جایزه برنده بهترین عکس حیات‌وحش سال بدلیل تقلبی بودن عکس از وی پس گرفته شد

جایزه برنده بهترین عکس حیات‌وحش سال بدلیل تقلبی بودن عکس از وی پس گرفته شد

پس از اینکه داوران به این نتیجه رسیدند که گرگ داخل عکس، به احتمال زیاد تقلبی بوده‌است، جایزه برنده بهترین عکس حیات‌وحش سال از وی پس گرفته شد.
به گزارش سرویس بین‌الملل «فردا» به نقل از روزنامه «گاردین»، عکس گرگ زیر که برنده جایزه سال 2009 شده بود، توسط عکاسی به نام خوزه لوئیز رودریگز گرفته شده‌است.

لوئیز امرسون، از دفتر مسابقه «عکاس برگزیده حیات‌وحش سال» در این زمینه توضیح می‌دهد که هیات داوری پس از بازبینی به این نتیج رسیدند که به احتمال زیاد گرگی که در عکس دیده می‌شود یک حیوان تربیت یافته است که برای «عکاسی اجیر شده‌است.»وی اضافه کرد که چنین کاری بر خلاف مقرراتی است که قبل از مسابقه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته بود.خانم امرسون همچنان می گوید:« هیات داوران تعدادی از شواهد را مد نظر قرار داد و از نظر متخصصانی که سابقه زیادی در عکاسی از حیات‌وحش -از جمله گرگ‌ها- داشته‌اند، استفاده کرده‌است.»داوران برای اطمینان بیشتر از خود عکاس هم دعوت کردند و از وی سوال‌هایی پرسیذند.مارک کارواردین یکی از داوران این رقابت بود. وی در مصاحبه‌ای با بی.بی.سی. گفت که در 46 سال انجام این رقابت، برای اولین بار خواهد بود که برنده‌ای نخواهد داشت.متخصصان عکس را با عکس‌های گرفته شده از گرگی به نام «کانادا رئل» که در باغ وحش مادرید گرفته و برنده مسابقه شده بود، مقایسه کردند.کارواردین می‌گوید:« نشانه‌های واضحی وجود دارد که متخصصان همگی به این نتیجه رسیدند که عکس جدید همان گرگ است.»وی می‌افزاید:« ما ضمن رد صلاحیت، وی را تا ابد از شرکت مجدد در رقابت محروم کردیم به نظرم چنین واکنشی پاسخی روشن به برخورد فوق است.»مسابقه سالانه فوق توسط موزه تاریخ طبیعی انگلیس و نشریه حیات‌وحش بی.بی.سی. برگزار می‌شود.
Esfahan-Norwey-mohajer - نروژ - بودو
اتفاقا من هم شر کت کردم.یک عکس از خامنه ای بردم قبول نکردن .گفتن ما گفتیم حیوانات درسته ولی نه دیگه انقدر حیون.
شنبه 3 بهمن 1388

neda02 - کانادا - تورونتو
ای بابا شما دلتون خوشه تقلب در مسابقه بهترین عکس حیات‌وحش سال را کشف کردید? این سر دنیا ا ن با یک تقلب شعور میلیون ها نفر جمعیت یک مملکت را به بازی گرفته و به جان و مال و ناموس مردم هم رحم نمی کنه. صاحبش هم تاییدش می کنه. همه دنیا هم فهمیدن ولی از دست کسی هم اری برنمی آید.
شنبه 3 بهمن 1388

souroosh - ایران - ساری
عزیزان لطفا فیلتر شکن قوی معرفی کنید. اخوندها همه سایتها را بستند.ممنون میشم این لطف را بکنید
شنبه 3 بهمن 1388

ماهی سیاه - ایران - تهران
Esfahan-Norwey-mohajer - نروژ - بودو -ترو خدا این رو نگید.حیوونها خیلی شریف ترند.لااقل به هم نوع خودشون رحم میکنند.بقیش هم که از سر غریزه ست.البته...یادم نبود،درنده خویی اینها هم یکجوری از سر غریزه ست.
شنبه 3 بهمن 1388

abrash666 - ایران - تهران
دوستان عزیزی که فیلتر شکن مئ خوان مئ تونن vpn استفاده کنن
شنبه 3 بهمن 1388

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +185حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +148سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +142«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +128لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +104مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +93بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +91لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی