ویدیوی جدیدی از پرواز "جت من " سوئیسی بر فراز دبی

 اگر تصورتان این است که پرواز بر فراز آسمان ها با استفاده از موتور جت یا همان Jetpack صحنه ای است که صرفا در فیلم های علمی و تخیلی دیده می شود، بهتر است که در مورد این ایده خود بازنگری کنید چراکه پس از دیدن ویدئوی پرواز هیجان انگیز دو خلبان با استفاده از این موتورها بر فراز دبی نظرتان به کلی تغییر خواهد کرد.
 
در این ویدئو یویس راسی و وینس روت را می بینید که به ماجراجویی بر فراز برج های بلند دبی می پردازند و هر دویشان لباس هایی از جنس فیبر کربنی با بال هایی به طول ۱٫۸ متر را بر تن دارند. این لباس ها دارای چهار موتور JetCat P200 هستند و نیرویی معادل ۵۲ پوند و سرعتی برابر با ۱۲۵ مایل بر ساعت را ایجاد می کنند.
 
ممکن است در ابتدا و پس از دیدن این ویدئو تصور کنید که دو جت کوچک در حال مانور دادن در آسمان این شهر هستند اما اگر کمی دقیق تر شوید، پرواز جنون آمیز دو انسان را می بینید با استفاده از موتور جت (به چنین افرادی اصطلاحا جتمن می گویند) و با مهارت های پروازی اعجاب انگیز خود شما را شگفت زده می کنند.
 
راسی خلبانی کهنه کار با ۵۵ سال سن است که از Hawker Hunter و جنگنده میراژ گرفته تا هر نوع جت جنگی در نیروی هوایی سوئیس را به پرواز درآورده و حتی سابقه خلبانی بوئینگ های تجاری را نیز دارد.
 
او زمانی که تنها ۳۰ سال داشت جذب شیرجه هوایی (اسکای دایوینگ) شد اما همواره این حقیقت که نمی تواند پرواز کند و صرفا باید به شیرجه زدن اکتفا نماید او را آزار می داد و باعث نا امیدی اش می شد. همین مساله راسی را بر آن داشت تا ۲۰ سال بعدی را صرف ساخت و بهینه سازی ۱۵ مدل مختلف از جت پک کند.
 
در این ویدئو خلبان ۳۰ ساله ای به نام وینس رفت را نیز می بینید که راسی را همراه می کند و از سال ۲۰۰۹ میلادی تحت آموزش او بوده است. رفت برنده مدال طلای شیرجه در آسمان است و از خلبانان با تجربه به شمار می رود.
 
اما این کار برای راسی یک تفریح نیست و کاری است که تمام وقتش را به آن اختصاص داده؛ او برای دنبال کردن آرزوهایش، ۶ سال پیش تصمیم گرفت که شغلش را به عنوان کاپیتان بین المللی سوئیس ترک کند.
 
راسی یک سال پیش به دبی مهاجرت کرد و روزانه ۲ پرواز را در این شهر انجام می دهد؛ در واقع او با استفاده از یک هلی کوپتر به ارتفاع ۷۰۰۰ پایی آسمان می رود و از داخل آن به بیرون می پرد و پس از سرعت گرفتن، موتورهای جت پک را روشن می کند.
 
این نیرو به قدری است که می تواند سرعتی برابر با ۱۶۰ مایل بر ساعت را برای او به ارمغان بیاورد. در حین حرکت، راسی برای جهت دهی به جت پک از حرکات کوچکی استفاده می کند و با استفاده از کنترل کوچکی که در دستش می گیرد، نیروی رانشی دستگاه را مدیریت می کند.

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
تهران شهرم - هامبورگ، آلمان

وای واقعاً چه عشقی می کنند ......خوش بحالشون :)
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
۵۳
کارمن مهوش کش - تهران، ایران
بیان ایران دو تاییشون اون بالام میزنن به همدیگه !
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۲
۴۹
london-boy - لندن، انگلستان
خدایا اگر اینها زندگی میکنن...پس ما چه میکنیم...
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
۷۱
فدای آقا - اودنسه، دانمارک

شاید خیلی‌ها با دیدن این فیلم شگفت‌زده شوند٬ ولی پیامبر ما عروج کرد و به معراج رفتند (یعنى سر به فلک کشیدن و از خاک سوى افلاک شدن است) با علم الهی. یعنی علومی که شما هرگز به اسرار آن دست نخواهید یافت. فراتر از این علم فیزیک جنبشی که این دو فرد با پوشاندن یک سری لوازم توانستند تا حدودی بال بزنند. سوره مبارکه اسراء در آیه اول آن می فرماید "منزه است آن خدایی که بنده اش را شبانگاهی از مسجدالحرام به سوی مسجدالاقصی که پیرامون آن را برکت داده ایم سیر داد تا از نشانه های خود به او بنمایانیم که او همان شنوای بیناست.
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲
۵۸
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
[::فدای آقا - اودنسه، دانمارک::]. بالطبع این طرز تفکر شماست و مسئله خودتان است. مشکل ما با شما از جائی شروع میشه که شما حتی با زور میخواهی این عقیده رو به ما تحمیل کنی. شما با توجه به اعتقادی که داری میتوانی هر نوع پوششی را که بعنوان حجاب مناسب میدانی بپوشی ولی نمیتوانی برای دیگران تعیین تکلیف کنی که چه بپوشند و چه نپوشند! شما هر 12 ماه سال را روزه بگیر و امساک کن ولی نمیتوانی دیگران را به صرف اینکه خوردنشان باعث تضعیف نفسانی تو میشود مجبور به بستن دهانشان نمائی! اصلا تو از صبح تا شب لباس سیاه بپوش و بیاد علی اکبر و علی اصغر ضجه بزن و به سر و روی خود بکوب ولی نمیتوانی مانع شادی و جشن و پایکوبی دیگران بشی و بگی چون در 1400 سال پیش تیری به گلوی علی اصغر خورد، لذا باید همه مردم مثل خودت خون گریه کنند! پس هر دین و تفکری که داری برای خودت نگهدار و به دیگران کاری نداشته باش :o
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.