یکشنبه ۱۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۳۰ مارچ ۲۰۰۸
تاریخچه صادق محصولی , وزیر کشور میلیاردر کابینه احمدی نژاد
صادق محصولی ۴۹ساله رفیق قدیمی احمدینژاد است. او در اوایل انقلاب با احمدینژاد در «انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت» آشنا شد و پس از آن نیز که جوانان عضو انجمنهای اسلامی سمتهای اجرایی را برعهده گرفتند، در غرب کشور همچون احمدینژاد در فرمانداری مشغول به فعالیت شد. همچنین زمانی که جوانان انقلابی در ردههای نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفته بودند، محصولی به همراه احمدینژاد در سپاه فعالیت میکرد.
از این آشنایی و رفاقت دور، سالها گذشت و احمدینژاد به سراغ تدریس در دانشگاه علم و صنعت آمد و محصولی در کنار این کار، با خروج از سپاه، ساختوسازهای بزرگ را پیشه خود کرد. با انتخاب احمدینژاد به عنوان شهردار تهران گویا تقدیر بار دیگر این دو رفیق قدیمی را به یکدیگر نزدیک کرد و اینجا بود که «محصولی» لابیگر احمدینژاد شد. در آن زمان دولت با شهردارشدن «احمدینژاد» موافق نبود و عبدالواحد لاری، وزیر کشور وقت حاضر نشده بود، حکم او را امضا کند. این مخالفت دولت با احمدینژاد را نیز محمدرضا باهنر از قول علی یونسی، وزیر اطلاعات وقت در گذشته اعلام کرده بود. به هر حال در پی این مشکل احمدینژاد، محصولی از راه رسید و «علیاکبر ولایتی» باجناق خود را راهی دفتر «موسویلاری» کرد تا با وساطت او حکم شهرداری تهران برای احمدینژاد امضا شود که اینگونه شد.
در آستانه انتخابات ریاستجمهوری دوره نهم، این مرد اقتصادی بار دیگر پای در میدان حمایت از احمدینژاد گذاشت و در پس پرده، رفیق قدیمی خود را تنها نگذاشت. با رئیسجمهورشدن احمدینژاد، این بار زمان آن رسیده بود که احمدینژاد به محصولی ادای دین کند و مهربانیهای او را با مهربانی پاسخ گوید. البته در آن زمان نامی از محصولی شنیده نشده بود، چراکه او همچون نزدیکان سیاسی احمدینژاد در شهرداری تهران، در معرض دید عموم نبود و در پس پرده با احمدینژاد رفاقت داشت، اما مدتی از ریاستجمهوری رفیق محصولی نگذشته بود که «آفتاب از پشت ابر» بیرون آمد و محصولی در عرصه رسانهها نامش با هزاران سوال مطرح شد. چرا که رئیسجمهور او را پس از «علی سعیدلو» که نتوانست رای اعتماد برای تصدی وزارت نفت را از مجلس کسب کند، جهت مدیریت این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد و این ماجرا «پاشنه آشیل» او شد. زیرا او «مرد در سایه» بود و نباید نام او در رسانهها مطرح میشد. محصولی سیاستمداری را در کمحرفی و پنهان شدن از دوربین و میکروفنهای خبرنگاران به خوبی بلد بود، اما در برابر چشمان عموم مردم نمیتوانست بازیگر باشد. به هر حال این تصمیم احمدینژاد بود؛ اگرچه محصولی با استخارهای در ابتدای امر مخالفت کرد، اما با اصرار رئیسجمهور راهی جز پذیرش نداشت. احمدینژاد به زیبایی این صحنه را تعریف میکند: «وقتی پیشنهاد حضور در دولت را به آقای محصولی مطرح کردم، ابتدا امتناع کرد، بعد استخاره کرده و استخاره منفی آمد. اما بعد از درخواستهای من قبول کرد.» تفأل محصولی به استخاره بهدرستی پاسخ داده شده بود. او اگر نامش برای وزارت نفت در میان نمایندگان شنیده نمیشد، رسانهها به مسائل و ویژگیهای او به عنوان «دستراست رئیسجمهور» پی نمیبردند و اصلاحطلبان و اصولگرایان او را به باد انتقاد نمیگرفتند و «سرمایهدار» بودنش را به رخش نمیکشیدند. با اعلام نام محصولی در صدر نامه احمدینژاد به مجلس جهت معرفی وزرای باقیمانده کابینه نهم، تمام زندگی شخصیاش در میان گفتارها و اظهارات نمایندگان مجلس مطرح شد. محصولی که پس از خروج از سپاه پاسداران در مدت 10 سال توانسته بود با تلاش در حرفه «بساز و بفروش» ثروتی را به دست آورد، این تلاشش، مورد انتقاد اکثر نمایندگان مجلس قرار گرفت و ناآشنا بودن با نام این مساله را تشدید کرد.
الیاس نادران، عضو جمعیت ایثارگران و یکی از نمایندگان نزدیک به رئیسجمهور درباره نظر فراکسیون اصولگرایان مجلس در آن زمان گفت: «هنوز به جمعبندی مثبت نرسیدهایم.» «کوچکزاده» دیگر نماینده اصولگرای مجلس هم با وجود هواداری از رئیسجمهور در گفتوگو با خبرگزاری وابسته به بسیج دانشجویی اعلام کرد: «ما وزیر میلیاردر نمیخواهیم، زیرا معتقدیم وزیر میلیاردر نمیتواند هیچ نفعی به اقتصاد کشور برساند.» همچنین غلامرضا مصباحیمقدم، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و سخنگوی جامعه روحانیت در گفتوگو با خبرنگاران پارلمانی مدعی شد: «محصولی نه با وزارت نفت تناسب دارد، نه با کابینه احمدینژاد.» در همین راستا، حسین آفریده، عضو فراکسیون اقلیت و شکراللهعطارزاده، عضو فراکسیون اکثریت و حامی احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری هم بر طبل «ناشناس بودن» او کوبیدند و گفتند: «او کاملا برای ما ناشناس است.» در همین باره علی عسگری، نایبرئیس کمیسیون اصل 90 مجلس به میدان اعلام نظر آمد و با نامیدن محصولی به عنوان «سردار میلیاردی» ادامه داد: «خانه کوچک و محقر احمدینژاد که در فیلم تبلیغاتی او بود، با خانه بزرگ محصولی همخوانی ندارد.» البته عماد افروغ، رئیس کمیسیون فرهنگی وقت، پا را فراتر گذاشت و مدعی شد: «چگونه فردی با ثروت باد آورده و ناشی از تعاملات و ارتباطات خاص زمان مسوولیت خود، میتواند وزیری مناسب با کابینه عدالتخواه باشد... امروز ثروت داشتن مسوولان یک جنبه منفی است و اگر یکی از مسوولان دارای ثروت و مال و منال باشد، از نظر مردم و مسوولان این امر منفی خواهد بود.» افروغ ادامه داد: «وزیری که از راه بورسبازی و بسازوبفروشی به ثروتهای کلان رسیده است با این وزارتخانه ثروتمند [وزارت نفت] چه خواهد کرد؟» «محمد خوشچهره» دیگر نماینده همنظر با افروغ نیز بر این ادعا صحه گذاشت و گفت: «شائبه در حال حاضر این است که این ثروتها (ثروت محصولی) در مسیرهای رانت – روابط است.» این ادعاها فقط به اظهارنظر نمایندگان محدود نشد، بلکه پروندهای را نیز در کمیسیون اصل 90 مجلس علیه او مطرح کردند. علی عسگری، نایبرئیس این کمیسیون اعلام کرد: «به کمیسیون اصل 90 گزارشاتی در خصوص محصولی قبل از معرفی ایشان به عنوان مدیر نفت ارسال شده و بعد از معرفی هم مطالبی رسیده است.» حسین اسلامی، نماینده ساوه و عضو این کمیسیون در تشریح پرونده محصولی قبل از معرفی به مجلس گفت: «در راستای خرید و فروش زمین از املاک تملکی در زمان حضور محصولی در وزارت و سپاه اتفاق افتاده که این پرونده با حکم برائت قاضی مختومه اعلام شد و محصولی قصور و تقصیری نداشته است.» پس از این ادعا بود که جمعی از نمایندگان استانهای جنوبی کشور همچون «سودانی» و «عطارزاده» به رئیسجمهور نامه نوشتند و خواستار پسگیری نظر خود درباره وزیر نفت شدن محصولی شدند. نظر اصولگرایان به محصولی بهگونهای بود که حتی «حسین شریعتمداری» هم در گفتوگو با روزنامه خود اعلام کرد: «مجلس طبق قانون عمل کند.» و «علیرضا ملکیان» دیگر مقام تحریریه این روزنامه گفت: «مجلس نباید به خاطر اینکه احساس نشود، بین مجلس و دولت اختلاف است، به مصلحتسنجی دست بزند.» در نهایت درباره محصولی در فراکسیون اصولگرایان مجلس رایگیری شد و فقط محصولی 35 رای مثبت از مجموع 73 رای اصولگرایان را از آن خود کرد و در کمیسیون انرژی هم «آسمان همین رنگ بود» و محصولی از مجموع 23 رای تنها 8 رای مثبت را دریافت کرد.
بر مبنای این فضای مکدر در میان اصولگرایان نسبت به «محصولی»، قبل از روز رای اعتماد تلاش برخی نمایندگان حامی رئیسجمهور بر این شد که احمدینژاد، نام محصولی را از اعضای معرفیشده به مجلس حذف کند. اینگونه بود که «حسین اسلامی» نماینده اصولگرای مجلس گفت: «کسانی که پشت پرده پیگیریکننده این پیشنهاد بودهاند، الان به فکر افتادهاند که فرد دیگری را جایگزین کنند.» بنابراین در نهایت او از وزارت نفت انصراف داد و پس از این استعفا «خبرگزاری فارس» از سایتهای خبری هوادار جریان اصولگرایی از قول یک منبع آگاه خبر داد که انصراف محصولی به دلیل پیگیری عناصر شاخص اصولگرای مجلس همچون «احمد توکلی، حسین فدایی و محمدرضا باهنر» بوده است. این رفیق قدیمی احمدینژاد نهتنها در این حد علیهاش توسط اصولگرایان سخن گفته شد، بلکه برخی دیگر به تفصیل درباره ساختوسازهای او و املاک تحت تملکاش در اقدسیه، سعادتآباد، میرداماد، پاسداران، حسنیکیا (در شمال کشور)، فرمانیه و شرکتها و کارخانههای خصوصی و حتی فعالیت در پیمانکاریهای نفتی خبر دادند. او در کمیسیونهای مجلس در پی این ادعاها حضور یافت و «میلیاردر بودن» خود را منکر نشد و صادقانه اموال خود را حدود 160 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: «آنچه که امام امت از آن نهی کرده، خوی کاخنشینی بوده و نه کاخنشینی. بنده حاضرم تمام اموال خود را برای آرمانهای انقلاب اسلامی هزینه کنم.» او همچنین ادامه داد: «میلیاردر هستم و طی سالهای اخیر خرید منازل قدیمی، بازسازی آنها و فروش ابنیه بازسازیشده از فعالیتهای بنده بوده است.»
با وجود دفاع محصولی از خود، اما فضای حاکم بر مجلس تغییر نکرد و اصولگرایان همچنان مخالف وزیر شدن او بودند که اقدام به انصراف از تصدی وزارت نفت کرد. البته در این دوره «تلخ»، احمدینژاد یار قدیمی خود را فراموش نکرد و حتی پس از انصراف او در جایجای اظهارات خود، دفاع از محصولی را گنجاند. او در مجلس پس از این انصراف با تشکر از «صادق محصولی» گفت: «ایشان از نیروهای انقلاب است که در طول انقلاب در حساسترین مواقع جان خود را برای انقلاب به میان صحنه آورده و همهجا با تمام وجود و صادقانه وارد شده است. ایشان ورودی سال 56 دانشگاه علم و صنعت است، در کوران انقلاب با ایشان آشنا شدیم و از ابتدای انقلاب ایشان در انجمن اسلامی، جهاد، استانداری آذربایجان غربی، فرمانداری ارومیه، سپاه منطقه پنج و راهاندازی تیپ ویژه سپاه پاسداران و راهاندازی لشکر ششم پاسداران و دهها عملیات برونمرزی فرماندهی کرده است.» او ادامه داد: «با اتفاقاتی که در تصمیمگیریهای کشور رخ داد، بخشی از نیروهای انقلاب ترجیح دادند که پس از جنگ، عرصه مدیریت کشور را کنار بگذارند و در جایی دیگر خدمت کنند. ایشان وقتی وارد بخش خصوصی هم شد، فرد موفقی بود، یک انسان توانمند، ورزیده و پایبند به موازین انقلاب، بسیار باهوش و توانمند است. روزی که من از ایشان خواستم به دولت بیاید، ایشان امتناع کرد و در نهایت به استخاره متوسل شد که جواب منفی داد. ما از ایشان خواستیم [و به ایشان گفتیم] که گزینههای مختلفی برای وزارت نفت داریم، اما نیازمند تحول عظیم در این وزارتخانه هستیم. وزارت نفت مملو از نیروهای دلسوز، فداکار و انقلابی است و ما یک مدیر انقلابی برای راس این وزارتخانه میخواهیم تا همه این نیروها در خدمت خودکفایی کشور قرار گیرند و بالاخره ایشان با فشار ما پذیرفت.» رئیسجمهور به این حمایت جانانه از محصولی قناعت نکرد و در پاسخ به انصراف محصولی نیز «مهرورزی» را به کار گرفت: «بهرغم میل باطنی و اعتقاد به توانمندی، صداقت و سلامت شما با انصراف موافقم. امیدوارم هوشمندی شما زمینهساز خدمتگری خدمت بیشتر دولت و همدلی بیش از پیش مجلس در اصلاح وزرات نفت و اجرای برنامههای اعلام شده باشد.» از سوی دیگر جلسه هیات دولت در آن زمان هم به میدان «دفاع احمدینژاد از محصولی» مبدل شد. رئیسجمهور در این جلسه از محصولی به جهت اینکه با آبروی خویش به میدان خدمت آمده و از دنیای خود به خاطر خدمت به مردم گذشت کرده عمیقا سپاسگزاری کرد و گفت: «این اقدام با هر نتیجهای پیروزی است.»
او در تابستان 85 نیز حکمی را به دستان «محصولی» داد که شاید کوچکترین اقدام رئیسجمهور در برابر یار و همراه همیشگی او بود، حکمی که اگرچه در گذشته این حکم در دستان محصولی نبود، اما جایگاهش بسی بالاتر از این حکم بود. این حکم، حکم مشاورت ریاستجمهوری بود. در این حکم، رئیسجمهور خطاب به محصولی نوشته بود: «تجارب ارزشمند جنابعالی دوام، سازندگی و عمران کشور توام با اخلاص و تلاش مستمر در دوران دفاع مقدس و خدمت شایستهای که در این عرصه و عرصههای مختلف داشتهاید، به انضمام تعهد و توانمندی اجرایی، اقتضا میکند که از این توان در خدمت به کشور و تعالی آن بهره گرفت، لذا جنابعالی را به عنوان مشاور رئیسجمهور منصوب مینمایم.»
پس از انتصاب جدید محصولی و با خانهتکانی «هاشمیثمره» مشاور دیگر رئیسجمهور از نهاد ریاستجمهوری به وزارت کشور در جهت تصدی سمت معاونت سیاسی، محصولی فقط در کنار احمدینژاد دیده میشد؛ در سفر رئیسجمهور به عمان، حضور در عزاداری مسجد جامع نارمک، عیادت از آیتالله فاضللنکرانی، جلسه استیضاح فرشیدی، وزیر آموزش و پرورش، مراسم تجلیل از خادمان و فعالان قرآنی، دیدار با ایتام و... در کنار احمدینژاد قرار گرفته بود و حتی در سفری به امارات قبل از حضور رئیسجمهور در این کشور، نامه رئیس قوه مجریه را تقدیم امیر امارات کرد. البته او در کنار رئیسجمهور فقط حضور ندارد، بلکه در چند شورای وابسته به رئیسجمهور نیز عرضاندام میکند. محصولی در کمیته بررسی عملکرد یکساله وزرا حضور داشت و اقدامات آنان را بررسی کرد. همچنین عضو هیات امنای مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری در کنار افرادی همچون «مرتضی آقاتهرانی، غلامحسین الهام، عباسعلی کدخدایی و...» است و به تازگی هم در شورای سیاستگذاری و نظارت بر انتشار آثار و اندیشههای رئیسجمهور که خود در بخشی از این نظرات موثر است، حضور یافته است.
البته در همان آغاز انتصاب او به سمت مشاورت، فعالیت محصولی به عرصههای انتخاباتی در انتخابات شورای شهر دوره سوم متمرکز شد. چرا که رئیسجمهور در نبود هاشمیثمره به دلیل برگزارکننده این انتخابات، تنها فرد مورد اعتماد او محصولی بود که میتوانست نقش لابیگر خود را بار دیگر در جریان این انتخابات پررنگ کند و به دیدار سران اصولگرا برود و حرف و حدیث چینش کاندیداهای این انتخابات را با آنان مطرح کند. او با وجود آن انتقادات تند علیهاش در میان اصولگرایان در مجلس به نمایندگی از رئیسجمهور رفت، اما آنقدر ادعا و پیشنهاد مطرحشده را سنگین کرد که سران اصولگرا ناخرسند از این جلسه، دیگر اجازه لابیهای مجدد برای انتخابات شوراها ندادند.
محصولی در همان دوره، زمانی که با خبرنگاران روبهرو شد با نامیدن خود به عنوان «مشاور عام رئیسجمهور» اقدامات انتخاباتی خود را رد نکرد و با وجود اظهارنظر در مورد سمت مشاورتش، در برابر این پرسش که «آیا شما مشاور و نماینده رئیسجمهور در انتخابات شوراها هستید؟» سکوت کرد و با علامت دست نشان داد که نمیخواهد در این ارتباط سخن بگوید.
منبع : وبلاگ آذر
مرد یکصد و شصت میلیارد تومانی ایران
صادق محصولی مرد شماره یک، تصدی وزارت کشور در کابینه احمدی نژاد، مرد یکصد و شصت میلیارد تومانی اقتصاد ایران است. صادق محصولی از قدیمیترین دوستان احمدینژاد بشمار میرود و رفاقت آنها به انجمن اسلامی دانشگاه علم و صنعت و سپاه پاسداران باز میگردد.همزمان با آغاز به کار احمدی نژاد در دانشگاه علم و صنعت، صادق محصولی هم از سپاه جدا شد و در بخش خصوصی به امر ساختوساز مسکن روی آورد. [1]
سپردن تصدی شهرداری تهران به احمدینژاد توسط شورای شهر دوم چندان باب میل دولت خاتمی و موسوی لاری، وزیر کشور وقت نبود به همین جهت امضای حکم آقای احمدینژاد به عنوان شهردار تا مدتها به تعویق افتاد تا اینکه صادق محصولی، باجناق خود را (یعنی علیاکبر ولایتی) واسطه میکند تا با پا در میانی دکتر ولایتی این حکم امضا شود. که شد. نتیجه پیگیری صادق محصولی باعث شد تا فضای لازم برای رشد آقای احمدینژاد در سطح جامعه فراهم گردد.
محصولی که بعد از اثبات توانایی خود به عنوان یکی از مسئولان ارشد ستادهای انتخاباتی دکتر احمدی نژاد ، در پی عدم رای اعتماد مجلس هفتم به علی سعیدلو ،به عنوان دومین گزینه پیشنهادی برای وزارت نفت کابینه نهم معرفی شده بود ، در مقطع زمانی یک هفته ای پس از معرفی تا روز رای اعتماد ، با درد سرهایی چون انتشار تصاویری از منازل مجلل مسکونی اش درمناطق شمالی تهران با قیمتهای چند میلیاردی ( در سال 84) همچنین اخباری از پرونده 6.5 میلیون دلاری نفتی مربوط به معاملات غیرشفاف نفتی با تاجیکستان منتشر شد [2]
قدرت الله علیخانی نماینده اقلیت نیز به خبرنگاران گفته بود که محصولی باید پاسخ دهد که منزل گران قیمت، درآمد میلیاردی، برجهای میرداماد و زمینهای بزرگ منطقه حسنیکیا را چگونه بدست آورده است. به گفته وی محصولی به نمایندگان گفته بود که در 44 مزایده شرکت کرده و تنها در سه مزایده برنده شدم و درآمدهای من حاصل آنها است .
به گفته خود صادق محصولی دارایی او هم اکنون 160 میلیارد تومان است و این سرمایه را در طی 10 سال و بعد از خروج از سپاه به دست آورده است ، یعنی به عبارتی هر سال 16 میلیارد تومان و تقریبا یک و سه دهم میلیارد توماندر ماه و روزانه بیش از 40 میلیون تومان و در ساعت یک میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان و در دقیقه 292 هزار تومان در دقیقه درآمد داشته است. [3]
این در حالیست که احمدی نژاد در یکی از سفرهای استانی خود گفته بود :
بعضی ها با رانت و رابطه لوله انداخته اند به چاه بیت المال و با موتور برق پول مردم را پمپاژ می کنند .
حالا شما خوانندگان عزیز حساب کنید چند متر لوله پلیکا لازم است تا این مقدار پول از مذکور بیرون بیاید و چقدر برق باید مصرف شود تا این پول پمپاژ شود !
مادر من با حدودا 500 هزار تومان در ماه دارد(زیاد گفتم تازه) اگر تمام این پول را نگه دارد و تورم صفر باشد در بهترین حالت پس اط 13هزار و 333 سال به این پول می رسد با توضیح اینکه عمر نوح در روایتی که بیشترین عدد را داشت 3000 هزار سال بود.
منبع : وبلاگ انتقادات یک شاکی
alireza.ch - سوییس - نوشاتل |
در مملکتی که شهردار یک شهر سیزده میلیون نفری آن با باجناق بازی انتخاب می شود، هیکل آن ولی فقیه را باید «زر اندود» کرد.! |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
laeik - ایران - تهران |
یه دزد دیگه؛ بر پدر و مادر همشون ........... |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
sooren - انگلیس - منچستر |
روباه را از ان بنهادند نام شیخ ...... کاین قوم در مراتب حیلت چو روبهند/// گیرند روزه چونکه حساب گرفتن است .... ورنه به دزد گردنه مهلت نمی دهند . |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
marmarjoon - ایران - بندرعباس |
میشه ایشون با اون قیافه بسیجیشون بفرمایندکه این همه پول بی زبان از کجا یکراست سرازیر شده تو دامنشون اونوقت 70میلیون ملت بدبخت هرچی می دوند انگار دور خودشون می چرخند |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
shima87 - فرانسه - پاریس |
این ها فاضل خداد را دار زدند برای اینکه اختلاس کرد اما خودی ها که میلیارد بشن را اصلا کاری ندارن محسن رضایی کرباسچی خاندان سلطنتی رفسنجانی و برادران و همینطور رفیق دوست و برادران شهرام جزایری .................به درک داشته باشین اما حداقل به مردم هم بدین
اقای خامنه ای این موقع ها کر یا کور میشه نمیبینه
حالا یکی باید به اقای خامنه ای بگه خدا از کی می گذره حتما از این اقا محصولی خوب می گذره ؟؟؟!!!! |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
jakopo - ایتالیا - میلان |
این هم یه اشغاله دیگه |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
TAAT - ایران - اردبیل |
چیزی که آدم را آزار میدهد فقط پوشیدن کاپشن و خوردن نان و پنیر مقابل دوربین و خوابیدن در مسجد با یک لحاف و برنامه دیدار حضوری و تک به تک با مردم عادی در استانها و ...نیست بلکه چیزی که واقعاً آدم را آزار میدهد نصیحت کردن خانم مرکل و آقای بوش و رهبران جهان و... است.آیا واقعاً نیاز به اینهمه رفتارهای متناقض هست. در کشوری که دهها عامل و اطلاعاتی و سفیر و نماینده در کشورمان دارد آیا میتوان مثل پسر بچه ها رفتار کرد و آمارهای الکی داد .شاید با زور بخواهیم چیزی را به مردم ایران بقبولانیم ،امّا راهنمائی و نصیحت قدرتهای جهان دیگر چه صیغه ای است؟ آنقدر با پول بیت المال خورده اند و ریخت و پاش کرده اند و سرشان آنقدر گرم شده که دیگر واقعاً بوی قرمه سبزی میدهد! آدمهای نالایقی که ایکاش لااقل به خانواده شان که این مال ناحقی را که از مردم میدزدند در حلقومشان میریزند ایمان داشتند.انها نه تنها به خدا و پیامبر حتی به خانواده شان هم ایمان ندارند. برای این قبیل آدمها سخن امام حسین(ع) بس است که فرمودند: ای ناپاکان!اگر دین ندارید لااقل در دنیای خود آزاد مرد باشید. |
دوشنبه 20 آبان 1387 |
|
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو |
اصلآ هم عجیب نیست . در حکومت عدل علی و اسلام ناب محمدی از پاسداران خون حسین اگر جز این عمل که غارت وچپاول است صورت میگرفت جای حیرت داشت . زیرا مبنا بردزدی و غارت است . آخوندی که درمشهد بالاترین دستمزد راکه 5تومان معادل پنجاه ریال بود میگرفت و از خوشحالی جای دوست و دشمن راهم به صاحب عزانشان میداد امروزه رهبر و صاحب اختیار جان و مال و ناموس هفتاد میلیون اسیر است و فرزندانش آنقدر چاپیده اند کهدزدیهای حکومتهای از کریمخان زند تا انتهای پهلویها جمعآیک درصد غارت این بی سرو پاها نمیشد . بالاخره آنانکه دست به غارت مال و ناموس و به خون این ملت یازیدند هم باید حق خودشان را از ولی امر بگیرند که اورابر اریکهء خداپی نشاندند . آنطور که قانون رسول بوده و هست آنکس که بیشتر بکشد سهم گزاف تری میبرد . این حق بر تمامی ....و اهل بیتشان نیز محفوظ است . میزان جنایت این /// لقمه های نطفه عرب را از میزان مایملکشان بسادگی میتوان آمار گرفت . وقتی شیخ یزدی و .... دیگر مفتیان دین کوچکترین رقم دزدیشان بالغ برصدمیلیارد تومان است حدس بزنید پسران شیخ الشیره رهبربیت بیت الدزدان چقدر است ؟ اشکال ما این است که ایران در طول تاریخ رکورد خاپن پروری را در جهان شکسته و همیشه بالا ترین خاپنین وطنفروش را مملکت ماداشته است که وقتی پای منافع خودشان درمیان باشد جام بیغیرتی و دی...ی را تا آخرین قطره سرمیکشند وفرقی هم نمیکند که در لباس نیروی انتظامی باشد پاسدار باش اهل منبر باشد اهل اصطبل اسلامی باشد بسیجی باشد یا نیروی مسلح و ی بعضآ کاربر سایتهای سیاسی باشد . برایشان سرکوب ملت و دستمال کشیدن و برق انداختن .....و ادوات رهبر و اربابانشان مهم است . اگر این فاسدان وطنفروش نبودند ملت اسیر تا بحال بند اسارت را میگسست و ریشهء این عربزادههای بی همه چیز را از روی زمین میسوزاند ....کاری که دیر و زود دارد...سوخت و سوز ندارد و بزودی انجام خواهد شد . ریش ملا بر سه نوعی بیش نیست ... گاهی ان بوه است و گه ان دازه گاهی ان دک است . برچنین قومی که با ان چهره زینت میکنند.... راه پیروزی نه طولانی که راهی اندک است . این قوم خونخوار در چپاول و فساد بر یکدیگر سبقت گرفته اند ودوست عزیزی که نوشته خامنه ای خواب است و دزدیهارانمی بند . باید گفت خیلی هم هشیار است اما .... پیش دزدان دیگر ... است که زبانش راهم در همان محل چال کرده زیرا رپیس که دزد باشد وای بحال مرئوس و رعیت . |
سهشنبه 21 آبان 1387 |
|
ahmad shah - امارات - دبی |
این تازه کوچلوشونه که به این راحتی عدد میده . |
سهشنبه 21 آبان 1387 |
|
khorshidtaban41 - ایران - بنرعباس |
و دهها عملیات برونمرزی فرماندهی کرده است.» او ادامه داد: «با اتفاقاتی که در تصمیمگیریهای کشور رخ داد، بخشی از نیروهای انقلاب ترجیح دادند که پس از جنگ، عرصه مدیریت کشور را کنار بگذارند و در جایی دیگر خدمت کنند. ایشان وقتی وارد بخش خصوصی هم شد، فرد موفقی بود، یک انسان توانمند، ورزیده و پایبند به موازین انقلاب، بسیار باهوش و توانمند است. روزی که من از ایشان خواستم به دولت بیاید، ایشان امتناع کرد و در نهایت به استخاره متوسل شد که جواب منفی داد. ما از ایشان خواستیم [و به ایشان گفتیم] که گزینههای مختلفی برای وزارت نفت داریم، اما نیازمند تحول عظیم در این وزارتخانه هستیم. وزارت نفت مملو از نیروهای دلسوز، فداکار و انقلابی است و ما یک مدیر انقلابی برای راس این وزارتخانه میخواهیم تا همه این نیروها در خدمت خودکفایی کشور قرار گیرند و بالاخره ایشان با فشار ما پذیرفت.»
تو روح پدرشون دزدها اینقدر جمع کردن ناز هم میارن
kiyawashsasani - کانادا - تورنتو
چه ربطی به اسلام داره از اینها بی دینتر وجود نداره دزد که نمیبندن به دین |
سهشنبه 21 آبان 1387 |
|
sama128 - ایران - شیراز |
در ایران داشتن سواد - تجربه و تخصص اصلا معنی و مفهومی در هیچ ارگان و دستگاهی ندارد مهم پارتی بازی و باند بازی است و رفیق بازی است که باید انجام شود و از پس این باند بازی میلیاردها تومان به جیب آقایان وارد شود تا انشاءا... سفر و توشه آخرت را آماده کنند آری جای بسی تاسف است البته لازم به یاد آوری است بیشتر این سپاهی های بی سواد از طریق عقد قراردادهای میلیونی تا میلیاردی با دانشگاه امام حسین و دانشگاه های دیگر مدرک مفت و مسلم نیز گرفته اند و همگی به لطف پروردگار از بی سوادی به یکباره به مدارک فوق لیسانس و دکتری ارتقاء پیدا کرده اند وقتی در بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی 3 ماهه می شود فوق لیسانس گرفت پس خاک بر سر وزارت علوم که دکانش از یک بقالی بی ارزش تر است |
چهارشنبه 22 آبان 1387 |
|
m n m - ایران - تهران |
با سلام جالب بود .هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد . ایران با وجود این مردان درد اشنا و بزرگ چه سریع به سر منزل ظهور خواهد رسید .بگذاریم احمدی نژاد بچرخد و ایران را ان چنان که شایسته عظمت و اعجاز یک امام مصلح است برای سبردن به دستان عدل گرای حقیقیشان اکنده از فساد و تباهی کند . چرا که ظهور امام زمان در ادامه فساد مطلق زمین است .و دکتر عزیز ما نشانه حقیقی ظهورند. |
دوشنبه 27 آبان 1387 |
|