موهیتو، نوشیدنی مکزیکی

موهیتو یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران‌های ایرانی هم می‌توان آن را پیدا کرد و سفارش داد.


روش تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است و می‌توانید خودتان در خانه آن را تهیه و نوش جان کنید:


1 - دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آن‌ها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و ۲/۳ پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و ۳۰ ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیمو‌ها خرد شوند (قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود).

2 - مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

3 - برای سرو موهیتو، لبه‌های لیموهای ترش را به لبه لیوان‌هایی که می‌خواهید سرو کنید بمالید. سپس آن‌ها را داخل شکر فشار دهید تا دانه‌های شکر به لبه لیوان‌ها بچسبد.

4 - در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ‌های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آن‌ها خارج شود. مراقب باشید آن‌ها را له نکنید (قصد این است که فقط عطر و عصاره از آن‌ها خارج شود).

اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می‌توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آن‌ها قالب‌های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می‌توانید با قاچ‌های لیمو آن‌ها را تزئین کنید.

دقت کنید: از شکری استفاده کنید که دانه ریز دارد و خیلی سریع در آب حل می‌شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فلای‌دبی: امارات متحده عربی ورود و ترانزیت شهروندان ایرانی از طریق دبی را ممنوع کرده است
  • جزئیات تازه از عملیات موساد و یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل برای کشتن خامنه‌ای
  • افشاگری افسر پیشین CIA در مورد چگونگی جلب اعتماد « اوپنهایمر ایران» برای همکاری
  • جمهوری اسلامی کشته شدن سرلشکر جمشید اسحاقی، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، را تأیید کرد
  • ده‌ها صراف مرتبط با سپاه پاسداران در امارات متحده عربی بازداشت شدند
  • سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
  • ۳۰۰ اسب سردار آزمون به همراه املاک و دفاتر تجاری او در تهران و گلستان مصادره شدند
  • وزیر خارجه عراق: به جنگ کشیده شدیم و گروه‌ها تصمیم‌گیر نیستند
  • وزیر جنگ آمریکا: به پیروزی از همیشه نزدیک‌تریم؛ ترامپ بلوف نمی‌زند، باور ندارید از خامنه‌ای بپرسید!
  • ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید