تصاویری از مراسم بزرگداشت بهروز وثوقی در آمفی تئاتر گیبسون ۱

تصاویری از مراسم بزرگداشت بهروز وثوقی در آمفی تئاتر گیبسون 1

دوستان و دوستداران بهروز وثوقی، بازیگرصاحب سبکی که پس از وقوع انقلاب، در اوج معروفیت و محبوبیت تصمیم به ترک ایران گرفت ، شبی را در آمفی تئاتر مجلل «گیبسون» Gibson Amphitheatre در شهر لس آنجلس به مراسم بزرگداشت این هنرمند اختصاص دادند.

این برنامه با همکاری و شرکت داریوش اقبالی، اندی و گروه کثیری از دیگر هنرمندان نام آور ایرانی برگزار  شد، در این شب هم چنین بسیاری از همکاران بهروز وثوقی در طول سال ها زندگی حرفه ای از سراسر جهان چه با حضور خود و چه با ارسال پیام های ویدیویی در این مراسم شرکت داشتند.

مهدی ذکائی، سر دبیر هفته نامه بین المللی «جوانان» چاپ لس آنجلس و یکی از حامیان برگزاری مراسم ویژه بزرگداشت بهروز وثوقی، از نوجوانی با این هنرمند دوستی و آشنایی دارد. از روزهایی که در دبیرستان دارالفنون تهران درس می خواند و در ضمن یکی از جوان ترین خبرنگاران مجله جوانان آن دوران بود: «بهروز وثوقی خیلی سریع پرواز بلند خود را آغاز کرد و یکی از نادر بازیگران سینمای ایران است که سبک و شیوه خاصی در بازیگری داشت. به هیچکس شبیه نبود و مانند ابرستاره هایی چون مارلون براندو، آل پاچینو و رابرت دنیرو، سبک ویژه خودش را داشت.»

ذکایی به یاد می آورد که چگونه بهروز وثوقی تنها بازیگری بود که علاوه بر بازی در فیلم های ماجراجویانه و «اکشن» دار که به هر صورت پیامی نیز به همراه داشت، در فیلم های هنری و جشنواره ای هم بازی می کرد و تماشاگران برای دیدن فیلم هایش جلوی سینماها صف می کشیدند: «بهروز وثوقی شاید تنها بازیگر سینمای ایران بود که بلیت فیلم هایش در بازار سیاه تا دوبرابر قیمت به فروش می رفت. او تنها بازیگری بود که از هر طبقه ای از افراد، از روشنفکر گرفته تا دانشجو، بازاری مرفه و حتی جوان ترها از فیلم هایش استقبال می کردند. بعدها هم که توانست به چند جایزه سینمایی جهانی دست پیدا کند، نخستین بازیگر معروف ایرانی بود که با بازیگران برجسته آن دوران هالیوود از جمله آنتونی کوئین هم بازی شد.»

مهدی ذکائی درباره خصوصیات بهروز وثوقی که در ابرستاره شدن او در آن زمان نقش اساسی ایفا می کرد می گوید: «بهروزی که ما از زاویه شغل خبرنگاری خود می شناختیم به قولی سرکش، جسورو حق طلب بود. بازیگری بود که برای دستمزد کار نمی کرد و ما می دیدیم که صدها هزار و حتی نیم میلیون تومان که در آن زمان پول هنگفتی به شمار می رفت را به خاطر ناتوانی کارگردان و یا ضعف قصه رد می کرد. او در واقع سمبلی از سینمای روشنفکرانه و موج نوی ایران بود و همین خصوصیات و امتیازات بود که  از او یک اسطوره ساخته است.»

بهروز وثوقی در اوج جوانی، محبوبیت و موفقیت درحالی که یکه تاز صحنه فیلمسازی ایران بود و در شرایطی که هنوز امکان ماندن و بازی در فیلم ها را داشت تصمیم به ترک کشور گرفت. در طول ٣٠ سال گذشته علیرغم دریافت پیشنهاد بازی در فیلم های مختلف و نیز یکی دو تجربه نه چندان جالب و دلخواه او را چنان سختگیر و وسواسی کرد که دستمزدهای کلان هم او را وسوسه نمی کرد و در این میان در یکی دو فیلم هنری خوب در اروپا ظاهر شد و این فیلم ها در چند جشنواره سینمایی نیز مورد توجه قرار گرفت. اما در نهایت بهروز وثوقی ترجیح داد تا در انزوای طلایی خود بماند اما وارد معرکه فیلم های نافرجام و «شرکت در یک فیلم به هر قیمت» نشود.

ذکائی می گوید: «بهروز وثوقی هنرمندی مسئول و متعهد است. بهروز هنرش را ارزان نمی فروشد و اهل تجارت هنر نیست. او چشم خود را بر روی بسیاری از وسوسه های مادی بسته است. او در سال های گذشته می توانست به راحتی به ایران بازگردد، در فیلم ها بازی کند و میلیاردر شود اما دیدیم که بسیاری از پیشنهادات را رد کرد وتنها به دو سه کارگردان صاحب نام که قرار بود در خارج از ایران فیلم بسازند جواب مثبت داد. کارهایی که اغلب آن ها هنوز به انجام نرسیده است.»

با این همه مهدی ذکایی بر این مسئله تاکید دارد که «بهروز اهل بزرگداشت گرفتن هم نبود. بارها در مراسم مختلفی که تا این تاریخ به عنوان گرامی داشت او برگزار شده دعوت شده است و بارها از همان دور به یک سپاس گویی ساده اکتفا کرده است. اما این بار دوستان خوبی چون داریوش اقبالی، بیژن مرتضوی، لیلا فروهر، شاهرخ و اندی پشت این پروژه بوده اند. بیژن پاکزاد طراح معروف هم از این حرکت استقبال کرد و حمایت خود را نشان داده است. همه این افراد احترام وعلاقه خاصی نسبت به بهروز وثوقی در خود احساس می کنند.»

بهروز وثوقی هم در رابطه با این شب بزرگداشت احساس خوبی دارد و می گوید: «چند تن از عزیزترین دوستانم آن شب به روی صحنه می آیند. چه بازیگران تئاتر و سینما و چه دست اندرکاران هنرهای دیگر. خاطرات سال ها زنده خواهد شد. می دانم همه ما پر انرژی خواهیم شد. خوشبختانه این یک گردهم آیی دوستانه است و هیچ سهم مادی برای کسی در بر ندارد. دوست عزیزم داریوش اقبالی که همیشه به من لطف داشته هم چنین لیلا فروهر و اندی که در هر شرایطی لطف و محبت خود را نسبت به من ثابت کرده اند و شاهرخ نازنین همه برای حضور در این مراسم قدم پیش گذاشته اند. من از این همه دوستی این عزیزان به خود می بالم. همین و بس.»

برنامه بزرگداشت بهروز وثوقی به عنوان یکی از رویدادهای بزرگ هنری در شهر لس آنجلس در روز ٣١ جولای برگزار شد.     

YAho0DA - امارات - دبی
اگه با گوگوش به هم نمیزد الان نیازی به ترحوم کسی هم نداشت.ابی و معین هم که مثل همیشه تو این مراسم ها شرکت نمیکنن.موفق باشه
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

sara_k - سوئد - سوئد
در جواب تو ئهودا از دبی ...چه ربطی به گوگوش داره این اسطوره سینما ایران هست و خواهد ماند,,,, سوئد
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

Pezhman - اتریش - وین
YAho0DA - امارات - دبی ...ترحم!!!؟.. کاشکی یک صدم این جورمراسم ترحم (بزرگداشت و استقبال) نصیب ماها بشود. بگو آمین...مرسی.
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

zoroye iran - اتریش - وین
درود به همه هنرمندان ایرانی
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
بزرگترین خیانت رو به فرهنگ ایران میکنن بعدهم جایزه میگیرن اینجا جهان سوم است! لمپنیزم و لعبالیگری وخیانت تشویق به مواد مخدر ترتیب دختر فامیل را دادن!! و... خلاصه پیام فیلمهای بهروز جان است! افرین دکتر!.
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

siabala - ایران - تهران
امپراطور داریوش. عشقه
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

headman - امارات - ابوظبی
احساس می کنم دیگه او جلا و سنگینی دوران بایگری رونداره و یه جوری مثل یه قوزی وسط جمع خودشو جا داده.راستش اول نشناختمش.ا
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

pahlavi100 - آمریکا - کالیفورنیا
خدا پدرتون رو بیامرزه که عکس چهار نفر شبیه به آدم رو تو سایت گذاشتید. کم کم داشت باورم میشد که ایرانی‌‌ها همه به شکل و شمایل سردار فیروز آبادی و احمدی نژاد هستند.
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

**Negin** - استرالیا - ملبورن
به نظر من هونقدر که هنرمند زنده است و براش بزرگداشت میگیرند واقعا با ارزشه ...پایدار باشی بهروز جانا
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

homa-ir - المان - هامبورک
Pahlavi100- امرکا- کالیفرنیا. خدا نکشتت که دم سفری مردم ازخنده بااین کامنت پرمحتوا و پزاز کوه نمک. خیلی مخلصیم .
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

vezveznazi - ایران - تهران
بهروز دوست داریم زنده باشی
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

خرمگس سبز - ایران - تبریز
sepehr -استرالیا-سیدنی --- دوست عزیز ، جای تاسفه که شما از فیلم هائی مثل قیصر یا گوزنها ، فقط همینائی که میگید ، دستگیرتان شده...
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

wildpiony - هند - بمبیی
چه موهایی داره سپیده!!! واااای ...کاترین منم موی اینجوری میخواااااااااام:(
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

mehrnazdiba - نروژ - اسلو
خوب پیش بینی درست از اب در امد.نبودن گوگوش که معلوم بود که نباید حضور داشت بهانه به دست امیر قاسمی و دو سه تا خواننده سو استفاده چی داد که بروند و همان اتفاق نا بهنجار را به وقوع بپیوندند و ترانه های گوگوش را اجرا کنند. ای ا
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

mehrnazdiba - نروژ - اسلو
. با توجه به اختلاف گوگوش و امیر قاسمی اجازه ای در کار فکر نکنم بوده.ولی میرزا بدون نام گوگوش و سو استفاده از او کاری نمیکند.بهروز وثوقی خودش بزرگ است. و احتیاجی نبود که در مراسم اهنگهای گوگوش خوانده شود...البته با نشان دادن تصویر او و نام او جمعیت از خود بیخود میشدند.......درست است قرار گرفتن نام این دو کنار هم بسیار جذاب است ولی این دو عزیز نمی خواهند .. و دلیلی ندارد در مراسم بهروز اهنگ گوگوش توسط چند خواننده فرصت طلب خوانده شود. اسلو
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

mehrnazdiba - نروژ - اسلو
. بیایید روی صحنه از بهروز عزیز و هنرش بگویید مانند داریوش برایش قیصر بخوانید. نه بیایید و با سو استفاده بخواهید ترانه کس دیگر را بخوانید و ان هم اجرای شماها کجا و اجرای بانو کجا........درست گفته بود خواندن اهنگهای گوگوش توسط دیگران نا بهنجاربود و باعث خشم عاشقان گوگوش شد.نه برای بهروز که او عزیز است و دوست داشتنی بلکه برای امیر قاسمی سو استفاده چی و دو سه خواننده فرصت طلب...........بهروز سلامت و پایدار داریوش عزیز مرسی و سو استفاده چیان که منتظرنذ تا به بهانه مرگ و مریضی و بزرگداشت ذو جشن و ختم خاطره دزدی کنند و برای خود چیزی ببرند همیشه ته خط باقی خواهند ماند.....نقل قول از سعید.......اسلو
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
اندی و بهروز وثوق رو عشقه خوشبحالشون که همیشه خنده رو لبانشون هست
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

echose. - انگلیس - منچستر
وای چقدر بعضی از این دوستان قر میزنن. از خودتون سوال کنید تاحالا شده با چیزی یا کسی یا کاری موافقت کنید؟ زنده باد اقای قیصر
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

vaghe bin - ایران - تهران
pahlavi100 - آمریکا - کالیفورنیا...خدا بگم  چکارت کنه .اینقدر خندیدم که نپرس.واقعا درست گفتی.موفق باشی
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

hamina - بلژیک - گنت
دوستانی که از بهروز فقط همسفر .ممل امریکایی.ماه عسل.قیصرو.رضا موتوری رو دیدن نمئتونن برای بهروز معدل بگیرن...این کم لطفی میشه
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

rajabringo - سوئد - گوتنبرگ
ترویج چاقوکشی بافیلم قیصر - ترویج کفتر بازی با فیلم طوقی - ترویج اعتیاد بافیلم گوزنها - ترویج خالی بندی و کلاهبرداری با فیلم ممل امریکائی و.............الی اخر ویک ملت خواب .
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

rajabringo - سوئد - گوتنبرگ
سینمای وثوقی یعنی سم مهلک برای جامعه .
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
خرمگس سبز - ایران - تبریز . راستش من اهل سینما نیستم! چیزیهایی که گفتم نقد تاثیر سیمای زد فرهنگیه بود که در تجزیه و تحلیل اجتماعی - دانشگاه هنر بحث شد ومن هم انجا بودم و متاسفانه اقای کیمیایی و بهروز از دید صاحب نظران بزرگترین ضربه رو به فرهنگ عامه مردم زدن! به قول دکتر طباطبایی در کجای ایران توی قهوهخونه به خاطر زن چاقو میکشیدن? استفاده از کلمات لاتی با بازی بهروز مد شد ولاتی که جوانمردی بود به هوچیگری تبدیل شد! ظاهر از لاتهای فرانسه تقلید کرده بودن!
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

nikiniki12 - المان - ماینز
چراخانمهای ایرانی انقدرموهاشونوبلوندمیکنند?حیف بنظرمن به صورت شرقی موهای تیره بهترمیاد.
پنج‌شنبه 21 مرداد 1389

shirzan48 - بلژیک - بروکسل
فکر کنم عکس 13 سمت راست دکتر فرهنگ هولاکوئئه !!! تحفه !!!!.
جمعه 22 مرداد 1389

*پسر شجاع* - ایران - تهران
تو عکس 3 از پایین اگه یه ترقه بندازن اون وسط هر چی کشیدن می پره...اون وقت داریوش باید این ترانه رو بخونه ..ترانه من مرد تنهای شبم....ای اماااااان
جمعه 22 مرداد 1389

katrina - اسکاتلند - گلاسکو
wildpiony - هند - بمبیی -عسلم خودت عروسکی موهاتم خیلی دوست دارم اینطوری درست کردم ولی زده شدم دیگه بایدباماشین ازته بزنم مدل سربازی:))
جمعه 22 مرداد 1389

kholidar - ایران - گیلان
مردید بابا اونجا فسیل شدید
جمعه 22 مرداد 1389

rezanl - هلند - امستردام
زنده باشید که اگه نامی از هنر ایرانی زنده مانده از شماست
جمعه 22 مرداد 1389

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
shirzan48 - نفرت و کینه ات نسبت به ایرانیان پایان ندارد. وجودت پر است از عقده و حسادت و نفرت. تو ننه زینب بهتره عکسهای زنان سبیل دار و روبنده دار را نگاه کنی و درباره ابروهای کلفت عشرت شایق و دماغ دراز فاطی رجبی و چهره های بدترکیب مسباح و ا.ن و جنتی و ..نظر بدی.
جمعه 22 مرداد 1389

Azadikhah - هلند - تکسل
افرین.این مراسمها کاش در ایران هم برای پیش کسوتان برگزار میشد
شنبه 23 مرداد 1389

Azadikhah - هلند - تکسل
arashbehdin - امریکا - اتلانتا:دوست عزیز خیلی ممنون که بجای من جواب shirzan48 رو درقسمت" مصرف گوشت حلال در مدارس لندن" دادید.موفق باشید
شنبه 23 مرداد 1389

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
Azadikhah - خواهش میکنم دوست گرامی. این هم یک ننه بسیجی یا فاطی کماندوست که دور برش داشته فکر کرده اینجا هم مانند دهات قم یا اطراف حرم زینب است هرچه از ذهن کوچک و بیمقدارش بر میاید به دیگران نسبت دهد.
شنبه 23 مرداد 1389

shirzan48 - بلژیک - بروکسل
Azadikhah - هلند - تکسل arashbehdin - امریکا - اتلانتا . موفق باشید.
یکشنبه 24 مرداد 1389

raha1984 - المان - هامبورگ
یک سری که فقط بلد هستند چرت و پرت بگن وبس !! این افراد مخ کپک زده که از ترویج صحبت میکنند همگی از دار و دسته جمهوری اسهالی هستند!! اینها که اینطور فکر میکنند فقط باید فیلم جنگلهای امازون رو براشون نمایش بدن
یکشنبه 24 مرداد 1389

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.