اگر زنی از نظر مالی تحت فشار بود حق دارد به نام حمایت از خانواده ازدواج مجدد کند؟

اگر زنی از نظر مالی تحت فشار بود حق دارد

 به نام حمایت از خانواده ازدواج مجدد کند؟

این روزها بحث داغ لایحه به اصطلاح “حمایت از خانواده” کاملا فراگیر شده است. بحثی که بسیاری از مردان را خوشحال کرده است و بسیاری از زنان و مردان را متأثر و آشفته. لایحه ای که طبق آن مرد اجازه دارد تنها با اثبات تمکن مالی به دادگاه و بدون اجازه همسر اول به تعدد زوجات بپردازد.

حمایت از خانواده یعنی این؟ این فقط حمایت از انشعاب خانواده است. این توهین مستقیم به قداست خانواده است. این توهین به فرهنگ یک جامعه رو به توسعه است. این یک افتضاح تاریخی در قرن بیست و یکم است.

در شرایطی که حتی مراجع تقلید معتدل همچون آیت الله صانعی شرط اجازه همسر اول را شرعا لازم دانسته اند، آقایان عزیز قصد دارند این موضوع را از قانون هم حذف کنند.

خدا را شکر. همه چیزمان درست بود این یکی هم درست شد. هرکس پول دارد و راه راضی کردن دادگاه-که خیلی هم سخت نیست- را می داند برود دنبال هوسرانی. چرا؟ لابد چون به هر دلیل همسر اول راضیش نمی کند. این به لحاظ جنسی است یا اخلاقی یا هر چیز دیگر هیچ اهمیتی ندارد. فقط مهم است که قانون مرد را محق می داند که اگر از طرف زن اول به خواسته هایش نرسید بدون اجازه و طبعا اطلاع او بار دیگر ازدواج کند. و اگر دو تا کم بود سراغ سومی برود. توجیه دیگری برای این طرح “حمایت از خانواده” وجود دارد؟

حالا بنده کمترین فقط یک سوال دارم. آیا شما عدالت محوران پارلمان نشین عزیز چنین حقی را برای زن هم قائل هستید؟ رضایت جنسی و اخلاقی و همه چیز به کنار. فقط و فقط اگر زنی از نظر مالی از طرف شوهرش تحت فشار و عذاب بود، حق دارد ازدواج مجدد کند؟ بی اجازه اش را هم نخواستیم. با اجازه می شود؟

اگر عدم رضایت جنسی و هوسرانی می تواند این حق را برای مرد ایجاد کند، غوطه ور شدن در فقر و بدبختی و بعضا خساست مرد نمی تواند چنین حقی را برای زن به ارمغان بیاورد؟

کجایید شمایی که فریاد می زنید ما عدالت محوریم. پاسخ بدهید!

منبع : وبلاگ روز نوشتهای آخرین رئیس جمهور

derafsh - اتریش - وین
موارد زیر را مجددا تکرار می کنم. قبلا انها را در تاپیکی با نام تصویب لایحه چند همسری نیز نوشته بودم. تکرار مجدد ان خالی از لطف نیست.
قسمت اول:
مسلمانان ادعا می کنند ازدواج های پیامبر اسلام تنها برای کمک مالی و سرپرستی بیوه زنان بوده است! این در حالی است که تقریبا هیچ یک از زنان او قبل از ازدواج با وی در فقر نبوده اند! 1)خدیجه دختر خویلد بن اسبن عبدالعزی. محمد وقتی 25 سال بود با کارگزار خود خدیجه که زنی ثروتمند بود ازدواج کرد. 2)عایشه دختر ابوبکر صدیق. محمد وقتی عایشه 6 سال داشت با وی ازدواج کرد و در 9 سالگی با او وقتی 54 سال سن داشت همستر شد. ابوبکر یکی از متمولین و سرشناسان و سیاستمداران حجاز بود. 3)سوده دختر زمعه بن قیس. محمد قبل از اوردن عایشه به خانه سوده را به خانه اورد. 4)ام سلمه دختر امیه بن الغیره. ام سلمه در هنگام ازدواج با محمد 29 سال داشت و محمد 53 سال. 5)حفصه دختر عمر بن الخطاب. حفصه در هنگام ازدواج با محمد 20 سال داشت. محمد در این زمان 55 ساله بود. ماجرای حفصه و ماریه و سوره تحریم بسیار جالب است. می توانید از تاریخ طبری قضیه را دنبال کنید. 6)زینب دختر حجش. ازدواج با زینب(زن پسر خوانده محمد یعنی زید) یکی از بحث بر انگیز ترین ازدواجهای محمد است. در همین زمینه ایه ای نیز نازل شد. تاریخ طبری را ببینید. 7)جویریه دختر حارث بن ابوضرار. محمد در 58 سالگی با جویریه که 20 سال سن داشت ازدواج کرد. 8)ام حبیبه دختر ابوسفیان رئیس قبیله قریش قدرتمندترین مرد مکه.ام حبیبه در هنگام ازدواج با محمد 29 سال و محمد 54 سال سن داشت. 9)صفیه دختر حیی بن اخطب. صفیه در هنگام ازدواج با محمد 16 سال سن داشت و محمد 60 سال سن داشت. 10)میمونه دختر حارث الهلالیه. میمونه در زمان ازدواج با محمد 30 سال داشت و محمد 60 سال.تاریخ طبری جلد 8 ص 136. 11)فاطمه دختر سریح. تاریخ طبری جلد 9 ص 39. 12)هند دختر یزید. 13)عصما دختر سیا. تاریخ طبری جلد 10 ص 185. 14)زینب دختر یزید. تاریخ طبری جلد 7 ص 150. 15)هبله دختر قیس و خواهر اشعث. تاریخ طبری جلد 9 برگ 138. 16)عصما دختر نعمان. 17)فاطمه دختر صحاک. 18)ماریه دختر شمعون قبطی. تاریخ طبری جلد8. این مورد را حتما بخوانید. 19)ریحانه دختر زید قرظی از اسرای بنی قریظه بود.او هیچگاه مسلمان نشد. 20)ام شریک دو سیه. . . . 69)تکانه زنی بود که مقدوس پادشاه مصر به محمد هدیه داد. بعد از مرگ محمد هیچکدام از زنانش اجازه ازدواج با شخص دیگری نداشتند و انان را ام المومنین نامیدند و همگی مجبور بودند تا اخر عمر بیوه بمانند.
شنبه 5 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت دوم: صفیه دختر حیی بن اخطب. صفیه در هنگام ازدواج با محمد 16 سال سن داشت و محمد 60 سال سن داشت. صفیه دختر حیی بن اخطب رئیس قبیله بنی نضیر از قبایل یهودی مدینه بود که محمد به انان حمله کرد و انها را مجبور کرد از مدینه خارج شوند و هرچه قابل نقل کردن است با خود ببرند و باقی اموال را برای مسلمانان باقی بگذارند. شوهر قبلی او کنان بن ربیع بود که توسط مسلمانان در همان جنگ کشته شد. شوهر وی توسط مسلمانان به دلیل اینکه مکان مخفی کردن جواهراتش را افشا نمی کرد شکنجه و در نهایت به دستور پیامبر کشته شده بود و پیامبر همان شب با صفیه ازدواج کرد و با وی همبستر شد. او 3 سال با محمد زندگی کرد و 40 سال بیوه زیست. تاریخ طبری.
شنبه 5 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت سوم: جویریه دختر حارث بن ابوضرار. محمد در 58 سالگی با جویریه که 20 سال سن داشت ازدواج کرد. جوریه دختر رئیس قبیله بنی المصطلق بود.قبیله بنی المصطلق یکی از قبایل یهودی متعددی بود که محمد به انها حمله کرده بود. شوهرش مالک بن صفوان بود و در حمله ناگهانی که محمد به این قبیله کرده بود کشته شده بود. جویره مهریه اش با محمد را ازادی اسرای قبیله اش به همراه استرداد غنایم قرارداد . از جویریه به عنوان زنی بسیار زیبا در تواریخ یاد شده است. جویریه 6 سال زن محمد بود و 39 سال بیوه زیست. جویره شیرزنی بود که با تن دادن به این ازدواج طایفه اش را ازاد کرد. تاریخ طبری.
شنبه 5 مرداد 1387

Eteraaz - ایران - تهران
اگه این قانون واقعا همینجوری باشه که اینجا نوشته ، من به عنوان یه مرد که هنوز حتی جرات نکرده یه زن هم بگیره مخالفتم رو با این قانون (حداقل همین بندش) اعلام میکنم . عادلانه نیست این قانون . اما واقعا از این قانون هم اگه بگذریم ، چه معنی داره که یه مرد که حالا وضع مالیش هم خوبه برای هوسرانی (که از نظر من جز هوسرانی چیز دیگه ای نمیتونه باشه) بره یه زن دیگه بگیره و به زن اولش خیانت کنه ؟ لعنت به همچنین مردی . این قانون (به ویژه همین بندش) به معنای حمایت از فروپاشی خانوادست نه حمایت از پایداری خانواده .
شنبه 5 مرداد 1387

persian - امریکا - ریچمند
هر دم از اینباغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد از بهشت تخمی تخیلی که ساختند نا امید شدن این دنیارو کردن بهشت البته از نوع اخوندی اسهالی.گفتن ما رو که این ملت به زودی میفرستن اون دنیا ماهم که بهشتی نیستیم بس خوبه اینجا رو بهشت کنیم کدو م مردی با طناب مرجع تقلید میره تو چاه؟؟؟ جز ملخ خورها و ایل و تبارشون
شنبه 5 مرداد 1387

nova7859 - ایران - تهران
تعدد زوجات یک پدیده کاملا بدوی است وهیچ توجیهی ندارد باعث سرافکندگی است که متحجرینی اینچنین بر کرسی قدرت و به نمایندگی از مردم لم داده اند ...پس فاطمه کماندوهای مجلس کجا بودند وقتی این لایحه به مجلس امد...
شنبه 5 مرداد 1387

made shir - امریکا - سانفرانسیکو
فقط میتوانم با نفرت از کشوری یاد کنم که سرزمئن من هست.دلم برای خاک ایران کشورم مئسوزه که غروره زنان ایرانی در اون لگدمال مشه.دلم برای ایران کشورم میسوزه.که زنان ایران زمین با اشک هایشان دشتهائ اون رو ابیاری میکن.چه برسر زن ایرانی میاورند.چه برسر غرور زن ایرانی اوردهاند.وای بر ما.
شنبه 5 مرداد 1387

khoshteep - کانادا - ونکوور
درفش عزیز از اطلاعاتت تشکر فراوان. ولی کو مغزی که بکار بیافتد..
شنبه 5 مرداد 1387

Rio - امارات - دبی
derafsh - اتریش - وین زحمت کشیدی .. ولی منظور سوال چیز دیگه بود ..............در کل سوال اشتباهیه حتى اگه برای نظر دادن هم باشه > اگر زنی از نظر مالی تحت فشار بود حق دارد به نام حمایت از خانواده ازدواج مجدد کند؟ جواب من : کدام دین و آیینی این معادله رو پذیرفته .. اصلا قوانینی که برای یک زن وضع شده از بدو خلقت با مرد فرق میکرده ... در ضمن نوشته ای که مسلمانان ادعا می کنند ازدواج های پیامبر اسلام تنها برای کمک مالی و سرپرستی بیوه زنان بوده است ..کلا اشتباه و هیچ مسلمانی این ادعاها را نمیکند .. برو بیشتر در مورد پیغمبر اسلام تحقیق کن بعد مطالب خودتو بیان بفرما ..
شنبه 5 مرداد 1387

shima87 - فرانسه - پاریس
یک بار این مطلب را نوشته بودی اما باید هزار بار خوانده و نوشته بشه تا یک مشت احمق بفهمند ظاهرا ای کیو این ابله ها خیلی پایین است
شنبه 5 مرداد 1387

shima87 - فرانسه - پاریس
به عنوان یک کاربر قدیمی فکر میکنم این یک خبر توپی باشه خدایی خیلی باحاله بخونیدش vira - ایران - تهران شیما جون عزیزم زیاد جز نزن . اولا فاطمه کماندو خودتی . ثانیا محض اطلاع شخص تو من اصلا حجاب ندارم که بخوام چادر مشکی داشته باشم عزیز جان . زیاد خودتو تیکه پاره نکن . گوشت قربونی میشی می افتی دست این و اون ها ؟ بیکار بودی واسه خودت کار درست کردی ؟ هی شدی اویزون ویرا . فکر کردی چی ؟ طرفت زبون نداره جواب بده بزنه تو پرت ؟ خودتو جمع کن عزیزم ٬ دور و بر کامنت های منم دیگه نچرخ . یه بار که گفتم به کلاست نمیخوره . برو اویزون یکی دیگه شو عزیز . خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .
شنبه 5 مرداد 1387

maghame - امریکا - لاس وگاس
امیدوارم اعتراض دوتا شوهر دیگه هم بگیره سرش گرم شه اینورا نیاد
یکشنبه 6 مرداد 1387

sarab22 - المان - دوسلدورف
پس بگو این زارعی بدلیل زنهارو سره صف نماز ردیف نکرده بوده میخواست از یک بیسواد عرب جلو بزنه ننگتان باد که خودتان ایه نازل میکنید برای عیش و نوشتان. derafsh - اتریش - وین...مرسی عزیز واقعا دستت درد نکنه.
یکشنبه 6 مرداد 1387

ali-vienna - اتریش - وین
Eteraaz - ایران - تهران به عنوان یک مرد؟ به قول صمد آقا: دروغ گو ...نه نه، دروغ گو دشمن خدایَ تو که تا دیروز میگفتی من زنم، حالا روزگار هم مثل سیاست به نفع مرد ها شده (حالا انگار تاحالا روزگار به نفع زنان بوده!!!) که اومدی این طرف مگه؟
یکشنبه 6 مرداد 1387

آذربهدخت - ایران - تهران
در مورد عدم اجازه به زنان برای ازدواج مجدد گفته می شود که به دلیل ناتوانی در تشخیص پدر فرزند آتی ، این کار برای زن قدغن است! گیریم که ژنتیکی وجود نداره و علم هم اصلا نمی تونه پدر بچه رو پیدا کنه ، خوب در مورد زنان یائسه و اونایی که به هر دلیلی بچه دار نمی شن چی؟ چه دلایل محکمی برای کارشون ارائه می کنن این آقایون به ظاهر فرهیخته !!
یکشنبه 6 مرداد 1387

Parsiran - ایران - تهران
تمام هم و غم ما ایرانی ها شده فقط چندهمسر - صیغه - ازدواج مجدد - دوست دختر و دوست پسر - سکس - مسایل جنسی و هزار کوفت زهرمار ........... بابا برید ببینید دنیا به کجا رسیده و کجا هستیم
یکشنبه 6 مرداد 1387

sa@24 - ایران - تهران
shima87 - فرانسه - پاریس با نظر vira - ایران - تهران موافقم مخصوصا با این جملش : زیاد خودتو تیکه پاره نکن . گوشت قربونی میشی می افتی دست این و اون ها ؟
یکشنبه 6 مرداد 1387

parinaz88 - عراق - سلیمانیه
derafsh - اتریش - وین این نوشته هات حقیقت داره؟ من نمیدونستم
یکشنبه 6 مرداد 1387

sa@24 - ایران - تهران
derafsh - اتریش - وین مطالبتون بدون تحقیقه ٬ کی گفته : مسلمانان ادعا می کنند ازدواج های پیامبر اسلام تنها برای کمک مالی و سرپرستی بیوه زنان بوده است! کدوم مسلمون همچین ادعایی کرده ؟؟؟ حضرت محمد در سن 25 سالگی با زنی 40 ساله ازدواج کردند و تا وفات ایشان یعنی بیش از 53 سالگی همسر دیگری نداشتند با این اوصاف شما میگی ایشان نعوذ بالله شهوتران یا ....؟ ازدواجهای پیامبر همانطور که در آن ایام معمول بوده برای اتحاد و ابراز بیعت با پیامبر و اسلام بوده
یکشنبه 6 مرداد 1387

nezam islami - ایران - تبریز
derafsh - اتریش - وین لطفا وقت مردم را با خزبلات نگیر همه جا هم متاستاز داده.
یکشنبه 6 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت چهارم: منتظر نظرات بعدی من در مورد تعدد زوجات از کتب معتبر تاریخی باشید. الان در حال تهیه هستم. شاد باشید.
یکشنبه 6 مرداد 1387

koresh - انگلیس - لندن
در دین مبین اسلام دیه کامل خون زن خیلی کمتر از تنها بیضه چپ مرد مسلمان است زنهای مسلمان شرم نمیکنند
یکشنبه 6 مرداد 1387

ziwax - ایران - فارس
ali-vienna - اتریش - وین مطمین باش به موقعش خنثی هم میشه
یکشنبه 6 مرداد 1387

aidin1 - ایران - لاهیجان
درفش جان خیلی آقایی خیلی دوست دارم از اطلاعات مختلف شما استفاده کنم .آدرس ایمیل من ........ هستش
یکشنبه 6 مرداد 1387

ziwax - ایران - فارس
shima87 - فرانسه - پاریس عزیز به عقیده من در شان و شخصیت بانوی ایرانی همچون شما نیست که با ارازل و جیره خواران .... یه دست دهن به دهن بشه بزار اینها واسه خودشون هی عربده بکشن و گلوی خودشون را از فریاد ولی فقیه پاره کنند کی محل میزاره اینها سی ساله که با زور اسلحه دارند بر من وشما حکومت میکنند و مطمین باشید به تنها چیزی که اعتقاد ندارند بحث و مناقشه است اگر هم میبینی که مزدورانشون را میفرستند تو سایتهای مختلف فقط برای عرض اندام و تولید تفرقه و فتنه است و گرنه پاش بیفته زبان از حلقوم درمیارند در کل خواستم بگم ارزش این ج...ان کمتر از این است که سر خودتو بخاطرشون در بیاری اینها بهتر ازمن و.شما اطلاع دارند که چه خبر است خودشون را به اون راه زده اند و مطمین باش تا خودشون نخوان هیچکس نمیتونه اصلاحشون بکنه چون تو دستگاه ذینفع هستند .پاینده و سرافراز باشید
یکشنبه 6 مرداد 1387

raha_99 - انگلیس - لندن
از کوزه برون همان تراود که در اوست ! از فکر آخوند غیر از توجه به شکم وزیر شکم چیزی بیرون نمیآید . سی ساله که هروز از تو ی توبره اش به چیزی بیرون میاره که نتیجه اش خالی شدن جیب ملت و بر شدن جیب خودشه و آنچه که افتد و دانی ! از یک سال قبل از روی کار آمدنشون وبیست ونه سال بعدش . اعتراض اولین قدم در راه یقین شک است اگر در زیر این شک غرضی نداشته باشی افتاذن در مسیر آگاهی را به تو تبریک می گویم .
یکشنبه 6 مرداد 1387

shima87 - فرانسه - پاریس
ziwax - ایران - فارس بخاطر شما اوکه از این به بعد شتر دیدی ندیدی بزار حال کنند
یکشنبه 6 مرداد 1387

ali-vienna - اتریش - وین
derafsh - اتریش - وین مثل همیشه با سند و مدرک و زیبا میگم کجای وین هستی تا یک کم با حال تبادل کتاب کنیم؟ D:
یکشنبه 6 مرداد 1387

iranking - المان - مونیخ
ali-vienna - اتریش - وین این بابا چون تو حوزه علمیه کار میکنه هموسکشیاله ....بعضی روزها مرده بعضی روزا زنه !! بستگی داره نوبت کی و نوبت چی باشه !!
یکشنبه 6 مرداد 1387

mahkame - اتریش - وین
ali-vienna - اتریش - وین derafsh - اتریش - وین نمیشه من هم تو جمع شمابیام؟؟؟
یکشنبه 6 مرداد 1387

saji poulim - ایران - رشت
قانون خرید ... ایرانی . خیلی عذر میخوام من اصلا آدم بد دهنی نیستم ولی یکم دارم خفه میشم شما ببخشید . این مشنگای متعفن دارن قوانین اعراب جاهلیت 1500 سال پیش رو توی مهد تمدن دنیا اونم توی سال 2008 اجرا میکنن . به جان مادرم قسم که به خاطر این کثافت کاریاشون بلایی به سرشون بیارم که به....
یکشنبه 6 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت پنجم: زینب زن زید بن حارثه بود. زید را خدیجه در جوانی خریده و به محمد بخشید. محمد زید را ازاد کرد و ان را به فرزندی پذیرفت. فرزند خوانده در ان زمان حکم فرزند را داشت و تمام احکام پدر فرزند ما بین انها از قبیل ارث و ... جاری بودو نمی شد شخص با زن پسر خوانده خود ازدواج کند. زینب دختر امیمه بنت عبدالمطلب یعنی عمه محمد بود. محمد زینب را به عقد زید در اورد. زمخشری در تفسیر ایه 37 سوره احزاب می نویسد: محمد پس از انجام نکاح زید و زینب چشمش به زینب افتاد و جمله سبحان الله مقلب القلوب را گفت. زینب این جمله محمد را شنید و به زید گفت که محمد به من علاقه مند است. زید با عجله نزد محمد رفت و گفت می خواهم از زنم جدا شوم. ----------------------------------------------------------------------------------- ادامه دارد.(ادامه در قسمت ششم)
یکشنبه 6 مرداد 1387

ali-vienna - اتریش - وین
mahkame - اتریش - وین توی تالار پرنیان یک پیام خصوصی با آدرس ایمیلم برات فرستادم، متأسفانه اسم derafsh توی لیست اعضا نبود که براش بفرستم، نمیدنم چرا؟! از آشنایی با شما خوشحال میشم
یکشنبه 6 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت ششم: (ادامه قسمت پنجم): پیغمبر گفت زنت را برای خود نگه دار و ایه 37 سوره احزاب نازل شد! و بدین ترتیب محمد با زینب یعنی زن پسر خوانده خود ازدواج کرد. و از ان پس بر طبق ایات 37 سوره احزاب؛ 4 تا 8 سوره احزاب و همچنین 23 سوره نسا ازدواج با زن پسر خوانده ازاد شد!! لطفا ایه 37 سوره احزاب را بخوانید. -------------------------------------------------------------------------------- ادامه دارد.
دوشنبه 7 مرداد 1387

roshaanak_alman - آلمان - برلین
درفش اتریش از مطالبی که نوشتید ممنون. من تا به حال واقعا فکر میکردم همسران پیامبر زنان بی سرپناه بودند. مدتی قبل خواندن کتاب سیره نبوی تا حدی نظرم رو عوض کرد. نوشته علامه طباطبایی هستش. اگر بخوانیدش خیلی براتون جالبه. حتی در این کتاب چیزهایی راجع به مساپل زناشویی پیامبر هم نوشته شده. و این کتاب دوسال قبل در ایران شدیدا مورد اعتراض قرار گرفت و در تلویزیون اعلام شد که این کتاب در حد درک عوام نبوده ونباید در اختیار همه قرارمی گرفته و باید برای فهمش سواد فلسفه و حوزه باشه. به هرحال مطالب بالا بیشتر کمکم کرد. ممنون
سه‌شنبه 8 مرداد 1387

shad - فرانسه - نیس
derafsh - اتریش - وین سپاسگزار از توضیحات مستدل شما. ممنون از وقتی که برای نوشتن گذاشتید . امیدوارم مسلمانان بیشتر به انتخاب خود بیندیشند و این دین انسان ستیز را کنار بگذارند و با خرد خود به سرنوشت خود مسلط شوند نه با الگو قرار دادن انسانی که وسوسه سکس همواره بر او غالب بوده.
سه‌شنبه 8 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
دوستان عزیز من ali-vienna - اتریش - وین mahkame - اتریش - وین ما اگر مایل باشید از طریق همین بخش نظرات با هم در ارتباط باشیم شاد باشید. کوچک شما derafsh - اتریش - وین.
سه‌شنبه 8 مرداد 1387

Anarchist - ایرلند - دبلین
derafsh - اتریش - وین بسیارسپاسگزاراز مطالب مستندی که فرستادید.حداقل این نکته در باره محمد ثابت میشه که برخلاف نظریه پردازان اسلامی اومعصوم نبوده ومانندهمهاانسانها میتونسته خطاوگناه بکنه...
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
● فلسفه تعدّد ازدواج‏های پیامبر (ص) : ۱) پیامبر (ص) در ۲۵ سالگی با بیوه‏ای ۴۰ ساله ازدواج نمود، و تا آخر عمر او یعنی ۲۵ سال تنها همسرش بود، و پس از پنجاه سالگی که دوران کهولت را می‏گذراند، با زنان متعدد ازدواج نموده است، و این خود حاکی است که جنبه‏های دیگر غیر از امود جنسی مد نظر آن حضرت بوده است. کشف الغمه، ج ۲، بحارالانوار، ج ۱۶، ص ۱۹. با توجه به این که از نظر کمال و جمال‏و قبیله در سطحی بود، که می‏توانست بازیباترین و ثروتمندترین دوشیزگان ازدواج نماید. حتی مشرکان به ویژه از قبیله قریش عالی‏ترین پیشنهادها را که جنبه مادی از زرق و برق دنیا داشت توسط ابوطالب عموی پیامبر (ص) به پیامبر(ص) نمودند، مشروط به این که پیامبر(ص) دست از مبارزه با بت‏پرستی و... بردارد، اما پیامبر(ص) در عنفوان جوانی در برابر این پیشنهادها فرمود: «ای عمو! اگر مشرکان خورشید را در کف راستم و ماه را در کف چپم بگذارند که دست از کارم بردارم دست بر نخواهم برداشت، تا این که خداوند آن را پیروز سازد، یا در این راه کشته شوم.» سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۲۸۵، تاریخ طبری، ج ۲، ص ۶۵، کامل ابن اثیر، ج ۱، ص ۴۸۹. پس از وفات خدیجه (س) که در سال دهم بعثت رخ داد، با این که می‏توانست در عصر خدیجه (س) و بعد از او تا یک سال ازدواج کند، و هیچ مانعی سر راه آن حضرت برای ازدواج مجدّد نبود. آیا به راستی شخصی که با وجود امکانات، سی پنج سال از شادمانی عمرش را (از ۱۵ تا ۵۰ سالگی) این گونه بگذراند، می‏توان به ساحت اقدس او نسبت ناروای شهوت خواهی را روا داشت، زهی بی‏انصافی. 2) در میان همسرانش تنها یکی از آنها (عایشه) باکره بوده است، و ازدواج با او جنبه سیاسی داشته است. 3) ازدواج او با همسرانی مانند ام حبیبه دختر ابوسفیان، یا حفصه دختر عمر، به خاطر تقویت اسلام، و حمایت قبیله آنها از آن حضرت، و ایجاد اختلاف در بین صفوف دشمنان و تضعیف آنها بوده است.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
● فلسفه تعدّد ازدواج‏های پیامبر (ص) : قسمت دوم : 4) پیامبر (ص) یک سال بعد از رحلت خدیجه (س) در سال یازدهم بعثت با زن بیوه‏ای به نام سوده دختر ذمعه ازدواج کرد، این زن شوهری به نام سکران بن عمر داشت که در صدر اسلام، مسلمان شده بود، و بر اثر فشار مشرکان، همراه عده‏ای به حبشه هجرت کرد، ولی در حبشه مسیحی شد، سپس در همانجا از دنیا رفت، سوده بی سرپرست ماند، شرایط به گونه‏ای بود که بی سرپرستی این زن آبرومند مهاجر، به شخصیت و کرامت او لطمه می‏زد، پیامبر(ص) برای جبران این چالش با او ازدواج کرد، و در حقیقت سرپرستی او را بر عهده گرفت، پس از مدتی پیامبر (ص) با عایشه دختر ابوبکر، که وصلت با او یک نوع رابطه خویشاوندی با قبیله تیم می‏شد، و همین موجب پیشرفت اسلام می‏گردید، ازدواج نمود. 5) پیامبر (ص) در راستای تثبیت اسلام در شرایطی قرار داشت که لازم بود از تمام وسایل برای شکستن اتحاد و نا مقدس دشمنان استفاده کند، که یکی از آنها ایجاد رابطه خویشاوندی از طریق ازدواج با قبایل طوایف مختلف بود، زیرا محکم‏ترین رابطه در میان عرب جاهلی، رابطه خویشاوندی به حساب می‏آمد، و داماد قبیله را همواره از خود می‏دانستند، و دفاع از او را لازم، و تنها گذاشتن او را گناه می‏شمردند. مقتل ابن نما، ص ۲۸. 6) پیامبر (ص) تا در مکه بود همین دو همسر (عایشه و سوده) را داشت، با توجه به این که از هیچ کدام از آنها دارای فرزند نشد. پس از آن که آن حضرت به مدینه هجرت کرد، تا سال چهارم با زنی ازدواج نکرد، در سال چهارم یک حادثه‏ای که بیشتر جنبه عاطفی و رعایت حریم کرامت زن بود، باعث گردید که پیامبر(ص) با زن بیوه‏ای به نام ام سلمه که دارای چند یتیم بود ازدواج کرد. ماجرا چنین بود که ام سلمه (هند دختر امیه مخزومی) دختر عاتکه عمّه پیامبر(ص) بود، او که دختر عمه پیامبر (ص) بود با ابوسلمة بن عبدالاسد ازدواج کرد، ابوسلمه در جنگ احد که در رکاب پیامبر(ص) با دشمن می‏جنگید به سختی مجروح شد، و پس از گذشت هشت ماه از جنگ احد، بر اثر همان جراحات به شهادت رسید، روزی پیامبر(ص) به عنوان تسلیت به ام سلمه و بچه‏هایش، به خاطر شهادت شوهرش ابوسلمه، به خانه ام سلمه آمد، و او را دلداری داده و به او تسلیت گفت. و در حق او چنین دعا کرد: «خدایا اندوه ام سلمه را برطرف ساز، و مصیبت او را (در مورد از دست دادن شوهرش) به برتر از آن عوض بده.» وقتی که عدّه ام سلمه (چهار ماه و ده روز) تمام شد، عده‏ای از او خواستگاری کردند، جواب منفی داد، تا این که رسول خدا (ص) از او خواستگاری کرد، او که مایل به رسول خدا (ص) بود، گفت: «من یک زن سالمند هستم، به علاوه چند یتیم دارم...» پیامبر(ص) در مورد سن و سال او فرمود: سن من بیشتر از تو است، و در مورد یتیمان، از آنها سرپرستی می‏کنم، غصه آنها را نخور. سرانجام ام سلمه با پیامبر (ص) ازدواج کرد، و همسر پیامبر(ص) گردید(۶) بنابراین ازدواج پیامبر(ص) با ام سلمه، جنبه عاطفی و سرپرستی، و حفظ کرامت و شخصیت دختر عمه‏اش ام سلمه را داشت.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
● فلسفه تعدّد ازدواج‏های پیامبر (ص) : قسمت چهارم : 8) یکی دیگر از ازدواج‏های پیامبر(ص) با جُویْریه بود، توضیح این که در سال ششم هجرت به پیامبر(ص) خبر رسید حارث بن ابی ضرار (پدر جویریه) رییس قبیله بنی مصطلق در صدد جمع آوری اسلحه و سرباز، برای یورش به مدینه است، پیامبر اکرم (ص) با یاران خود به سوی آن قبیله برای جلوگیری از گزند آنها حرکت کرد، و در کنار چاه مریسیع به جنگ با آنها پرداخت، آنها با دادن ده نفر کشته و مقداری غنائم جنگی و چند اسیر، عقب نشینی کردند. در میان اسیران بانویی به نام جویریه دختر حارث به عنوان کنیز، سهمیه یکی از رزمندگان به نام ثابت بن قیس شد. ثابت با جویریه مکاتبه کرد، یعنی قراردادی بست که اگر فلان مبلغ پول به اقساط بپردازد، قیس او را آزاد خواهد کرد. او مقداری از مبلغ مورد مکاتبه را پرداخت، و از دادن بقیه درمانده شد، به محضر پیامبر مهربان (ص) رسید، و از او تقاضای کمک برای آزادی کامل خود کرد. حضرت به او قول مساعد داد که هم با دادن بقیه بدهکاری او، وی را آزاد سازد، و پس از آزادی، با او ازدواج کند، او خوشحال شد، و همین پیشنهاد تحقق یافت. مسلمانان وقتی که دیدند جویریه همسر پیامبر(ص) شده به احترام او هر کس سهمیه خود از اسیران طایفه او را آزاد نموده، و در نتیجه صد نفر دودمان بنی مصطلق آزاد شدند، پدر جویریه که برای آزادسازی دخترش به مدینه رهسپار می‏شد، پس از دیدن معجزه‏ای (که یک خبر غیبی بود) به اسلام گروید، و به طفیل او و دخترش گروهی از طایفه بنی مصطلق مسلمان شدند. اقتباس از احمدی میانجی، مکاتیب الرسول، ج ۱، ص ۱۰۰ و ۱۰۱. چنانکه ملاحظه می‏کنید این ازدواج نیز پربرکت برای مسلمین و دودمان بنی مصطلق بود، همین وصلت باعث گرایش جمعی به اسلام، و رفع و دفع شورش گروهی به اسلام گردید. هم جنبه عاطفی و سیاسی داشت و هم جنبه نظامی و آتش بس و صلح. 9) یکی دیگر از ازدواج‏های پیامبر(ص) ازدواج با ماریه قبطیه (به عنوان ملک یمین و کنیز) بود، توضیح این که پیامبر اعظم (ص) در سال هفتم هجرت برای شاهان و رؤسای کشورها نامه نوشت و آنها را دعوت به اسلام نمود، یکی از این نامه‏ها را برای مقوقس رئیس قبطیان که مسیحی بود و در اسکندریه مصر سکونت داشت نوشت، او به نامه پیامبر(ص) و نامه رسان آن حضرت، حاطب بن ابی بلْتعه احترام شایان کرد، ولی برای حفظ سلطنتش، اسلام را نپذیرفت، و به جای آن هدایای بسیار نفیس از جمله سه کنیز که یکی از آنها ماریه قبطیه بود به محضر پیامبر(ص) فرستاد، پیامبر(ص) هدایای او را پذیرفت. منتهی الآمال، ج ۱، ص ۸۰. پیامبر(ص) با ماریه که با برادرش مسلمان شده بود، و افتخار ازدواج با آن حضرت را داشت، ازدواج کرد، و با این ازدواج شخصیت او را بالا برد، و از کنیزی، به عنوان همسر رسول خدا(ص) ارتقاء یافت و در ماه ذیحجه سال هشتم هجرت از آن پسری به نام ابراهیم شد، ولی ابراهیم یک سال و دو ماه یا یک سال و شش ماه بیشتر عمر نکرد، و در سال دهم هجرت از دنیا رفت. ریاحین الشریعه، ج ۲، ص ۳۲۴. بنابراین ازدواج با ماریه نیز به عنوان کنیز بود، موجب حفظ کرامت ماریه می‏شد، که از دیار مصر به مدینه آمده بود، و نیاز شدید به پناهگاه مطمئن و آرام بخشی داشت.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
● فلسفه تعدّد ازدواج‏های پیامبر (ص) : قسمت پنجم : 10) یکی از ازدواج‏های پیامبر(ص) با میمونه دختر حارث بن حزن هلالی، خواهر ام الفضل همسر عباس عموی پیامبر(ص) بود. توضیح این که میمونه بیوه‏ای بود که قبلاً دو شوهر کرده بود، و آخرین بانویی بود که در سال هفتم هجرت در حالی که آن حضرت حدود ۵۹ سال داشت، همسر پیامبر(ص) گردید. او در مکه می‏زیست، و عباس عموی پیامبر(ص) عقد او را برای پیامبر(ص) اجرا نمود. میمونه و خواهرانش از زنان با ایمان بودند، پیامبر(ص) آنها را اهل بهشت معرفی کرد. میمونه از محبان حضرت علی (ع) بود و روایاتی در شأن آن حضرت، از پیامبر(ص) نقل کرده است. احزاب، آیه ۳۷. میمونه پس از مرگ شوهران سابقش، بی سرپرست بود، و نیاز به پناهگاهی داشت، عباس عموی پیامبر(ص) او را که خواهر همسرش بود، به عقد ازدواج پیامبر(ص) درآورد، تا زندگیش سروسامان یابد. یکی از همسران پیامبر(ص) که در قرآن در شأن او آیه‏ای نازل شد، ام شریک است، این بانو که در صفاء می‏زیست، بعد از شوهرش ابوعکر مسلمان شد، ابوعکر به مدینه هجرت کرد، ولی از دنیا رفت، او که تنها مانده بود، و مشرکان فهمیده بودند که ام شریک نیز مسلمان شده، بسیار او را مورد آزار و شکنجه قرار دادند که داستان طولانی است، سرانجام خود را که بیوه‏ای بی سرپرست بود، و نیاز شدید به پناهگاه داشت، به مدینه رسانید، و خدمت پیامبر(ص) رسید و عرض کرد: «من مدتی است که شوهر ندارم، اینک به محضرت آمده‏ام تا خود را به تو ببخشم.» پیامبر(ص) فرمود: «فعلاً صبر کن تا از طرف خداوند دستوری برسد» طولی نکشید که آیه ۵۰ سوره احزاب نازل شد، که بخشی از آن چنین است: «و امْرأةً مؤمنةً انْ وهبتْ نفسها للنّبیّ انْ اراد النّبیُّ انْ یستنْکحها خالصةً من دون المؤمنین ؛ هرگاه زن با ایمانی خود را به پیامبر(ص) ببخشد (و مهری برای خود قائل نشود) چنانچه پیامبر(ص) بخواهد، می‏تواند با او ازدواج کند، اما چنین ازدواجی تنها برای تو (ای پیامبر) مجاز است، نه سایر مؤمنان.» احزاب، آیه ۳۷.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
● فلسفه تعدّد ازدواج‏های پیامبر (ص) : قسمت ششم : 11 ) یکی دیگر از ازدواج‏های پیامبر(ص) ازدواج با زینب دختر جحش، دختر عمه پیامبر(ص) است، که در قرآن به آن اشاره شده است، او بانویی با جمال و با کمالی بود، همراه پیامبر(ص) از مکه به مدینه هجرت نمود. روزی خواهرش را نزد رسول خدا (ص) فرستاد و توسط او به پیامبر(ص) پیشنهاد ازدواج کرد، ولی پیامبر(ص) زیدبن حازثه غلام آزاد شده خود را برای ازدواج با او پیشنهاد کرد. زینب نخست تمایل به ازدواج با زید را نداشت، ولی پس از نزول آیه ۳۶ احزاب که بیانگر اطاعت از پیامبر(ص) است، زینب پیشنهاد پیامبر (ص) را پذیرفت، پیامبر(ص) او را به عقد ازدواج زیدبن حارثه درآورد. ولی طولی نکشید که زینب که از خاندان قریش بود، با زید که سابقه بردگی داشت، نتوانست زندگی کند، و ناسازگاری بین آنها آشکار گردید. و زید خواهان طلاق او شد، چنان که آیه شریفه «فلمّا قضی زیدٌ منها وطراً؛(۱۴)هنگامی که زید به طور کامل از زینب، کامیاب و سیر شد و بی نیاز گردید.» به این مطلب دلالت دارد.سرانجام زید، زینب را طلاق داد. پس از آن که عده او گذشت، پیامبر(ص) با او ازدواج کرد. قرآن فلسفه ازدواج پیامبر (ص) با زینب را چنین بیان می‏کند: «زوّجنا کها لکیلا یکون علی المؤمنین حرج فی ازواج ادعیائهم...؛(۱۵) او را به همسری تو در آوردیم تا مشکل برای مؤمنان در ازدواج با همسران پسر خوانده هایشان هنگامی که طلاق گیرند نباشد.» بنابراین با توجه به اینکه زید پسر خوانده پیامبر(ص) بود، و مردم خیال می‏کردند که پسر خوانده در احکام مانند پسر حقیقی است، و نمی‏توان با زن طلاق داده او ازدواج کرد. پیامبر(ص) برای شکستن این سنّت خیالی جاهلی، با زینب ازدواج کرد، تا سنت‏شکنی کرده باشد. در عین حال یهودیان به پیامبر(ص) تهمت زدند که خود می‏گوید ازدواج زن پسر حرام است، ولی خودش با زینب زن پسر خوانده‏اش ازدواج نموده است، در رد آنها آیه ۴ و ۵ سوره احزاب نازل گردید، که ترجمه‏اش این است: «خداوند فرزند خوانده‏های شما را فرزند حقیقی شما قرار نداده است، این سخن شما است که به دهان خود می‏گویید (سخنی بی پایه و باطل) اما خداوند حق را می‏گوید و به سوی حق هدایت می‏کند، آنها را به نام پدرانشان بخوانید، که این کار نزد خدا عادلانه‏تر است...» ======= ازدواج‏های دیگری نیز پیامبر(ص) داشته که خداوند به خاطر مصالح و اموری به او چنین اجازه‏ای داده بود، و هیچ کدام به خاطر مسایل جنسی و امور شهوانی نبوده است، بلکه جنبه انسانی، فرهنگی، عاطفی، سیاسی، شکستن سنت‏های باطل، و سرپرستی ایتام و ضعیف نوازی و اموری از این قبیل بوده است. حتی در بعضی از تواریخ می‏خوانیم که پیامبر(ص) با زنان متعددی ازدواج کرد، و جز مراسم عقد، و یا صرف خواستگاری چیزی انجام نشد، و این امور به خاطر آن بود که زنان بی نوا با همین اندازه با پیامبر(ص) احساس افتخار و شخصیت کنند، و روحیه عزّتمندی خود را حفظ نمایند.
چهار‌شنبه 9 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت هفتم. عجب. عجب. صفیه پدر و همسرخویش و همچنین بسیاری از نزدیکانش را از دست داده بود؛ اما شما فراموش کردید که بگویید او عزیزان خود را به دلیل اینکه پیامبر انها را کشته بود از دست داد!!(تاریخ طبری) خوانندگان خود قضاوت کنند. اگر پیامبر میخواست این زنان بیچاره !! را از سختی نجات دهد چرا با زنان مسن و فقیر ازدواج نکرد؟ چرا زیباترین و مرفه ترین زنان را انتخاب می کرد؟ زنانی زیبا که زن رئیس قبیله خود بودند. شوهر و مردان قبیله را می کشت و شب با زنی که درد از دست دادن شوهرش را دارد همبستر می شد!! صفیه یکی ازاین زنان بود. زن پیامبر بودن شاید از نظر شما حیثیت! و اعتبار باشد اما من باور دارم که انسان با عزیزانش و کسانی که دوستشان دارد زندگی کند بهتر است تا با کسی که شوهرش به دست او به قتل رسیده است!!!!!!!!!!!! کتاب اسلام شناسی علی میرفرطوس را بخوانید. در انجا هست که وقتی محمد جوان بود فقیر بود و کسی به او توجهی نداشت. هیچ دختر جوان و شریفی حاضر نمی شد با او ازدواج کند. محمد هیچ شانسی برای ازدواج با دختر جوان و زیبا نداشت. اما پس از مرگ خدیجه او هم ثروت داشت و هم قدرت. با حمله به قبایل عرب زنان زیبای انان را عقد می کرد. شما به جای این ماست مالیهای حوزوی یک دور تاریخ طبری را بخوانید. بحار الانوار کتابی است که توسط ماله کشهای شیعه نوشته شده است. در ضمن تعدد زوجات پیامبر کاملا اثبات شده است. به مناظره دکتر علی سینا و ایت الله منتظری توجه کنید. ایشان همه این موارد را قبول کرده اند. شما از ایت الله منتظری هم شیعه تر! هستید. در این زمان بر هر جوان ایرانی لازم است که حداقل یک دور تاریخ طبری را بخواند تا بدین شکل یاوه گویان لب به سخن نگشایند.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت هشتم: یک مطلب بسیار مهم!! این مطالبی که شما نوشتید میتوان برای توجیه هر حرمسرایی گفت! مثلا می توان گفت ناصرالدین شاه برای اتحاد قبایل ایران ازهر قبیله یک دختر جوان زیبا گرفت و چون 350 قبیله داشتیم او مجبور بود 350 بار ازدواج کند!!
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
7) یکی از ازدواج‏های پیامبر(ص) ازدواج با حفصه دختر عمربن خطاب بود، که در سال سوم یا چهارم هجرت رخ داد، او قبلاً همسر خنیس بن خدانه، هم سوگند و هم پیمان با آل خطّاب بود، با حفصه دختر عمر ازدواج کرد، او از مسلمانان صدر اسلام بود، و همراه مهاجران به حبشه هجرت کرد، سپس همراه همسرش پس از هجرت رسول خدا (ص) به مدینه، هجرت به مدینه کرد، و در جنگ بدر حضور داشت، و در جنگ احد که در سال سوم هجرت رخ داد از مجاهدان پر تلاش بود، مجروح شد، سپس بر اثر همین جراحت جنگی به شهادت رسید. سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۲۷۴ (پاورقی). پیامبر (ص) با این زن بیوه نیز ازدواج کرد، ازدواج آن حضرت با حفصه، به عمر بن خطاب آرامش داد، و موجب پیوستگی پیامبر(ص) به دودمان عدی شد، که از نظر سیاسی نقش مهمی در پیشرفت اسلام، و نابودی موانع سر راه آن حضرت گردید. طبق نقل بعضی خنیس شوهر حفصه در سال سوم هجرت در مدینه از دنیا رفت، پس از اتمام عدّه حفصه، عمر ازدواج او را به ابوبکر پیشنهاد کرد، ابوبکر جواب منفی داد، سپس به عثمان پیشنهاد کرد، عثمان نیز جواب مثبت نداد، عمر به عنوان شکایت به مجضر پیامبر (ص) آمد، پیامبر(ص) برای آرامش عمر (و جذب او و دودمانش) به او فرمود: «شخصی بهتر از عثمان با حفصه ازدواج می‏کند.» آنگاه دستور داد تا حفصه را برایش خواستگاری نمودند بنابراین ازدواج پیامبر (ص) با حفصه نیز جنبه سیاسی عاطفی داشت، و با پیشنهاد و درخواست خود عمر، و برای آرامش او انجام پذیرفت. اسدالغابه، ج ۵، ص ۲۵، اصابه، ج ۴، ص ۲۶۴، بحار، ج ۲۲، ص ۲۰۲. جالب این که ام حبیبه به قدری شیفته اسلام و پیامبر(ص) بود، وقتی که به مدینه به محضر رسول خدا (ص) آمد و به او پیوست، پس از مدتی در ماجرای صلح حُدیبیّه (که در سال ششم هجرت رخ داد) ابوسفیان برای تمدید صلح، به مدینه به خانه پیامبر(ص) آمد، خواست بر روی تشک پیامبر(ص) بنشیند، ام حبیبه از او جلوگیری کرد، و گفت: «تو مشرک و نجس هستی و نمی‏توانی در این مسند بنشینی، زیرا این مسند جایگاه پاک‏ترین افراد است». اسدالغابه، ج ۵، ص ۴۲۰، ج ۱، ص ۳۲۵. آیا به راستی رواست چنین بانویی رها شود و بر گرامتش ضربه برسد، با این که او افتخار می‏کرد که به چنین موقعیتی رسیده و همسر پیامبر (ص) شده است، به علاوه این ازدواج می‏توانست زمینه‏ای برای جذب خاندان ابوسفیان به اسلام گردد، و دست‏کم آزار و کارشکنی این خاندان را نسبت به آن حضرت و آیین اسلام کاهش دهد.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

shad - فرانسه - نیس
مسلمان ایرانی - ایران - شیراز خدیجه از خانواده ای یهودی بود و با توجه به سنت زن سالاری و مادر سالاری در دین یهود محمد تصمیم گیرنده نبوده خدیجه حق طلاق داشته همانطور که دو همسر قبلی خود را طلاق داد. محمد مجبور به تک همسری بوده بعد از مرگ خدیجه با ازدواج های مکرر رویاهای سرکوب شده اش را محقق ساخت. پسر عموی خدیجه به مسیحیت گرویده بود و روابط نزدیکی با محمد و خدیجه داشت. محمد اطلاعات کافی در مورد مسیحیت و یهودیت بواسطه همسر و پسر عموی همسرش داشت! اگر فرانسه بلدید کتاب برنارد راکن را بخوانید ؛ یک یهودی که محمد نامیده شد؛ لطفا پاسخ این سوالها را هم بنویسید. چرا محمد از یاران مجرد مسلمانش برای زنان بیوه خواستگاری نکرد؟ چرا زینب را مجبور به اطاعت کرد؟ چرا ایه اطاعت از محمد نازل شد؟ چرا دیگران را مجبور به اطاعت از خودکرد؟ فرقی بین او و رئیس یک قبیله می بینید؟
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

derafsh - اتریش - وین
قسمت نهم: خیلی سپاسگزارم.من دنبال یک نظر مخالف می گشتم که با نظراتش من را به هدفم برساند! و شما این کار را کردید. شما نا خواسته حرفهای من را تایید کردید. حال ما این را در دست داریم که محمد زنان متعدد فراوان داشته است و اکثریت انها جوان؛ زیبا؛ مرفه و از سطح اجتماعی بالایی برخوردار بوده اند. این هدفی بود که من می خواستم به انها برسم و رسیدم. سایر توجیهات شما از قبیل اینکه این ازدواجها جنبه سیاسی داشته است! فقط ماست مالی است و با کتب تاریخی اصیل( تاریخ طبری - ابن خلدون - سیرت رسول الله ) همخوانی ندارد. من دوباره به جوانان ایران زمین خواندن تاریخ طبری را توصیه می کنم. این کتاب 17 جلد است و فکر می کنم 3 ماه بیشتر وقت نمی برد. بعد از خواندن ان خواهید دید واقعیت با این تحریفاتی که این اخوندها روی تاریخ انجام داده اند چقدر فاصله دارد.
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
derafsh - اتریش – وین دیگه غیر از دلایل واهی جوابی نداری بدی. عزیزم تو جنگ که حلوا خیرات نمیکنن. باید بکشی اگه نکشتی میکشنت. خودت رو به فرض در میدان جنگ قرار بده مثلا اگه خواستن بکشنت تو می ایستی و نگاه میکنی؟؟؟!!!! خوانندگان خود قضاوت کنند. پیامبر ص به همان دلایلی که گفتم با زنان ازدواج کرد. اگه در پیری با دختر جوان ازدواج کرد در ۲۵ سالگی با بیوه‏ای ۴۰ ساله ازدواج نمود، و تا آخر عمر او یعنی ۲۵ سال تنها همسرش بود. زنان بیوه ی پیامبرص : ام سلمه که دارای چند یتیم بود * حضرت خدیجه س که 40 سال سن داشت وپیامبر ص 25 سال سن داشت که تا پایان عمرش به وی خیانت نکرد. * سوده دختر ذمعه * زینب دختر جحش * حفصه دختر عمر ( که با پیشنهاد و درخواست خود عمر زن پیامبر شد ) اولا پیامبر ص با تمام زنانی که ازدواج کرد مرفه نبودند ( مثل میمونه و سوده و ام سلمه و زینب دختر جحش ) بعضی از آنها مرفه بودند و از طرف دیگر با زنان مرفه ازدواج میکرد تا اینکه قدرت سران قبایلشان را جلب کند. در مورد قسمت هشتم نوشتت ( از شما بسیار بعید بود همچین حرفی بزنید ) : ناصرالدین شاه چه نیازی به اتحاد قبایل داشت؟ آیا میخواست ادعای پیامبری کند و یا اینکه منافع دینی و مذهبی و... داشت که نظر قبایل را بخود جلب کند؟؟!!!!! در مورد این حرفت : (زن پیامبر بودن شاید از نظر شما حیثیت! و اعتبار باشد اما من باور دارم که انسان با عزیزانش و کسانی که دوستشان دارد زندگی کند بهتر است تا با کسی که شوهرش به دست او به قتل رسیده است!!!!!!!!!!!! ) این شما نیستید که انتخاب میکنید زن پیامبر باشید یا نه. این حق انتخاب رو زنان پیامبر داشتند که با ایشون زندگی کنند. در ضمن این زن به خواست خودش زن پیامبر شده نا با اجبار!!! حتما به سایت آیت الله منتظری برو و دروغ بودن مناظره دکتر سینا و آیت الله منتظری رو نگاه کن. خود آیت الله منتظری این منظره رو تکذیب کرده. البته در اون مناظره چیزهایی در حمایت پیامبر ص نوشته شده ( جهت جلب نظر خواننده ای که ناآگاه است تا وی فکر کند این مناظره حقیقت دارد ) ولی در پایان بر اساس دلایل واهی به ظاهر!! آیت الله منتظری رو شکست میدهد. اتفاقا خواننده ایم مطالب میفهمد که چه کسی در حال توجیه گفته های خود است. اگر واقعا حضرت محمد (ص) العیاذ بالله به دنبال شهوت و ثروت و قدرت و.... بودن که همون موقعی که حضرت محمد (ص) ادعای پیامبری میکنن و سران اعراب به او پیشنهاد میکنن که هرچی بخوای به تو میدیم از پست ومقام و پادشاهی و پول گرفته تا چندصدتا زن. ولی میدونی حضرت محمد (ص) قربونش برم در جواب این پیشنهادهای وسوسه انگیز چی بهشون جواب میدن؟؟؟؟؟؟ می فرمایند : «به خدا سوگند اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم بگذارند، تا از رسالتم دست بردارم، چنین نمی‌کنم مگر مرگم فرا رسد». سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۲۸۵، تاریخ طبری، ج ۲، ص ۶۵، کامل ابن اثیر، ج ۱، ص ۴۸۹. و پیامبر هم ساده زیستی و کار و تلاش و زحمت و زجر و بی احترامی و زندگی در خانه ی محقر را به پیشنهادهای کثیف اعراب ترجیح میدهند. اگر پیامبر ص به دنبال اعوذبالله شهوت بودن که پیشنهاد اعراب بهتر از ادعای پیامبری بود!!!! پس دیگه اینقدر نگید پیامبر به دنبال شهوت و زن و.... بودن. زهی بی‏انصافی. میشه این جمله ی جلال آل احمد رو تفسیر کنید؟؟؟ (( به غرب رفتم، اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم ؛ به شرق آمدم، مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم )) ......... در ضمن این همه به تاریخ طبری تکیه نکن چون مورخان دو اشکال عمده بر تاریخ طبری وارد میکنند : نوشتن افسانه و خرافات ( تاریخ طبری ص 7 ) و ذکر مطالب بدون منبع!!!!
پنج‌شنبه 10 مرداد 1387

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.