هشدار اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی جمهوری اسلامی به کالیفرنیا

بی بی سی- طبق گزارش رسانه آمریکایی سی‌بی‌اس - شریک کاری بی‌بی‌سی در آمریکا - در یادداشتی که هفته گذشته از سوی پلیس آگاهی فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، برای پلیس و نهادهای امنیتی در لس‌آنجلس ارسال شده، هشدار داده شده است که ایران ممکن است در یک «حمله غافلگیرکننده» از دریا پهپادهایی را به سمت ایالت کالیفرنیا پرتاب کند.

مقام‌های اطلاعاتی نهادهای مجری قانون در ایالات متحده و ایالت کالیفرنیا به این رسانه گفته‌اند که هیچ تهدید مشخص و شناخته شده‌ای به عنوان مبنای این یادداشت وجود ندارد و این هشدار بر اساس یک گزارش دریافتی پیش از آغاز درگیری و جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران صادر شده است.


گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در حالی که در حال حاضر از هیچ تهدید فوری آگاه نیستیم، برای هرگونه وضعیت اضطراری در ایالت خود آماده هستیم.»

دونالد ترامپ هم روز چهارشنبه هنگام پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره این گزارش‌ها گفت: «این موضوع در حال بررسی است، اما اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است و تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که با هر کدام در زمان وقوع‌شان برخورد کنیم.»
ترامپ: هسته‌های مخفی ترور تهران را زیر نظر داریم
گزارش‌ها حاکی از آن است که صدها نفر از مقامات ارشد و عوامل جمهوری اسلامی در کانادا زندگی می‌کنند.

این موضوع نگرانی‌هایی را درباره احتمال استفاده جمهوری اسلامی از شبکه‌ها و سلول‌های خفته برای سرکوب فراملی و عملی کردن تهدیدهای خود علیه مخالفان حکومت ایران در خارج از کشور، از جمله در کانادا، ایجاد کرده است.
آمریکا ۱۷۲ میلیون بشکه نفت ذخیره را آزاد می‌کند
ایالات متحده قرار است ۱۷۲ میلیون بشکه نفت — نزدیک به نیمی از مجموع ۴۰۰ میلیون بشکه‌ای که آژانس بین‌المللی انرژی امروز اعلام کرد اعضای آن آزاد خواهند کرد — تأمین کند.

این نفت از ذخایر استراتژیک نفتی ایالات متحده طی هفته آینده وارد سیستم‌های حمل و نقل و توزیع می‌شود و تحویل آن حدود ۱۲۰ روز طول خواهد کشید، طبق اعلام وزارت انرژی.

وزارت انرژی آمریکا می‌گوید ایالات متحده این ذخایر را طی یک سال آینده با ۲۰۰ میلیون بشکه جایگزین خواهد کرد.

اگرچه هزینه جایگزینی ذخایر نفتی معمولا بر دوش مالیات‌دهندگان است، وزارت انرژی اعلام کرده که این جایگزینی «بدون هزینه برای مالیات‌دهندگان» انجام خواهد شد، بدون ارائه جزئیات بیشتر.

بر اساس داده‌های وزارت انرژی، تا ششم ماه مارس جاری، ذخایر استراتژیک نفت ایالات متحده حدود ۴۱۵ میلیون بشکه نفت در مجموع ظرفیت ۷۰۰ میلیون بشکه‌ای خود دارد.
نیویورک تایمز: وزارت دفاع آمریکا هزینه هفته اول جنگ با ایران را بیش از ۱‍۱ میلیارد دلار اعلام کرد
نشریه نیویورک تایمز در گزارشی به جلسه وزارت دفاع آمریکا در کنگره این کشور پشت درهای بسته پرداخت.

در این گزارش آمده که پنتاگون هزینه هفته اول جنگ با ایران را «۱۱ میلیارد و سیصد میلیون دلار» اعلام کرده است.

این نشریه نوشت که در این برآورد «برخی از جنبه‌های عملیات نظامی لحاظ نشده است.»
استقرار نیروهای امنیتی در چند نقطه تهران
یک مخاطب ایران‌اینترنشنال گزارش داد در نزدیکی پارک تمدن در تهران، در یک پارکینگ کنار زیرگذر، چند اتوبوس نیروهای امنیتی مستقر هستند و این محل به محل استقرار دائمی آن‌ها تبدیل شده است.

به گفته این مخاطب، سه اتوبوس در این محل قرار دارند و حدود ۲۰ موتورسیکلت و چند خودرو نیز در آنجا پارک شده‌اند.

این مخاطب همچنین گفت در بزرگراه امام علی، در زیر پل‌های این بزرگراه در مسیر شمال و جنوب، اتوبوس‌هایی با پرده‌های کشیده مستقر شده‌اند که به گفته او محل استراحت نیروهای امنیتی است.

یکی دیگر از مخاطبان ایران‌اینترنشنال گزارش داد صبح ۲۱ اسفند نیروهای یگان ویژه در تهران در مسیر میان میدان شوش و میدان قیام، مقابل پارک کوثر، ایست و بازرسی برپا کرده‌اند.
اکبر غفاری، قائم‌مقام وزارت اطلاعات، در حملات مشترک اسرائیل و آمریکا به تهران کشته شد

خبرگزاری ایلنا گزارش داد اکبر غفاری، قائم‌مقام وزارت اطلاعات، در حملات مشترک اسرائیل و آمریکا به تهران کشته شده است. بنا بر این گزارش، او پیش‌تر معاون سیاسی‌ـ‌امنیتی استانداری آذربایجان شرقی بوده است.
افزایش ایست‌های بازرسی در شهریار
یکی از مخاطبان ایران‌اینترنشنال در پیامی از افزایش ایست‌های بازرسی در شهریار خبر داد و گفت در روز ۲۰ اسفند در مسیر سعیدآباد و بلوار کلهر ایست‌های بازرسی متعددی برپا شده است.

این مخاطب افزود نیروهای بسیج چندین بار خودروی او را بازرسی کردند و گفت دختر خردسالش که در خودرو حضور داشت از دیدن سلاح‌هایی که نیروها در دست داشتند ترسیده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا
امیدوارم مردم ایران با اتحاد بتونن این رژیم و تفاله های سپاهی و بسیجی وسایبری زنازادرو بفرستن پیش سگ علی زنازاده و آینده خودشون و فرزندانشونو تغییر بدن تا بعدهاپشیمون فرصت سوزی نشن.!!
‌پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.