ارائه اپلیکیشن ضد پیامک جنسی برای نوجوانان
این اپلیکیشن به نوجوانان امکان میدهد تا به جای ارسال عکس انتخابهای دیگری داشته باشند که "پاسخهای زیرکانه" نامبده میشوند
یک مؤسسه خیریه، اپلیکیشنی برای گوشیهای همراه ارائه کرده که به نوجوانان کمک میکند تا درخواستها برای ارسال تصاویر جنسی را رد کنند.
این برنامه رایگان که به دست مرکز مشاوره تلفنی کودکان ( Child Line) در بریتانیا ارائه شده، به کاربران امکان میدهد تا به جای ارسال عکس، انتخابهای دیگری داشته باشند که این مؤسسه خیریه به آن "پاسخهای زیرکانه" میگوید.
این سازمان خیریه ارسال عکسهایی این چنین را "سکستینگ" ( Sexting) مینامد که ترکیب واژههای "سکس" و "تکست" است و میگوید ارسال عکس و ویدئوی خصوصی از راه تلفن همراه یا به صورت آنلاین به قدری معمول شده که "به امری پیش و پاافتاده" تبدیل شده است.
حدوداً شش نفر از ده نفری که بین ۱۲ تا ۱۵ ساله هستند، گوشیهای هوشمند شخصی دارند.
بررسیهای اخیر انجام شده توسط مؤسسه خیریه چایلد لاین و مؤسسه خیریه حمایت از کودکان انگلستان نشان داده که شش نفر از هر ده نوجوان میگویند از آنها درخواست شده تا تصاویر جنسی خود را بفرستند.
این نظرسنجی از ۴۵۰ نفر به صورت خودگزینشی انجام شد اما این سازمان خیریه میگوید آن را در نتایج مطالعات دیگرش بازتاب داده است.
این اپلیکیشن که Zipit (اصطلاحی عامیانه برای پایان دادن به مکالمه) نام دارد، به نوجوانان پیشنهاد میدهد تا در صورت احساس خطر یا انتشار تصویرشان، از امکان گپ آنلاین استفاده کرده و مشاوره بگیرند.
'نزدیک به خودکشی'
کاربران میتوانند از میان مجموعهای از پاسخهای زیرکانه یکی را انتخاب کنند
یک پسر ۱۷ ساله به چایلد لاین میگوید که سکستینگ در دایره دوستانش امری "بسیار طبیعی" است.
او میافزاید: «من و دوستانم درباره تجربههای روابطمان آشکارا صحبت میکنیم و چیزهای زیادی را مرتباً برای یکدیگر میفرستیم. به نظر میآید که همه همین کار را میکنند".
او افزود که گاهی اوقات واکنشهایی بد به چیزهایی که فرستاده، گرفته است اما آن قدری نبوده که به خود زحمت دهد تا متوقفش کند.
"فردی یک پیام ویدیویی را که پیشتر به دوستدختر قبلیام فرستاده بودم، دیده بود، از نمایشگر عکسی گرفت و آن را روی اینترنت منتشر کرد. آنها من را منحرف نامیدند و تعداد زیادی از آشنایانم آن را دیدند."
"من کاملاً نابود شدم و حقیقتاً نزدیک بود خودکشی کنم."
پیتر لیور، از مؤسسه چایلد لاین میگوید: "ما امیدواریم زیب ایت [به جوانان] ابزاری بدهد تا فشارهایی را که بر آنان برای ارسال، به اشتراکگذاری یا جمعآوری این تصاویر وارد میشود، خنثی کند."
این مؤسسه خیریه با بنیاد دیدبان اینترنت (IWF) نیز همکاری میکند تا به جوانان برای پاکسازی اینترنت از تصاویر جنسی خود یاری برساند.