واکنش‌ها به دستور جنجالی فرماندار کارولینای شمالی درباره استفاده تراجنسیتی‌ها از توالت

فرد تراجنسیتی ممکن است خود را به صورت زن، مرد، دوجنسه، یا بی‌جنسیت ببیند ولی دیگران فرد را از لحاظ ظاهری یا ژنتیکی به صورت دیگر می بینند. فرمان اجرایی فرماندار ایالت کارولینای شمالی علیه گروهی از دگرباشان جنسی با مخالفت هایی روبرو شده است.
 

پت مک کروری، ماه پیش طی فرمانی گفت افراد تراجنسیتی (Transgender) اگر قصد استفاده از توالت و دستشویی های عمومی را دارند، باید به توالتی بروند که مطابق جنسیت ثبت شده آنان در زمان تولدشان باشد.

 
تراجنسیتی یا ترنس‌جندر به جنبه جنسیت در افرادی دلالت دارد که هویت جنسی شان فرای تعاریف دوگانه مرد و زن است که تغییر جنسیت می دهند یا ترجیح می دهند در هویتی متفاوت از جنسیت بیولوژیک خود اجراگری جنسی داشته باشد.
 
یعنی یک فرد که خود را به صورت زن، مرد، دوجنسه، یا بی‌جنسیت ببیند ولی دیگران فرد را از لحاظ ظاهری یا ژنتیکی به صورت دیگر ببینند. در واقع ترنسجندر یک گرایش جنسی نیست.
 
قانون جدید کارولینای شمالی، کار را برای این افراد سخت کرده است. مثلا اگر فردی در زمان تولد دختر تشخیص داده شد اما احساس کند مرد است، اگر بخواهد در یک محل عمومی در کارولینای شمالی از دستشویی استفاده کند، حتما باید به دستشویی زنانه برود.
 
دستور جنجالی فرماندار کارولینای شمالی، در حالی صادر شده که در برخی ایالت های آمریکا برعکس این عمل شده است. فعالان حقوق دگرباشان جنسی دولت های خود را تحت فشار گذاشته اند که برای جلوگیری از ایجاد مشکل، دستشویی های عمومی بخصوص در مدارس، بدون جنسیت باشد که علاوه بر زنان و مردان، افراد تراجنسیتی هم قادر به استفاده از آن باشند.
 
استفاده از توالت برای تراجنسیتی ها در مدارس به یک موضوع مهم در آمریکا تبدیل شده است. چون مدارس باید تصمیم بگیرند فردی که احیانا از نظر جسمی هر دو حالت مردانه و زنانه را دارد، از چه دستشویی استفاده کند.
 
فرماندار کارولینای شمالی، بعد از صدور این فرمان جنجالی، با انتقاد های تندی مواجه شده است.
 
از جمله چند گروه موسیقی کنسرت های شان را لغو کرده اند. پرل جم (Pearl Jam) گروه موسیقی راک آمریکایی است که کنسرت خود را برای اعتراض به آنچه "قانون ضد حقوق دگرباشان جنسی" در کارولینای شمالی نامیده، لغو کرده است.
 
گروه راک بوستون هم اعلام کرده به خاطر این قانون کنسرت ماه آوریل در کارولینای شمالی را لغو می کند.
 
نکته قابل توجه این است که گروهی از صاحبان مشاغل در کارولینای شمالی نیز به این قانون اعتراض دارند و می گویند قانون جدید و تحریم های اخیر بر کار آنها تاثیر منفی دارد. بطور مثال یک گروه شغلی اعلام کرد که چون یک گروه از تکنولوژیست ها سفرشان به کارولینای شمالی را برای اعتراض به این قانون لغو کرده اند، عملا هزاران فرصت شغلی از دست رفته است.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
تیتو تیتو - تهران، ایران

خداییش درد اینا چیه درد ماها چیه !
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۸
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
با این حساب علماى حاکم بر میهن ما باید در گوشه... بیندازند!
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۴
۳۶
mrSajad - دبى، امارات متحده عربی
خخخخخخخ، خب توالت تراجنسیا رو جدا بسازن، مثلا روش علامت یه مرد باشه با سینه هاى گنده یا هم به زن با ....مردونه. خخخخخخ
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۳
۴۵
aashena - اتاوا، کانادا

مسئله اینجاست که اقایی که کلاه گیس گذاشته و ارایش کرده و یک دامن کوتاه و یک کفش پاشنه ده سانتی پوشیده چطوری باید وارد دستشویی مردانه شود!
جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۴
۳۰
boysboys - مونیخ، آلمان
[::aashena - اتاوا، کانادا::]. چجور وارد شه که خب وارد میشه..سوال اصلی اینه که چطور سالم خارج شه.
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۱
۴۵
aashena - اتاوا، کانادا
[::boysboys - مونیخ، آلمان::]. جناب به نکته خوبی اشاره کردین، اما ممکن است بر عکسش هم پیش بیاید و آقای داخل دستشویی در خطر باشد
شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.