چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲ سپتامبر ۲۰۱۰
چگونه آنفلوآنزا نگیرید؟
آنفلوآنزا تقریباً یک بیماری فصلی است که بسیار مسری میباشد. لذا از دست دادن، روبوسی کردن و نزدیک شدن زیاد به افراد بیمار خودداری کنید.
راههایی وجود دارند که میتوانید توسط آنها در طی فصل آنفلوآنزا (فصل سرما) به این بیماری مبتلا نشوید یا خطر ابتلا به آن را کم کنید:
1- رژیم غذایی متعادل و سالمی داشته باشید. غذاخوردن صحیح در هر روز، باعث حفظ سلامت دستگاه ایمنی بدن میشود و داشتن یک دستگاه ایمنی سالم باعث جلوگیری از ابتلا به بیماریهایی مثل آنفلوآنزا میگردد.
اگر تغذیه سالم و متعادلی نداشته باشید، از دریافت مواد مغذیای که برای حفظ ایمنی بدن لازم هستند، محروم خواهید شد.
سعی کنید هر روز از سبزیها و میوههای متنوع، به مقدار زیاد مصرف نمایید.
2- میتوانید هر روز یک عدد کپسول مولتی ویتامین بخورید. مولتی ویتامین دارای ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
برخی مواد غذایی حاوی مواد مغذی فراوانی هستند و برخی دیگر مواد مغذی کافی ندارند. لذا شما فکر میکنید که تغذیه کافی و صحیحی دارید، ولی گاهی اوقات اینطور نیست.
مصرف مولتی ویتامین در کنار غذاهای روزانه، مواد مغذیای را که ممکن است از طریق غذاها دریافت نکنید، به بدن شما میرساند.
برای انتخاب و خرید صحیح یک مولتی ویتامین خوب، با پزشک یا داروساز داروخانه مشورت کنید.
3- هر سال واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنید. در کنار یک برنامه غذایی سالم، تزریق واکسن آنفلوآنزا، از ابتلای شما به این بیماری جلوگیری خواهد کرد.
10 نکته مهم1- با مصرف غذاهای متنوع و سالم و انجام ورزش روزانه از خودتان بر علیه این بیماری مواظبت کنید.
2- در مورد این بیماری، نباید خیلی هم حساس باشید. همه ما مریض میشویم، اما میتوانیم با مراقبت صحیح از خودمان، از ابتلای مکرر به این بیماری در فصل سرما مصون بمانیم.
3- برخی افراد بیشتر از بقیه در معرض خطر ابتلا به آنفلوآنزا قرار دارند، مثل کودکان، افراد سالمند، افرادی که در بیمارستان و مراکز درمانی کار میکنند (مثل پرستاران)، زنان باردار و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف هستند (مثل مبتلایان به بیماری ایدز).
4- از دست دادن، روبوسی کردن و نزدیک شدن زیاد به افراد بیمار خودداری کنید. وقتی وارد محیطهای عمومی و اجتماع میشوید، امکان ابتلای شما به بیماری آنفلوآنزا افزایش مییابد، مثل افراد شاغل.
5- اگر به طور اتفاقی با کسی دست دادید، یا بعد از دست زدن به وسایلی که خیلیها به آن دست زدهاند مثل در تاکسی، میله مترو یا اتوبوس و ...، حتماً دستهای خود را با آب و صابون بشویید.
6- با کودکان خود درباره دوری از میکروبها صحبت کنید و به آنها یاد بدهید که دستهای خود را به خوبی بشویند.
7- نکات بهداشت فردی را رعایت کنید. اگر مریض شدید و شاغل بودید، یک یا چند روزی مرخصی بگیرید و در منزل استراحت کنید. همچنین اگر کودکتان مریض شد، نگذارید به مدرسه برود. با این کار از گسترش ویروس آنفلوآنزا و سرایت آن به دیگران جلوگیری خواهید کرد.
8- تلفن و صفحه کلید کامپیوتر در محل کار، مهمترین وسایل انتقال میکروبها از یک فرد به فرد دیگر هستند، لذا مرتباً آنها را تمیز و ضدعفونی کنید تا آلوده به میکروب نشوید.
9- با کسی در یک ظرف غذا نخورید و قاشق و چنگال و لیوان مخصوص به خود داشته باشید.
10- در صورتی که بیمار شدید، میتوانید در صورت نیاز تحت نظر پزشک و با تجویز وی، آنتیبیوتیک مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدن شما تقویت شود و زودتر بهبود یابید.
kara - هلند - روتردام
|
مهمترین چیزی که در ایران رعایت نمیشود تغییر دماست. لجباز هم هستند و به هیچ وجه نمیپذیرند که در وقت سردی هوا دمای داخل ساختمان از بیرون بیشتر است و باید بدن را با تغییر لباس با دما هماهنگ کرد. -دمای داخل غالباً خیلی بالاست درحالیکه حد اکثر ۲۱-۲۲ درجه کافیست. تازه وقتی هم به میزبان تذکر میدی که گرمه پنجره را باز میکنن که کوران میشه و مریضی. - داخل ساختمان همان لباس بیرون میپوشند، دردسر ما اینه که وقتی میان خارج با هزار قسم و آیه هم راضی نمیشند لباس بیرون باید ضخیمتر باشه. خلاصه رعایت دما نمیکنند. ادامه.... |
جمعه 29 مهر 1390 |
|
kara - هلند - روتردام
|
یکی از سفرها به ایران در فصل زمستان گذارم افتاد به دکتر که هم آشناست و هم در مقایسه با دیگران بیشتر حالیشه. توی اتاق انتظار یک بخاری گازی بود که فقط ۱ دقیقه میشد تحمل کرد. همه با کاپشن و کلاه و شال نشسته بودند. من که فورا کاپشنمو در آوردم، باز هم گرم بود. به منشی گفتم خیلی گرمه این باعث مریضی میشه که، مردم از محیط سرد میان تو اینجا شدیدا گرمه و تا پا بذارند بیرون مریضیشان بدتر میشه. حرفامو تایید کرد ولی گفت که بخاری فقط حد اکثر کار میکنه یا خیلی کم. گفتم خیلی کم بهتر از اینه، یکی دو نفر هم تایید کردند و خلاصه بخاری را گذشتیم رو کم. نوبتم که شد قضیه را به دکتر گفتم با دلیل علمی که بخاری عامل بیماریست. فورا به منشیش دستور داد دوباره بخاری را زیادش کنه دلیلش هم این بود که اینجا خارج نیست و مردم بیان تو اگه هوا گرم نباشه سرما میخورن و براش دردسر درست میشه. بنازم به فرهنگ غنی. |
جمعه 29 مهر 1390 |
|
chaman - آلمان - بوخوم
|
kara جان همه اینها را گفتی حالا اگر هم کسی از ایران بیاید و بخواهی خانه را هوا بدهی مسخره ات هم می کنند.که این لوس بازیها چیه؟کلا وقتی سیاستمدار ایران شتر را به ماشین ترجیح می دهد باید به حال آن کشور خون گریست.دکتره که جای خود دارد.تازه اگر شبها هم خانه را خنک نگه داری چون هوای گرم کننده ها باعث خشکی مجاری تنفسی می شود باز هم به آدم می خندند. |
جمعه 29 مهر 1390 |
|
Arash آرش - بریتانیا - لندن
|
هوای سرد بهیچ وجه عامل سرما خورده گی یا آنفولانزا نیست چون اینها بیماری هائی هستند که توسط انتقال ویروس بوجود می آیند. تنها عاملی که هوای سرد دارد، خشک کردن هوا هست که در آن انتقال بین افراد راحتتر میشود زیرا ویروس ها در هوای خشک بهتر حرکت میکنند. هوای سرد باعث خشک شدن هوای درون حفره های بینی هم میشود که ویروس راحتتر میتواند از فیلتر شدن توسط بینی فرار کند. آنفولانزا و سرماخورده گی در تابستان هم وجود دارد ولی علت بیشتر شدن آن در زمستان این مسئله هست که انسانها بیشتر در داخل فضاهای بسته درون منزل و یا محل کار یا آموزشگاه خود هستند و یک شخص حامل ویروس به دیگران نزدیکتر است و بنابراین گسترش بیماری راحتتر انجام میگیرد. |
جمعه 29 مهر 1390 |
|
ekman - ایران - شیراز
|
مبتلا شدن به ویروس آنفلآنزا فقط بستگی به مقاومت و ایمنی بدن دارد ،اگر کمبود خواب،غذا،و ویتامین داشته باشیم زودتر ویروسها و باکتریها ما را ضرب فنی میکنند،چون در اطراف ما انواع و اقسام ویروس و باکتری موجود است و این آنقدری به دمای اتاق انتظار آقای دکتر که کاربری محترم فرموده بودند نداره!. رعایت بهداشت شخصی و عمومی از گسترش بیماری به سایرین جلوگیری میکند،دیدم اشخاصی را که توی اتوبوس رعایت بهداشت را نمیکنند و بدون گرفتن لااقل دستمال و یا چیزی جلوی دهان و بینی شان بارها عطسه میکنند و محیط اطرافشان را آلوده مینمایند و حتی نفری که در جلوی او نشسته هم ذرات آبی را که با عطسه به بیرون پرتاب کرده در پشت گردن خودش حس میکند. |
جمعه 29 مهر 1390 |
|