دولت مالدیو در زیر آب جلسه تشکیل داد
دولت مالدیو در زیر آب جلسه تشکیل داد
وزیران دولت مالدیو چندین هفته است که تمرین غواصی می کنند |
دولت مالدیو با هدف برجسته کردن تهدید تبعات گروند گرمایش کره زمین، یکی از جلسه های خود را در عمق پنج متری دریا برگزار کرد.
محمد نشید، رئیس جمهوری مالدیو و اعضای هیات دولت این کشور در جلسه زیر دریای خود با صدور بیانیه ای خواستار انجام اقدام هایی برای کاهش تولید آلودگی های کربنی و به ویژه دی اکسید کربن در سطح جهان شدند.
این جلسه حدود نیم ساعت در بستر دریا به طول انجامید و در آن اعضاء کابینه با نوشتن بر روی تخته سفید (وایت برد) و ایما و اشاره با یکدیگر مکالمه کردند.
اعضای دولت مالدیو در دو ماه گذشته مشغول فراگیری غواصی بوده اند و گفتند هرچند غواصی برای برگزاری جلسه "تفریحی مختصر" بوده اما هدف آن فرستادن پیامی مهم است.
کشور مالدیو که از تقریبا 1200 جزیره کوچک تشکیل شده در اقیانوس هند قرار دارد و متوسط ارتفاع آن از سطح دریا دو متر و ده سانتیمتر است.
دولت مالدیو با این خطر مواجه است که بالا آمدن سطح آب این کشور را به طور کامل از نقشه جهان محو کند و به زیر دریا ببرد.
علاوه بر مربیان غواصی، یک محافظ نظامی نیز هر وزیر را در زیر آب همراهی می کرد |
سه تن از 14 وزیر دولت مالدیو در جلسه زیر دریا حضور نداشتند؛ به گفته مقام های مالدیو دو تن از آنها به علت مشکلات پزشکی قادر به شرکت در جلسه زیردریایی نبودند و دیگری در سفری خارجی بود.
به گفته منبعی درون دولت آقای نشید و اعضاء کابینه تمرین هایی را برای تنفس آرام انجام داده بودند تا برای این جلسه از توان روانی لازم برخوردار باشند.
آنها در روز جمعه 16 اکتبر به طور دسته جمعی در جزیره گیریفوشی که حدود بیست دقیقه با قایق از ماله، پایتخت مالدیو فاصله دارد، به تمرین پرداختند.
جلسه در بستر تلابی سبز-آبی رنگ در جزیره ای کوچک برگزار شد که از آن برای تمرین های نظامی استفاده می شود. گروهی از خبرنگاران هم با داشتن ماسک غواصی در سطح آب نظاره گر جلسه بودند.
هر وزیر علاوه بر مربی، با یک محافظ نظامی نیز همراهی می شد.
جلسه هیات دولت مالدیو در آستانه اجلاس آب و هوایی سازمان ملل متحد در کپنهاگ دانمارک برگزار شد.
اجلاس کپنهاگ که در ماه دسامبر برگزار می شود موضوع مقابله با تبعات تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین را در دستور کار دارد و هیات های شرکت کننده در آن قرار است درباره تدوین جایگزینی برای پیمان کیوتو ( که در سال 2012 منقضی می شود) بحث کنند.
|
|
|
|