور رسیدگی درباره افزودن اظهارات آنها به پرونده تصمیم گیری می کند. دستورالعمل درباره رسیدگی به پرونده های افرادی که به دلیل تغییر مذهب درخواست پناهجویی کرده اند این است که باید از آنها درباره اطلاعاتی کلی سوال شود.
 
اما چرا وزارت کشور که به درخواست پناهجویان رسیدگی می کنند انتظار دارد که این پناهجویان اصول اولیه انجیل را بدانند؟
 
بارونس بریج که ریاست این گروه پارلمانی را برعهده دارد گفته است: "مشکلی که با این دسته از سوالات داریم این است که ممکن است شما فردی با خلوص و صادق نباشید، اما بروید و جواب این سوالات را پیدا کنید ولی در مقابل ممکن است واقعا فردی با خلوص باشید، اما جواب این سوالات را ندانید."
 
"زمانی که سیستم درباره اعتقادات واقعی افراد سوال نمی کند، نشان می دهد که کسانی که درباره سرنوشت این پناهجویان تصمیم گیری می کنند به درستی آموزش ندیده اند."
 
آمار رسمی درباره شمار افرادی که به دلایل مذهبی درخواست پناهندگی می کنند، وجود ندارد. اما شواهد نشان می دهد که بخش زیادی از این افراد احتمالا مسلمانانی باشند که به مسیحیت گرویده اند.
 
اعضای فرقه اسلامی احمدیه در پاکستان یکی دیگر از گروههایی هستند که به دلیل غیرقانونی بودن فعالیت هایشان در این کشور خواستار اقامت در بریتانیا هستند.
ریو مارک میلر مسئولیت گردهمایی ایرانیانی را که به مسیحیت گرویده اند در شهر استاکتون-آن-تیز بر عهده دارد ریو مارک میلر مسئولیت گردهمایی ایرانیانی را که به مسیحیت گرویده اند در شهر استاکتون-آن-تیز بر عهده دارد. او می گوید افرادی که به پرونده های این قبیل پناهجویان رسیدگی می کنند باید بین دانشی که در جان و روح فرد وجود دارد با دانشی که از حفظ می شود، تفاوت قائل شوند.
 
به گفته آقای میلر آنها باید سوالاتی از این پناهجویان بپرسند که به آنها در درک این که چرا یک فرد اعتقادات و دینی که با آن به دنیا آمده را کنار می گذارد، کمک کند.
 
اما سوالی که وجود دارد این است: آیا این احتمال هست که سیستم حاضر را به بازی گرفت؟ آیا کسی نمی تواند وانمود کند که پی به وجود خدا برده است؟
 
تغییر دین از سوی شمار کثیری در آلمان که اخیرا صورت گرفته به این نگرانی دامن زده که این قبیل اقدامات شاید یک شیادی بزرگ باشد.
تغییر دین از سوی شمار کثیری در آلمان که اخیرا صورت گرفته به این نگرانی دامن زده که این قبیل اقدامات شاید یک شیادی بزرگ باشد وزارت کشور بریتانیا در حال بررسی این گزارش گروه پارلمانی است.
 
هنوز هیچ اظهارنظررسمی در این مورد به جز این که تاکید شده که دستورالعمل در مورد دیدگاههای گروههای مذهبی به طور مرتب مورد بررسی قرار می گیرد. ارائه نشده است.
 
هنوز طرح هایی در مورد ثبت آمار درخواست پناهجویان مذهبی وجود ندارد. به این دلیل که بسیاری از درخواست ها پیچیده است و یا با عوامل دیگری تداخل دارند.
 
محمد ساکن یورکشایر است. او همانند شماری دیگر در یونان و در مسیر رسیدن به بریتانیا تعمید داده شده است.
 
او می گوید: "برای دانستن این که فردی یک معتقد واقعی است یا خیر. شما باید به دستاوردهای او در زندگی نگاه کنید. دستاورد زندگی عشق و انسانیت است... زمانی که مردم به اینجا می آیند زخمی هستند و در ترس بسر می برند، آن چه که آنها بیش از همه به آن نیاز دارند عشق است."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه

حق داشتند دیگه آخه تو چه جور مسیحی هستی که نمی دانی 10 فرمان چیه . اگر کمی صداقت داشتی شاید تو را رد نمی کردند البته واقعیت این است که 90 درصد ایرانیانی که می خواهند در اروپا پناهندگی بگیرند هیچ خطری جانشان را تهدید نمی کند بخاطر همین مجبورند از بهانه هایی مثل مسیحیت و همجنس گرا بودن استفاده کنند
یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۶
۴۰
raha1984 - هامبورگ، آلمان
از انگ ہمجنسبازی و لواط بخودشون زدن تا با دوز و کلک دین و مسلک عوض کردن و پذیرفتن !! اینہا ہستند پیروان دین... !! دین کلک و حربہ
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۸
۲۵
اسب آتش - سیدنی، استرالیا
[::raha1984 - هامبورگ، آلمان::] کسی که واقعا مسلمونه نیازی به مسلک عوض کردن و بقیه حیله ها نداره تا ویزا بگیره چون خدای واحد و شاهد رو ناظر همه اعمال و گفته هاش میدونه که یه روز باید جواب پس بده.تو این دنیا داره از تمام حرکات و حتی تفکرات ما. بصورت مداربسته فیلم برداری میشه. اونائی که ازاین روشها میرن جلو رو ببین تو زندگیشون درست و حسابی مطالعه داشتن یا فقط سر سری واسه خالی نبودن عریضه اسم مسلمون شناسنامه ای رو یدک میکشیدن؟ مسلمون واقعی درست کردار زیاد دیدم که نه دینشو عوض کرده نه انگ چیزی رو بدروغ بخودش زده اما ویزا گرفته یا چند مورد هم دیدم که ترجیح داده برگرده ولی خودشو نفروشه .چینی ها برمه ایها آفریقائی های بت پرست و غیره هم آئین خودشون رو دارن ولی واسه ویزا از این تکنیکهای مورد گفتگو استفاده میکنن. من بیشتر فقر فرهنگی-تربیتی خانوادگی رو عامل میدونم. بی انصافی قضاوت کردی
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷
۵۶
Ali699 - بلتون، انگلستان
ایمان چیزی نیست که با چشم دیده بشه من یه ایمان دار هستم و دقیقآ همان سوالاتی را که از اقای محمد کردن از پرسیدن و من هم رد شدم وزارت کشور پرسشش کلی باشد یعنی چه و چه جورى ایمان اوردید یکى با خلوص ایمان داره ممکن کمتر بدونه از انجیل و یکى ایمانش با خلوص نیست می تونه بره پیدا کنه سوالات را و اگر از خود کساى که انترویو میکنن و حتی کشیشی که سالها مطاله داره انجیل را باز می کنن و جاى که ادم را انترویو میکنن تو یه اتاق کوچک شبیه اتاق باز جوی ادم فکر میکنه تو اطلاعات ایران هستش
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۳
۵۸
ادوینو - گوالف، کانادا
مسلمان زاده هیچ راهی جز مسیحی شدن خواننده بودن همجنسگرا بودن برای پناهندگی ندارد خود من مخواستم ارتشی باشم اما چون مسیحی بودم هیچ راهی نداشت بغیر از مسلمان شدن تازه تو مسلمانه دسته دوم هستی وهیچ گارانتی نیست که تو ارتش استخدام بشی وسلام.
یکشنبه ۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.