وزیر اطلاعات ایران:دانشجوی ترور شده ربطی به موضوع هستهای ندارد
وزیر اطلاعات ایران:دانشجوی ترور شده ربطی به موضوع هستهای ندارد
آقای رضایی نژاد در مقابل منزل خود به ضرب گلوله افراد مسلح ناشناس کشته شد
حیدر مصلحی وزیر اطلاعات ایران گفته :"دانشجوی ترور شده در پروژههای هستهای (فعال) نبوده است و ربطی به موضوع هستهای ندارد."
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، وزیر اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره ترور دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر گفت:" این ترور، ترور کوری است که ما در حال بررسی آن هستیم و هنوز به نتیجهای نرسیدهایم و برایمان نقاط تاریک و مبهمی دارد."
داریوش رضایینژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی روز شنبه (۱ مرداد) در مقابل منزل خود در خیابان بنی هاشم تهران هدف افراد ناشناس مسلح قرار گرفت و کشته شد.
گزارشها حاکیست که در این حمله همسر آقای رضایی نژاد نیز مجروح شده و تحت درمان قرار گرفته است.
به دنبال ترور داریوش رضایینژاد، مقامهای ایران این واقعه را یک "اقدام تروریستی" خواندند.
از جمله به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی تمدن، استاندار تهران دیروز (دوم مرداد ۱۳۹۰)، در مراسم تشییع پیکر آقای رضایی نژاد، این حمله را یک "پروژه آمریکایی، اسرائیلی" خواند، و علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران نیز گفت: "این اقدام نمونه دیگری است که سطح دشمنی آمریکا را با ما نشان میدهد."
اقدام سرویسهای خارجی معمولا علائمی دارد که ما تاکنون چنین علائمی در این ترور ندیدهایم."
حیدر مصلحی وزیر اطلاعات ایران
اما اکنون وزیر اطلاعات ایران در مورد اینکه آیا سرویسهای خارجی در این ترور دست داشته اند یا خیر گفته است: "اقدام سرویسهای خارجی معمولا علائمی دارد که ما تاکنون چنین علائمی در این ترور ندیدهایم."
حیدر مصلحی افزوده است: "ایشان یک دانشجو با ویژگیهای خاص خود بوده و به شهادت رسیده است و هنوز معلوم نیست که سرویسی پشت قضیه ترور ایشان باشد."
همکار وزارت دفاع؟
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی گزارش کرده که آقای رضایی نژاد با وزارت دفاع ایران همکاری داشت، اما محمد مهدی نژاد نوری، معاون پژوهشی وزیر علوم گفت، این که آقای رضایی نژاد "به عنوان عضو یا به طور سازمان یافته با وزارت دفاع همکاری داشته باشد، درست نبوده است."
اصغر اکبری ازیرانی، یک عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به خبرگزاری ایسنا گفته است که آقای رضایی نژاد حدود دو هفته پیش پایان نامه خود را با موضوع "طراحی کلیدهای قدرت بازشونده سریع" ارائه کرد، اما فرصت دفاع از آن را نیافت.
گزارشها همچنین حاکیست که پیکر داریوش رضایی نژاد بعد از مراسم تشییع از مقابل دانشکده برق این دانشگاه به زادگاهش در آبدانان ایلام منتقل شد.
هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفتهاست.
'ترورهای هستهای'
سرلشکر محمد علی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران ایران حدود سه هفته پیش اعلام کرده بود که اطلاعات و شواهدی از قصد دشمنان حکومت ایران برای "توسعه ترور فیزیکی" به دست آورده است.
آقای جعفری گفت که سپاه از سال گذشته مسئولیت تأمین امنیت "دانشمندان هسته ای و شخصیت های علمی که ممکن است مورد هدف دشمنان انقلاب اسلامی باشند" را به عهده گرفته است.
داریوش رضایینژاد، در مقابل منزل خود در خیابان بنی هاشم تهران هدف افراد ناشناس مسلح قرار گرفت
موضوع ترور متخصصان مرتبط با برنامه اتمی ایران از دی ماه سال ۱۳۸۸ و در پی کشته شدن مسعود علی محمدی، استاد فیزیک دانشگاه تهران مطرح شد که در اثر انفجار بمب در مقابل منزلش کشته شد.
در آذرماه سال ۱۳۸۹ هم مجید شهریاری و فریدون عباسی دوانی، دو استاد فیزیک دانشگاه شهید بهشتی تهران مورد سوءقصد قرار گرفتند که به کشته شدن آقای شهریاری انجامید.
حکومت ایران دستگاه های اطلاعاتی غربی و موساد، سازمان اطلاعاتی اسرائیل را عامل این ترورها معرفی کرد.
وزارت اطلاعات ایران زمستان سال گذشته از دستگیری عامل ترور آقای علی محمدی خبر داد و مدتی بعد شخصی به نام "مجید جمالی فش" در یک برنامه تلویزیونی به قتل آقای علی محمدی اعتراف کرد.
او گفت که در اسرائیل توسط موساد آموزش دیده و برای قتل آقای علی محمدی به ایران اعزام شده است.
|
|