اعتصاب غذای ۴۰ روزه پناهجوی ایرانی در استرالیا «بی‌تأثیر بود»

یکی از بازداشتگاه‌های پناهجویان راهی استرالیا در اندونزیوزیر مهاجرت استرالیا خبر داد که وضعیت جسمانی یک پناهجوی جوان ایرانی که ۴۰ روز را در اعتصاب غذا به‌سر برده رو به بهبود است، اما تأکید کرد که این اقدام وی تأثیری بر روند پرونده پناهندگی‌اش نمی‌گذارد.
خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه، ۱۸ فروردین، از قول پیتر داتن، وزیر مهاجرت استرالیا، نوشت که این جوان ایرانی سعید حسنلو نام دارد و سن او ۲۵ سال است.
آقای داتن گفته‌ است: «شب گذشته به من خبر رسید که سعید کمک پزشکان را پذیرفته و وضعیت جسمانی‌اش رو به بهبود است.»
سعید حسنلو در سال ۲۰۱۰ وارد استرالیا شد و با وجود این‌ که اعلام کرده‌ است به خاطر گرویدن به مسیحیت در صورت بازگشت به ایران با آزار و اذیت مواجه خواهد شد به درخواست پناهندگی او در استرالیا پاسخ مثبت داده نشد.
ایان رینتول، از کارمندان «ائتلاف اقدام برای پناهندگان»، به خبرگزاری فرانسه گفته‌ است که نتیجه نهایی روند درخواست پناهندگی سعید حسنلو هنوز مشخص نیست و او بیشتر به خاطر طولانی شدن مدت زمان بازداشت خود و نامعلوم بودن مدت این بازداشت دست به اعتصاب غذا زده‌ است.
سعید حسنلو دومین ایرانی پناهجو در استرالیا است که برای تسریع روند پناهندگی خود، در ماه‌های اخیر دست به اعتصاب غذای طولانی‌مدت زده‌ است؛ در ماه ژانویه نیز یک ایرانی ۳۳ ساله چنین اقدامی را انجام داده‌ بود.
وزیر مهاجرت استرالیا در ادامه سخنانش در مورد اعتصاب غذای سعید حسنلو گفت که «تصمیم بر این قرار گرفته که او مشمول دریافت اجازه پناهندگی نیست و بنابراین در استرالیا نخواهد ماند».
آقای داتن افزود که «میلیون‌ها نفر می‌خواهند برای زندگی بهتر به استرالیا بیایند، اما نمی‌توانم بگذارم کسانی با صدمه زدن به خودشان و نخوردن غذا و مایعات مرا وادار بکنند».
او افزود: «وزارتخانه قویاً به من هشدار داده‌ است که اگر تسلیم این فشارها بشوم فردا با اعتصاب غذای صدها و بلکه هزارها نفر مواجه خواهم شد.»
وکلای پناهجویان می‌گویند که در حال حاضر در حدود ۴۵ پناهجوی ایرانی در استرالیا در بازداشت نامحدود به‌ سر می‌برند، زیرا با وجود آن‌که درخواست پناهندگی‌شان رد شده هم‌چنان از بازگشت به ایران سر باز می‌زنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
DenaOslo - اسلو ، نروژ

قرار بود انقلاب صادر بشه ولی بجاش پناهنده صادر شد !!
‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۳
۴۴
bineshaan - لندن، انگلستان
حتی نخست وزیر استرالیا هم شگرد این شیادها رو یاد گرفته. گرفتن پاسپورت استرالیا و۲ ماه بعد رفتن به ایران برای دیدار خانواده. همون جایی که میگفت اگه برگرده جونش در خطره. آفرین به استرالیا که به قوانین خودش احترام میگذاره.
‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۹
۵۰
forogh - اصفهان، ایران

اگرتومملکت خودمان شرایط زندگی کردن سخت نبود کی میخواست پناهجو باشه.
‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۰
۴۹
sarbaz007 - المان، آلمان
یرانیها عزیز می‌شه یه خواهشی ازتون کرد این استرالیا بی‌ خیال شید ، ماها که اینجایم به خدا دنبال یه ایران درست هستیم که بر گردیم ، آچه یه زندگی‌ بهتر با چه بدبختی باید بدست بید اونم این زندگی‌ کوتا.جای درست داشتیم زندگی‌ خوب داشتیم یعنی‌ همه چی‌ داشتیم ولی‌ از دست دادن ، نظر من اینه که انسان معتاد کارتن خواب بشه ولی‌ ذلت این خارجیها نکشه
‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۰
۴۸
tabrizforever - انگلیس، انگلستان

فردا که اقامت استرالیا رو و پاسپورتشو گرفت اولین فرصت سفر به ولایت و اوردن یه اویزون دیگه ! روز فوتبال با استرالیا هم گرفتن پرچمی که ازش فرار کرده و هو کردن تیم صاحب پاسپورت! انگار نه انگار که جونش تو کشورش تو خطر بوده !لابت اینم از اون مسیحی هاست که صبح نمازشو می خونه بعد می ره کلیسا واسه هله لویا گفتن! اگه به قول خودت مسیحی بودی راه فرارو تو پیش نمی گرفتی چون عیسی هم فرار نکرد و به خاطر امثال تو رفت بالا صلیب! باید یه قانون مثل کانادا بزارند تا ببینم اون موقع کی بعد اقامت برگرده کشورش! چون حق خیلی ها پایمال می شه!
‌سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۲
۴۲
باور عمیق - قم، ایران
forogh - اصفهان، ایران. هموطن عزیز این که شرایط زندگی در ایران سخته درست . اما شاید اگر ایشان شرایط زندگی در استرالیا را هم میدید اینچنین خود را در معرض خطر سفر با قایق و این همه زجر و بدبختی قرار نمیداد . اینها دلشان به چندرغاز کمک centrelink و red cross خوشه . به محضی که برسن اگر خیلی خوش شانس باشن شت نقاشی دست میگیرن و به صورت غیر قانونی باید با روزی 100 دلار کنار بیان . کار از ساعت 6 صبح تا 5 بعداز ظهر و خدا شاهده که فقط و فقط خالص و چلانده شده 20 دقیقه استراحت شامل حالشون میشه . کار در coles و woolworth و Bunnings رویای این بندگان خداست . مهاجرت خوبه به شرطی که تخصص داشته باشی . با ویزای درست و درمون پاشی بری . کار قابل رقابت داشته باشی که اونطوری خیلی هم خوبه . ولی این خفت و خواری اشتباهه . شما فقط بشین پای صحبت اینایی که دست این مامورای استرالیا افتادن . ببین چه بلایی سرشون آوردن . همینا وقتی که از کمپ میان بیرون به علت همه اون عقده ها تازه میشن قشر دزد جامعه استرالیا و نهایتا روزی چندین بار به خودشون لعنت میفرستن که ای کااااش از ایران بیرون نمیومدن.
‌چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۴
۵۲
آزاده هبوط - ملبورن، استرالیا
من مبهوت مانده ام که چرا دولت استرالیا حرفی از جرم این آقا با برادرشون رو بیان نکرده. آیا آبروداری کرده که حتما کرده . ایشون و برادرشون 2012 به یک دختر معلول زیر سن استرالیایی تجاوز کردند . :o :o :o :o :o :o :o :o :o
‌چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.