عجیب ترین هوادار کریس رونالدو

یکی از هواداران دو آتیشه کریس رونالدو تمام تلاش خود را صرف شبیه شدن به قهرمان زندگی خود می کند.
مجله مهر:«کریس رونالدو» ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید شاید میلیون ها طرفدار در سراسر جهان طرفدار داشته باشد. اما هیچ کدام به اندازی «شانتا» ۱۷ ساله مشهور نشدند. این نوجوان دانمارکی تا به حال هزاران دلار برای تقلید و شبیه شدن به این فوتبالیست پول خرج کرده است.
 
این هوادار تیفوسی در ابتدا نام فامیل خود را به «رونالدو» تغییر داد  و بعد سعی کرد تی شرت و لباس های مشابه ستاره محبوبش را بپوشد. او هم اکنون تمام پیراهن های فوتبال رونالدو را خریده است. شانتا حتی مدل موهایش را نیز مشابه آقای ستاره کوتاه می کند. او فقط در سال جاری ۵ بار به تنهایی برای دیدن ستاره محبوبش به مادرید سفر کرده است.
 
این علاقه عجیب و غریب از سال ۲۰۰۹ آغاز شد و او از همان موقع تمام پولهایش را صرف شبیه شدن به آقای ستاره کرده است. و حالا دوست دارد زندگی مشابه  این بازیکن سرشناس را تجربه کند.  شانتا می گوید تا به حال چندین بار با رونالدو دیدار داشته و نمی تواند درباره فوق العاده بودن این فوتبالیست چیزی بگوید.
 
او در هربار سفرش به مادرید صبح ها از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر صبح ها به محل تمرین بازیکنان تیم مادریدی می رود و می تواند چند دقیقه ای را با ستاره محبوبش صحبت کند حالا او این ملاقات ها را افتخاری برای خودش می داند و می گوید رونالدو نیز از این علاقمندی زیاد باخبر است و حالا می تواند در هربار سفرش اوقاتی را با او بگذراند.
 
شانتا سال ۲۰۱۴ تصمیم گرفت که در آکادمی رئال مادرید تست بدهد و شانس خود را در فوتبال امتحان کند. او در این باره می گوید: « رونالدو فقط عشق و علاقه او نیست. بلکه انگیزی برای پیشرفت در فوتبال و زندگی نیز به حساب می آید.»
 
همه خانواده و دوستان شانتا از این علاقه عجیب و غریب باخبرند و می دانند که باید به آن احترام بگذارند. اما برخی نیز این نوجوان ۱۷ ساله را دیوانه تصور می کنند. شانتا در این باره می گوید: « برخی مدام به من می گویند که باید خودم باشم. اما واقعیت این است که من بیشتر از این نمی توانم خودم باشم!»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • صدا و سیما براى جذب مخاطب آقاى حیاتى را آورده همان آهنگ ابی را بخونه که بخاطرش اخراج شد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل: ایران تا وقتی که بمب‌افکن‌های بی-۲ از راه نرسیدند، هشدار ترامپ را جدی نگرفت
  • نتانیاهو خطاب به ایران: هر اقدامی علیه اسرائیل با پاسخی بسیار شدید رو‌به‌رو خواهد شد
  • از یاسوج تا بندرعباس؛ بحران معیشت در نیرو‌های مسلح؛ عقب نشینی در ویدیو‌های دوم چه فایده‌ای دارد؟
  • افشای جلسات شبانه نمایندگان در نزدیکی مجلس برای برکناری وزرا؛مخالفان دولت چه نقشه‌ای در سر دارند؟
  • انتشار ویدئوی رد سفید در آسمان ایران خبرساز شد
  • سناتور گراهام: خطر موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی برای اسرائیل هم‌سطح برنامه هسته‌ای است
  • واقعیت یا اغراق؛ آیا ایران به‌جای ۵۵۰ موشک می‌تواند ۵۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کند؟
  • تصاویر کشف شده در گوشی نوید اکرم ؛مهاجمان سیدنی آموزش استفاده از اسلحه دیده بودند
  • آیا هاشمی رفسنجانی «فائزه» را کتک می‌زد؟ | چرا طیفی از اصولگرایان دست از خانواده رفسنجانی بر‌نمی دارند
  • +150حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +120سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +111کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +102رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +97«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +83پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +82نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +74کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران