دعوت جنجالی منکران هولوکاست به مباحثه آکسفورد

دعوت جنجالی منکران هولوکاست به مباحثه آکسفورد

انتظار می رود برگزاری بحث آزاد در مورد واقعه کشتار یهودیان در جریان جنگ جهانی دوم (هولوکاست)، به برگزاری تظاهراتی در دانشگاه آکسفورد انگلستان بیانجامد.
دیوید آیروینگ و نیک گریفین، در سالهای گذشته، به اتهام انکار هولوکاست، مجرم شناخته شده اند

نیک گریفین رهبر حزب ملی گرای بریتانیا (BNP) و دیوید آیروینگ از انکار کنندگان هولوکاست، قرار است در جلسه مباحثه آزاد اتحادیه دانشجویان دانشگاه آکسفورد، در مورد این واقعه جنجال برانگیز، سخنرانی کنند.

دعوت از این دو شخصیت جنجالی برای شرکت در بحث پیرامون هولوکاست، اعتراض هایی در میان گروه های دانشجویی بدنبال داشته است.

دکتر جولیان لوئیس نماینده پارلمان بریتانیا نیز، در اعتراض به حضور این دو شخصیت در مباحثه هولوکاست، از عضویت در اتحادیه آکسفورد کناره گیری کرده است.

ابراز عقیده

انکار هولوکاست، در یازده کشور جرم محسوب می شود

در مقابل، اتحادیه دانشجویان آکسفورد که قرار است این مباحثه را برگزار کند، می گوید باید برای همه صاحب نظران، فرصت برابر ابراز عقیده فراهم شود.

حزب تحت امر نیک گریفین، به داشتن باورهای نژاد پرستانه متهم است و دیوید آیروینگ نیز، تاکنون یک بار به خاطر انکار کردن هولوکاست، به زندان افتاده است.

هولوکاست، واقعه کشتار یهودیان توسط حکومت هیتلر، در کشورهای غربی به عنوان یک حقیقت تاریخی پذیرفته شده و انکار آن، جرم محسوب می شود.

هفته گذشته و به دنبال اعلام شرکت آقایان گریفین و آیروینگ در مباحثه هولوکاست دانشگاه آکسفورد، تجمع اعتراض آمیزی در این دانشگاه، با حضور و سخنرانی شماری از بازماندگان واقعه هولوکاست برگزار شد.

حتی تره ور فلیپس رئیس اتحادیه دانشجویان دانشگاه آکسفورد نیز، به جمع مخالفان دعوت از این دو شخصیت پیوست.

انکار کنندگان

آقای گریفین، تاکنون بارها تاکید کرده که حزب ملی گرای وی، باورهای نژادپرستانه ندارد.

او در سال 1998 میلادی، به اتهام تحریک انگیزه های انکارکننده هولوکاست، مجرم شناخته شد.

محکومیت دیوید ایروینگ، با استقبال رهبران یهودیان مواجه شده بود

آقای آیروینگ نیز، سال گذشته میلادی، پس از اقرار به پافشاری اش بر انکار هولوکاست، در اتریش به سه ساله زندان محکوم شد.

انکار هولوکاست در ۱۱ کشور جرم محسوب می شود و این نحوه برخورد، مورد تایید بسیاری از رهبران یهودیان است.

آنها می گویند که هولوکاست یک اقدام منحصر به فرد وحشیانه است و انکار کردن آن بخشی از عقاید خطرناک ضد یهودیت است.

بسیاری به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران اشاره می کنند که هولوکاست را مورد سوال قرار داده و گفته بود اسرائیل باید از صحنه جهان محو شود.

هدیه - ایران - کرج
در مورد هر واقعه تاریخی باید تحقیق بشه احتمالا این واقعه ساختگی بوده که میترسن کسی در موردش تحقیق کنه اگه راست میگن کی وکجا اتفاق افتاده؟
سه‌شنبه 6 آذر 1386

محمد - ایران - تهران
اگر این واقعه همانطور که مدعی هستند اتفاق افتاده است چرا باید نگران باشند که در باره آن تحقیق شود؟ اگر واقعا حق با آنها باشد پس هر چه بیشتر راجع به آن حرف زده شود و تحقیق شود بهتر است.در اینکه در جریان جنگ جهانی دوم تعدادی از یهودیان کشته شده اند شکی نیست اما آمار و ارقام در این زمینه بسیار اغراق آمیز بنظر میاید.و دیگر اینکه چون اروپاییها در حق قوم یهود ظلم کرده اند حالا یهودیان هم حق دارند به مسلمانان فلسطین ظلم کنند؟اگر واقعه هلوکاست ظالمانه بوده است و محکوم است مردم فلسطین سالهاست که مظلومند و ظلم صهیونیستها محکوم است.آیا هر کسی مورد ظلم قرار گیرد حق دارد تا به دیگران ظلم کند؟ اگر قرار است اروپاییها از یهودیها دلجویی کنند بهتر است از خودشان مایه بگذارند نه از مسلمانان.
سه‌شنبه 6 آذر 1386

ایرانی - المان - دوسلدورف
دمو کراسی وازادی اندیشه غربی.اونجا که به ضررشون باشه زندان میکنن.اصلا چرا اجازه تحقیق و اظهار عقیده درباره این فاجعه ممنوعه وجرم داره.شاید تعداد قربانی ها 5999999 نفر باشه نه 6 میلیون!
سه‌شنبه 6 آذر 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.