کباب ( بیف رول ) ژاپنی

مواد لازم:


•    6 برش گوشت استیک


•    12 شاخه مارچوبه

•    12 عدد پیاز

•    1 عدد هویج

•    ربع فنجان سس سویا

•    2 قاشق غذاخوری شکر

•    2 قاشق غذاخوری روغن نباتی

•    40 گرم کره

•    100 گرم قارچ ریز، خرد شده

•    پلو برای سرو کنار بیف رول

دستور تهیه:

یک قابلمه آب را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. در این حین گوشت ها را از عرض نصف کنید. هر نیمه را بین دو کیسه پلاستیکی بگذارید و با گوشت کوب بکوبید یا با وردنه آنقدر فشار دهید تا ضخامت گوشت 4 میلیمتر شود. این کار را برای بقیه تکه های گوشت تکرار کنید.

مارچوبه و پیاز را خرد کنید و به حالت نوارهای باریک به طول 8 سانت درآورید. هویج را هم به همین شکل از طول ببرید. مارچوبه و هویج را 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. سپس پیازها را اضافه کنید و 30 ثانیه در آب جوش فرو کنید. آب آنها را بگیرید و در آب یخ بیندازید و دوباره آب آنها را بگیرید. روی دستمالی بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

برای پیچیدن بیف رول ها، یک تکه بیف را روی سطح صافی بگذارید. یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیاز روی بیف بگذارید و آن را محکم بپیچید و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. این کار را برای بقیه سبزیجات و بیف ها تکرار کنید.

سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید. بیف رول ها را به آن آغشته کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. حالا رول ها را یکی یکی اضافه کنید و حدود 5 دقیقه همه جای آنها را تفت دهید تا قهوه ای شوند و کمی بپزند. سپس آنها را به بشقاب منتقل کنید و روی آنها را بکشید تا گرم بمانند. برای همه رول ها این کار را تکرار کنید.

ماهیتابه را تمیز کنید و آن را روی شعله گذاشته و کره را اضافه کنید تا آب شود. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. بقیه مخلوط سس سویا را به آن اضافه کنید و نیمجوش کنید. سپس از روی شعله بردارید.

بیف رول ها را در کاسه های موردنظر تقسیم کنید و روی آنها سس قارچ بچکانید و در کنار پلو سرو کنید.

goleshab - اوگسبورگ - المان
۱۲ عدد پیییییییاز اخه واسه چی ؟
‌پنجشنبه 15 اسفند 1392 - 22:39
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • راهپیمایی گسترده و پرجمعیت معترضان در شامگاه پنجشنبه در تهران و شهرهای دیگر، ۱۸ دی ۱۴۰۴
  • اعتراضات سراسری ایران؛ اعتصاب بازاریان در بیش از ۵۰ شهر و راهپیمایی پرشمار آبادانی‌ها
  • اعتراضات ایران و «کوکتل انفجاری» اقتصاد و سرکوب؛ آیا ترامپ به دنبال تغییر رژیم است؟
  • ارزیابی کارشناس اسرائیلی از احتمال جنگ در بحبوحه اعتراضات
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید