پلیس های زن افغان از شلاق خوردن تا عرض اندام اجتماعی

از شلاق خوردن تا عرض اندام اجتماعی: پلیس های زن، طالبان را به مبارزه می طلبند

افغانستان، کشوری که زمانی نمایان ساختن قوزک پای زنان مجازات شلاق در ملاعام را برایشان به دنبال داشت اکنون به مکانی تبدیل شده که زنان یونیفورم پوش پلیس حافظ صلح در خیابان های آن هستند.

 شبکه تلویزیونی "ان.دی.تی.وی" در گزارشی اعلام کرد: "مسوولان افغانی اکنون ضمن تلاش برای بازسازی کشور از ویرانه های برجا مانده از جنگ و تروریسم دریافته اند که نیازمند تغییر ذهنیت و طرز فکر خود هستند."

زنان افغان اکنون با عرض اندام در مقابل دیکتاتورهای محافظه کار طالبان در حال پیوستن به نیروهای پلیس هستند.

و برای تشویق این زنان به عرض اندام در محیط های اجتماعی، خواهرانشان از کشورهای اسلامی از جمله ایران طی هفته جاری در همایشی در کابل گردهم آمدند.

این زنان پلیس که پیشتر بر مشکلات خود فائق آمده اند راه حل ها و توصیه های خود را در اختیار همتایان افغانی قرار دادند تا بلکه موجب قوت قلب آنها شود.

"محبوبه چیستی"، یک افسر پلیس ایرانی که در این کارگاه آموزشی شرکت کرده بود گفت: "خوشبختانه این روزها با مشکلات زیادی در راه پیوستن به نیروی پلیس در ایران مواجه نیستیم. مردم به این درک رسیده اند که حضور زنان در نیروی پلیس ضروری و به نفع ملت است و حتی خانواده ها اکنون ما را تشویق می کنند که به عضویت نیروهای مسلح درآییم."

وی افزود: "نه تنها از پیوستن خودم به نیروی پلیس به هیجان آمده ام بلکه علاقه مندم چهار فرزندم به ویژه دو دخترم در آینده وارد نیروهای مسلح شوند."

"پشتوحمیدی"، یک افسر پلیس زن افغان نیز گفت: "شوهرم که جانشین نیروهای مسلح افغانستان است اکنون موافقت کرده زمانی که بچه های ما به سن اشتغال رسیدند به عضویت نیروهای مسلح درآیند."

گفتنی است در همایش یاد شده که به ابتکار سازمان ملل برگزار شد زنان پلیس از کشورهای آمریکایی و اروپایی نیز حضور داشتند.

در این همایش راه های مقابله با جرایم پیچیده توسط سلاح های پیشرفته مورد بررسی قرار گرفت.

"گرو استمفورد"، یک پلیس زن نروژی، وظیفه زنان پلیس افغان را سنگین دانست و گفت: " سخت کار کردن برای دولت و  حمایت از خانواده ها وظیفه ای است که بر دوش این زنان نهاده شده و آنها باید یک شغل بزرگ را بر عهده بگیرند."

برپایه این گزارش هرچند دولت افغانستان قصد دارد سهم زنان در نیروهای پلیس را به دست کم 10 درصد برساند اما زنان پلیس افغان می گویند دستمزد پایین و نگرش همکاران مرد نسبت به آنها از جمله عوامل بسیار بازدارنده در این مسیر است.

با این حال به نظر می رسد همزمان با تلاش نیروهای خارجی از جمله ناتو برای کمک به بازگرداندن آرامش به خیابان های کابل، نقش زنان در این خصوص حیاتی باشد.

نظرات کاربران ( مرضیه - دورود - ایران )
در طول تاریخ به زن در هر زمان به نحوی ظلم شده در این عصر م
چهار‌شنبه 9 آبان 1386

نظرات کاربران ( شهنی شاهسوند - تهران - ایران )

از حق نباید گذشت که تمام این آزادیها را مرهون حضور آمریکاییها وکشورهای غربی وسربازانی که از کیلومترها دور از زن و فرزندانشان جان خود را در کف دست گذاشته .وبا آگاهی از تمام خطرات موجود در افغانستان زحمت میکشند تا انسانهای را که سالها در فقر و بد بختی به سر میبردند نجات بدهند .ما اصلا با جنبه سیاسی آن کار نداریم افغانستان جای پیشرفت بیشتر را دارد اگر خود ملت افغانستان همکاری بکنند
چهار‌شنبه 9 آبان 1386

نظرات کاربران ( فربد - کیش - ایران )
به نظرم درمحیطی که زن باشه کارسریع پیش رفت میکنه چون آقایان یک سری مساپلی هست که رعایت می کنن وبادقت کامل انجام میدن
چهار‌شنبه 9 آبان 1386

نظرات کاربران ( محسن - استرلیا - استرلیا )
لطفا آن عکسی که قبلا چاپ کردید که در یک عملیات زمینی سربازان آمریکا در داخل تانک و نفربر بودنندوسربازان افغانی (می بخشندبرادران افغان) داخل وانت وکامیون حمل می شدند را نشان دهید که این دوستداران آمریکا وصهیونیست بدانند که دوستانشان چه جنایاتی در افغانستان و عراق انجام می دهند . حقوق بشر آمریکایی را هر روز در عراق وفلسطین ولبنان و... شاهدیم.
پنج‌شنبه 10 آبان 1386

ر.م - نروز - اسلو
به عنوان یک زن به این کار افتخار میکنم.
جمعه 11 آبان 1386

مهسا - ایران - بروجرد
ما زنان شلاق خوردن را دوست داریم
سه‌شنبه 15 آبان 1386

محمد قدیر - افغانستان - کابل
افغانستان که در گذشته شاهد ظلمهای بسیار زیادی در مورد مردم و به خصوص در مورد خانمها بوده است، اکنون به سوی ثبات پیشرفته و زنان نیز کم کم جایگاه واقعی خود را پیدا می کند، که ما شاهد آن می باشیم
شنبه 19 آبان 1386

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.