جنجال زن ایرانی در رستوران لوکس سان‌فرانسیسکو؛ از مستی و درگیری تا اخراج فوری! + ویدئو

ایران وایر - انتشار ویدئویی جنجالی در شبکه اجتماعی تیک‌تاک از درگیری شدید یک زن ایرانی مست با کارکنان یک رستوران لوکس در سان‌فرانسیسکو آمریکا، به اخراج او از محل کارش انجامید.

در این ویدئوی وایرال، زنی که به‌وضوح در حالت مستی قرار دارد، با فریاد، فحاشی و حمله فیزیکی به کارکنان رستوران «هیزی» در محله هیز ولی دیده می‌شود. این زن پس از تشدید درگیری، با زور از رستوران بیرون برده می‌شود.
پلیس سان‌فرانسیسکو هویت این فرد را «شیرین افکاری» اعلام کرده است؛ فردی که بر اساس اطلاعات درج‌شده در صفحه لینکدین (که پس از انتشار ویدئو حذف شد)، مدیر ارشد بخش بازاریابی رشد و حفظ کاربران در شرکت استراوا بوده است. 

ساعاتی پس از گسترش واکنش‌ها در شبکه‌های اجتماعی، شرکت استراوا تایید کرد که همکاری خود با او را قطع کرده است.

استراوا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از رفتار بسیار نگران‌کننده یکی از کارکنان خود در خارج از محیط کاری آگاه شدیم. خشونت به هیچ عنوان برای ما قابل قبول نیست و چنین رفتاری با استانداردهای تیم ما هم‌خوانی ندارد. تصمیم به پایان همکاری با این فرد گرفته شد.»

به گفته «میگل مارچسه»، متصدی بار این رستوران، ماجرا حدود ساعت ۹ شب و پس از ورود افکاری و همراه مردش آغاز شد. 

کارکنان رستوران به‌سرعت نسبت به میزان مستی آن‌ها ابراز نگرانی کردند و پس از بروز رفتارهای توهین‌آمیز، مدیریت تصمیم گرفت از ادامه سرو نوشیدنی خودداری کند و از آن‌ها خواست رستوران را ترک کنند.

ویدئوهای منتشرشده نشان می‌دهد شیرین افکاری در برابر درخواست کارکنان برای خروج، به آن‌ها حمله می‌کند، به سمت فرد فیلم‌بردار یورش می‌برد و در صحنه‌ای دیگر به یکی از کارکنان مرد ضربه می‌زند. 

حتی پس از خروج از رستوران نیز درگیری ادامه پیدا می‌کند و او موی متصدی بار را می‌کشد.

پلیس در نهایت در محل حاضر شد و افکاری را بازداشت کرد. او با اتهام مستی در ملاعام به زندان سان‌فرانسیسکو منتقل شد.

این حادثه که در ابتدا یک درگیری شبانه به نظر می‌رسید، با بازتاب گسترده در شبکه‌های اجتماعی به نمونه‌ای هشداردهنده از پیامدهای رفتار خشونت‌آمیز، حتی خارج از محیط کار، تبدیل شد.
+22
رأی دهید
-86

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۳
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    اون مردهای نامحرم شکر خوردند که دست رو ناموس ایرانی بلند میکنند. ناز دستت شیر دختر ، همشون رو با ناخونات باید پاره پوره میکردی تا دیگه از این غلطا نکنند، یکیشون هم یا اون کلاه مسخره کریسمسی.
    212
    15
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    این همان شکری است که صبح ها با چای میخوری ؟ همچنین ناموس شما در حال مستی خیلی هم بیجا کرده ؟ اگردر ایران بود سپاهی یا بیسیجی حتما ترتیبش را ر ون ناشناس میدادن
    15
    144
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۲
    GORG AMERICAN - واشنگتن دی سی، ایالات متحده امریکا

    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    یه افغانی بی... مثل تو تو واشنگتن دی سی تیر اندازی کرد و جلوی پرونده ی مهاجرتی ۲۵ تا کشور رو گرفت و ۳ میلیون گرین کارت رو باطل کرد.حالا هم کار این هرزه برا خودش و هموطناش بی هزینه تموم نمیشه
    5
    107
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
    اونی که تو میگی اولاً ایران نیست و فرانسست. دوماً بسیجی نیست و مربی یوگا و سوما تو ون نه تو کلاس نرمشی.
    98
    5
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    ایرانِ سکولار بدون آخوند - زارچ، ایران

    من یلی بیمه من جنگی بیمه گنگستر بیمه🤣
    53
    5
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    کاپیتان لیچ. - لندن ، انگلستان

    تربیت شده نظام آخوندی جمهوری اسـ....
    13
    87
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    به قمر بنی‌هاشم اگه اونجا بودوم پسر مو بلنده رو مادرش رو به عزاش مینشوندم.
    83
    9
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۷
    بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان

    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    مادر اونو ول کن دنبال مادر خودت باش
    4
    62
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۶
    siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    آنکه تو فکر میکنی در کلاس یوگا نبود و در کلاس قران بود . همان قرانی که تو سربه سینه میزنی و اگر واقعا میتونی کاری بکنی بیا با چند نفر دگر هم از خودتان بیایید تا این.......احمق جان اون پسر نبود و مرد بود ، افغانی نبود که داعشی باشه
    3
    39
    جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    antifascism - تهران، ایران
    کاری به درست یا غلط بودن رفتارش ندارم اما دختره عجب وزه ای بود. دوس پسرش هم خدایی با معرفت بود. ما نمیتونیم اینطور اتفاقات رو قضاوت کنید. من طبق تجربه خودم عکس العمل این زن رو بر اثر مستی نمیدونم. چون آدم مست سرعت عملش پایینه. در اینطور مواقع مردم ایران چند نفر بی طرف میان دو طرف رو جدا میکنن و معمولا از برخود فیزیکی با زنان مقابله میشه. یک قانون نانوشته هست که میگه حق با مشتریه. در کل من شدیدا با زدن یک زن توسط مرد مخالفم بخصوص اون پایی که آخرش مرده انداخت و دختره محکم خورد زمین. من ببینم کسی زنی رو میزنه یا تحت فشار قرار داده باهاش درگیر میشم. حتی اگر حق با مرده باشه اجازه نداره یک موجود ضعیف رو بزنه. گربه سانان باشرفترین موجودات روی زمینن. گنده لات ترین گربه یا گربه سان نر حتی اگر شدیدترین چک و چنگ رو از یک گربه ماده یا بچه گربه بخوره فقط سرشو میندازه پایین. اما همون گربه برای دفاع از محدوده خودش با یک گربه خیلی بزرگ و جنگجو چنان میجنگه که آدما جرات نمیکنن جداشون کنن.
    25
    12
    شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
    طبق قانون تمام رستوران ها و کلاب ها این حق رو دارن که از سرویس دادن به مشتری مست یا کسی با رفتار خارج از عرف وادب خوداری کنن ، حتما یه مشکلی بوده و رفتاری دور از ادب و منش داشتن وگرنه یه رستوران چرا باید به مشتری سرویس نده. حالا با این کار احمقانه از کارش هم اخراج شده و بسختی میتونه کاری هم سطح کار قبلیش پیدا کنه، در جستجو برایه شغل جدید نظافت توالت عمومی هم برایه ایشون حالا یه اپشنه.
    1
    7
    دوشنبه ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۲
    senator x - تهران، ایران
    گزارش ناقص است.هر شب در کل ایالات آمریکا 5؛؛6 میلیون مست میکنند مخصوصا,جمعه و شنبه شبها که گاهی به تیرانداز میکشد.اینکه درآمریکا حادثه جدیدی نیست.دوما شرح داده نشد که علت اعصبانی شدن این دختر چه بود. تنها بقاضی نروید
    2
    2
    ‌سه شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.