نگاهی شوخ‌طبعانه به خلق و خوی آلمانی‌ها

دویچه وله : انسان‌هایی که شراب را به آبجو، وگربه را به سگ ترجیح می‌دهند، کارناوال‌هایشان زبانزد شده و ازجنگ و حوادث طبیعی وحشت دارند. کتاب "خلق و خوی ما آلمانی‌ها" با نگاهی شوخ‌طبعانه و براساس نظرسنجی‌ها آلمانی‌ها را توصیف کرده است.
 
اکثر آلمانی‌ها عاشق خودروهایشان هستند و خود را آدم‌هایی وقت‌شناس و وظیفه‌شناس می‌دانند. شاید آنها به همین دلیل خیلی پرادعا به نظر بیایند اما جالب این است که از هر پنج آلمانی، یک نفر خودش را این‌ چنین معرفی می‌کند؛ هرچند که فقط سه درصد از آلمانی‌ها خود را پرادعا می‌دانند.
 
بیش از نیمی از آلمانی‌ها دست کم شش سال است برای کارفرمای ثابتی کار می‌کنند و حدود ده درصد آن‌ها رئیس‌شان را در فهرست دوست‌های فیسبوکی‌شان دارند.
 
چندی پیش موسسه نظرسنجی YouGov خلق و خوی آلمانی‌ها را در شهر کلن مورد مطالعه قرار داده‌ است. محققان در بیش از ۸۰ پرسشنامه، از هزاران آلمانی راجع به نگرش، بینش و رفتارشان پرسیده‌اند.
 
آمارهای جالبی از این همه‌پرسی به دست آمده ‌است ازجمله این‌که ۸۲ درصد آلمانی‌ها روزانه لباس زیرشان را عوض می‌کنند، ۹۶ درصدشان دست‌کم سه روز یک بار دوش می‌گیرند یا در وان استحمام می‌کنند.
 
یک تغییر بزرگ هم که در میان آلمانی‌‌ها اتفاق افتاده حذف موهای زائد بدن است. ۷۱ درصد جوانان میان ۱۸ تا ۲۴ سال موهای زائدشان را اصلاح می‌کنند.
آلمانی‌ها جشن تولد را به کارناوال ترجیح می‌دهند
آنچه که آلمانی‌ها را متمایز از مردم سایر کشورها کرده جشنواره‌های محلی و کارناوال‌هایشان است. یکی از این جشن‌ها "جشن اکتبر" است که به‌ویژه در شهر مونیخ آلمان مرسوم است.
در این جشن از دامن رنگی با کمربند و شلوار چرمی استفاده می‌شود. این درحالی است که بیشتر آلمانی‌ها تمایل زیادی برای شرکت در ‌چنین مراسمی ندارند.
دو شرکت کننده در جشن کارناوال
آلمانی‌ها ترجیح می‌دهند با اعضای خانواده و دوستانشان در جمع‌های خصوصی جشن بگیرند؛ هرچند که از هر چهار آلمانی یک نفر فراموش کرده‌ که چگونه پس از یک جشن یا میهمانی به خانه رسیده‌ است. از هر ۲۰ نفر هم حداقل یک نفر صبح کنار یک غریبه از خواب برخاسته‌ است.
در مورد فرهنگ عضویت در انجمن‌ها هم ظاهرا رفتار آلمانی‌ها با این تصور که از عضویت‌های دائمی فراری‌اند، منطبق نیست. بیش از نیمی از آن‌ها در یک باشگاه ورزشی، بولینگ و یا تیراندازی عضویت دائمی دارند.
آلمانی‌ها شراب را به آبجو ترجیح می‌دهند
۵۷ درصد آلمانی‌ها میان شراب و آبجو، شراب را انتخاب می‌کنند. هولگا گیسلار، ناشر کتاب "آلمانی‌ها چه خلق و خویی دارند" می‌گوید: «من نمی‌گویم آلمان کشور شراب‌نوشان حرفه‌ای است، اما شراب یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های ‌آن‌هاست».
سوسیس سرخ‌‌ شده، مرغ ‌سوخاری و ماهیچه خوک
فقط شش درصد آلمانی‌ها گیاهخوار و دو درصد پیرو وگانیسم (یک روش تغذیه که عاری از هرگونه ماده غذایی حیوانی است) هستند. ۸۱ درصد آن‌ها گوشت می‌خورند و سه درصد هم از ماهی تغذیه می‌کنند.
در مورد تنقلات و ناخنک زدن اما آلمانی‌ها به دو دسته شمالی و جنوبی تقسیم می‌شوند: شمالی‌ها خوراکی‌های شور دوست ‌دارند و جنوبی‌ها خوراکی‌های شیرین. ضمنا مردم ساکن مرکز آلمان بیشتر از همه عاشق انواع شیرینی‌‌اند.
ترس‌های رایج در آلمان
برخلاف آنچه تصور می‌شود، آلمانی‌ها امروز بیش از جنگ و حوادث طبیعی از مصیبت‌هایی که زندگی شخصی‌شان را تحت تاثیر قرار می‌دهد وحشت دارند. این بدان معناست که سه چهارم آن‌ها وحشت دارند اتفاقی برای اعضای خانواده‌شان بیفتد.

۶۵ درصد آنها از سرطان و ۴۲ درصد از مرگ می‌ترسند. همچنین ۶۰ درصد هراس از این دارند که یک سانحه شدید برایشان اتفاق بیفتد.
آلمانی‌ها و چراغ عابر پیاده
۷۱ درصد عابران پیاده در آلمان اهمیت چندانی به چراغ عابر پیاده نمی‌دهند. هنگام دوچرخه‌سواری چراغ عابر پیاده کم‌‌‌اهمیت‌تر نیز می‌شود، زیرا از هر پنج نفر یک نفر چراغ قرمز را رد می‌کند. این مسئله اما هنگام رانندگی به ندرت اتفاق می‌افتد.
در مورد قوانین رانندگی این تصور که آلمانی‌ها مردمانی تابع قانون‌ هستند واقعا صدق می‌کند. هر چند که ۳۹ درصد از سئوال‌شوندگان گفته‌اند که حداقل یک بار بدون بلیط سوار قطار یا مترو شده‌اند.
آلمانی‌ها از چه چیزی خجالت می‌کشند
رها شدن باد شکم در حضور دیگران برای ۶۸ درصد آلمانی‌ها خجالت‌آور است.
بیش از ۵۰ درصد دانشجویان و افراد تحصیل کرده در این کشور اقرار می‌کنند که در خلوت خود به موزیک‌هایی گوش می‌دهند یا فیلم‌هایی می‌بینند که آن را در ملاء عام انکار می‌کنند.
حیوان خانگی محبوب آلمانی‌ها برخلاف آنچه تصور می‌شود سگ نیست بلکه گربه است. دلیل آن هم این است که نباید برای نگهداری گربه مالیات پرداخت. به همین دلیل ۲۸ درصد مردم گربه را به عنوان حیوان خانگی انتخاب می‌کنند و ۲۳ درصد سگ را.
آقایان آلمانی ترجیح می‌دهند ایستاده ادرار کنند. در این میان دو سوم آن‌ها یاد گرفته‌اند در خانه‌هایشان روی توالت بنشینند.
کریستف دوسر در کتاب خود با عنوان "خلق و خوی ما آلمانی‌ها" نتایج ۵۰۰ نظرسنجی از لایه‌های مختلف اجتماعی‌ را که توسط مؤسسه نظرسنجی YouGov صورت گرفته، با نگاهی شوخ‌طبعانه به روحیه آلمانی‌ها گرد‌آورده است. این کتاب در دهم اوت سال ۲۰۱۵ منتشر شده‌ است
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۸
Nakamichi - لندن، انگلستان
چقدر خلق و خوشون سازگار تر و قابل درکتر هست با ما تا خلق و خو و فرهنگ نچسب و کهنه پرست و ابتدایی انگلیس.قبلا هم شنیده بودم.
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • صدا و سیما براى جذب مخاطب آقاى حیاتى را آورده همان آهنگ ابی را بخونه که بخاطرش اخراج شد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: ایران تا وقتی که بمب‌افکن‌های بی-۲ از راه نرسیدند، هشدار ترامپ را جدی نگرفت
  • نتانیاهو خطاب به ایران: هر اقدامی علیه اسرائیل با پاسخی بسیار شدید رو‌به‌رو خواهد شد
  • از یاسوج تا بندرعباس؛ بحران معیشت در نیرو‌های مسلح؛ عقب نشینی در ویدیو‌های دوم چه فایده‌ای دارد؟
  • افشای جلسات شبانه نمایندگان در نزدیکی مجلس برای برکناری وزرا؛مخالفان دولت چه نقشه‌ای در سر دارند؟
  • انتشار ویدئوی رد سفید در آسمان ایران خبرساز شد
  • سناتور گراهام: خطر موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی برای اسرائیل هم‌سطح برنامه هسته‌ای است
  • واقعیت یا اغراق؛ آیا ایران به‌جای ۵۵۰ موشک می‌تواند ۵۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کند؟
  • تصاویر کشف شده در گوشی نوید اکرم ؛مهاجمان سیدنی آموزش استفاده از اسلحه دیده بودند
  • آیا هاشمی رفسنجانی «فائزه» را کتک می‌زد؟ | چرا طیفی از اصولگرایان دست از خانواده رفسنجانی بر‌نمی دارند
  • +150حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +120سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +97«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +83پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +82نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +74کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران