توافق فیس‌بوک، گوگل و توئیتر درباره حذف مطالب نفرت‌انگیز ظرف ۲۴ ساعت

دولت آلمان روز سه‌شنبه ۲۴ آذر اعلام کرد فیسبوک، گوگل و توئیتر قبول کرده‌اند که مطالب نفرت‌انگیز را ظرف ۲۴ ساعت از شبکه‌های اجتماعی خود حذف کنند.
 
این اقدام گام جدیدی برای مقابله با تشدید‌ نژادپرستی روی شبکه‌های اجتماعی همزمان با ورود شمار کثیری از پناهجویان به کشور آلمان است.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، همزمان با ورود حدود یک میلیون پناهجو به آلمان طی سال جاری دولت این کشور تلاش می‌کند با گسترش تبلیغات‌نژاد پرستانه و ضدخارجی روی شبکه‌های اجتماعی مقابله کند. موافقت این شرکت‌ها برای حذف این تبلیغات اقدام مهمی خواهد بود.
 
هیکو ماس وزیر دادگستری آلمان گفت با این توافق جدید، کاربران و گروه‌های ضد نژادپرستی می‌توانند خیلی سریع‌تر تبلیغات نژادپرستانه و ضدخارجی را به گروه‌های مسئول در این شبکه‌های اجتماعی گزارش دهند.
 
وزیر دادگستری آلمان افزود: «مطالبی که مرزهای آزادی بیان را نقض می‌کند، مطالبی که خلاف قانون و مجرمانه باشند و با هدف تبلیغ‌نژاد پرستی و تحریک به اقدامات خلافکارانه منتشر می‌شوند باید به سرعت از شبکه‌های اجتماعی حذف شوند. ما به توافق رسیدیم که به عنوان یک مقررات جدید چنین مطالبی ظرف ۲۴ ساعت پاک شوند».
 
آلمان ماه گذشته به خاطر عدم حذف مطالب نژادپرستانه و نفرت‌انگیز روی شبکه اجتماعی فیسبوک علیه مدیر این شرکت در آلمان پرونده قضایی تشکیل داد.
 
یک سخنگوی دادستانی کل آلمان ماه گذشته گفت که مارتین اوت مدیرعامل فیس‌بوک در کشورهای شرق، مرکز و شمال اروپا که دفتر مرکزی آن در شهر هامبورگ است، ممکن است به خاطر حذف نکردن چنین مطالبی از شبکه اجتماعی فیس‌بوک با شکایت دستگاه قضایی آلمان روبرو شود.
 
یک سخنگوی شرکت فیس‌بوک گفت این اتهامات بی‌پایه هستند و تاکنون این شرکت و یا کارمندان آن قوانین آلمان را نقض نکرده‌اند.
 
به گفته این سخنگو، فیس‌بوک با گروه اف‌اس‌ام که به شکل داوطلبانه بر فعالیت ارائه کنندگان خدمات چند رسانه‌ای نظارت دارد، همکاری می‌کند و اعلام کرده که کاربران خود را تشویق خواهد کرد تا با مطالب نژادپرستانه مقابله کنند.
 
یک گروه آشوبگر روز یکشنبه به دفتر شرکت فیس‌بوک در شهر هامبورگ حمله کرده، به ورودی این ساختمان آسیب زده و روی دیوارهای آن علیه این شبکه اجتماعی شعار نوشتند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
داد از این بیداد - کانادا، کانادا
تصمیم درستی هست اما باید دید چه کسی مسئول تشخیص کامنت های نفرت پراکنی هست از طرفی باید دونفره باشه یعنی اون گروه أقلیت هم اجازه نداشته باشن ،چون در بسیاری از پیج های بچه مسلمونهای افریقایی یا عرب انواع و أقسام توهین به دیگران نوشته میشه،
‌چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.