قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: پایانی برای جنگ وجود ندارد

گزارش‌ها از وصل شدن برق بعضی مناطق تهران و البرز
بی بی سی- رسانه‌های ایران به نقل از شرکت توانیر می‌گویند برق مناطقی در استان‌های تهران و البرز که در حملات دیشب آمریکا و اسرائیل قطع شد، «در کمتر از دو ساعت» وصل شد.


خبرگزاری تسنیم هم نوشت: «در حال حاضر شبکه برق در استان‌های تهران و البرز در وضعیت پایدار قرار دارد و هیچ‌گونه خاموشی ناشی از این حادثه گزارش نشده است.»

‌از دیشب (سه‌شنبه ۱۸ اسفند) تا دقایق اولیه بامداد ۱۹ اسفند مناطقی از تهران و کرج هدف حمله آمریکا و اسرائیل قرار گرفت. در تصاویری که از این حملات در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، نوری آبی برای چند لحظه در آسمان مشاهده شد.

پس از این حملات قطع برق در برخی مناطق گزارش شد. بعضی از کاربران آن نور را به هدف قرار گرفتن تاسیسات برق نسبت دادند.
سفارت آمریکا در بیروت از شهروندان خود خواست لبنان را ترک کنند
سفارت آمریکا در بیروت از آمریکایی‌ها خواست اگر از لبنان خارج نمی‌شوند، در محل خود پناه بگیرند.

سفارت آمریکا در یک هشدار امنیتی که صبح امروز صادر کرد گفت شهروندان آمریکایی در صورت امن بودن، باید خروج از کشور با پروازهای خطوط هوایی خاورمیانه از فرودگاه رفیق حریری بیروت را مد نظر قرار دهند.

بیروت و بخش‌هایی از جنوب لبنان در هفته گذشته هدف بمباران مداوم اسرائیل بوده‌اند.
کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی در پی اظهارات ترامپ
در پی اظهارات دونالد ترامپ درباره نفت عبوری از تنگه هرمز، قیمت نفت که در روزهای اخیر تا حدود ۱۱۷ دلار هم پیش رفت، حتی تا ۸۸ دلار هم پاییین آمد.

در لحظه تنظیم این خبر، قیمت هر بشکه نفت برنت، بیش از ۹۳ دلار است.

دونالد ترامپ هشدار داده است اگر ایران اقدامی انجام دهد که جریان انتقال نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، با واکنش بسیار شدید روبه‌رو خواهد شد.

حدود بیست درصد نفت جهان از این تنگه عبور می‌کند.

آقای ترامپ در شبکه اجتماعی خودش نوشت: «اگر ایران هر اقدامی انجام دهد که جریان نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، ایالات متحده آمریکا ۲۰ برابر شدیدتر از آنچه تاکنون انجام شده به ایران ضربه خواهد زد.»

سپاه پاسداران تهدید کرده است که ایران اجازه نخواهد داد «حتی یک لیتر نفت» از منطقه صادر شود.
نگاهی به برخی از اخبار چند ساعت اخیر
دونالد ترامپ هشدار داد اگر ایران اقدامی انجام دهد که جریان انتقال نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، با واکنش بسیار شدید روبه‌رو خواهد شد.
 
سپاه پاسداران می‌گوید پایگاه حریر آمریکا در اقلیم کردستان عراق را با پنج موشک هدف قرار داده و به «پایگاه بالگردی» عدیری هم حمله موشکی کرده است. پایگاه بیورینگ که قبلا عدیری نامیده می‌شد در شمال کویت قرار دارد.

امامعلی رحمان، رئیس‌جمهور تاجیکستان، انتخاب مجتبی خامنه‌ای به رهبری را به او تبریک گفت.

علی عبدالهی،‌ فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، گفت پایانی برای جنگ وجود ندارد و آمریکا و اسرائیل باید از «کرده خود اظهار پشیمانی کنند و دیگر هیچ کشوری را در منطقه غرب آسیا تهدید نکنند.»

آلمان به دلیل افزایش خطرات امنیتی کارکنان سفارت بغداد را خارج کرده است.

وزارت کشور بحرین گفت در حملات ایران یک نفر کشته و چند نفر زخمی شده‌اند. به گفته این وزارتخانه، یک ساختمان مسکونی در منامه، پایتخت بحرین، هدف حمله ایران قرار گرفت.
آلمان کارکنان سفارت خود در بغداد را خارج کرد
آلمان به دلیل افزایش خطرات امنیتی کارکنان سفارت بغداد را خارج کرده است.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان گفت: «پرسنل سفارت آلمان در بغداد به دلیل وضعیت پرخطر، موقتا از عراق منتقل شده‌اند.»

این سخنگو گفت اگرچه خدمات حقوقی و کنسولی سفارت به دلیل وضعیت امنیتی برای مدتی به‌شدت محدود خواهد بود اما همچنان قابل دسترسی است.

یوهان وادفول، وزیر خارجه آلمان، که اواخر روز دوشنبه در نیکوزیا در قبرس صحبت می‌کرد، گفت که در مورد وضعیت منطقه‌ با همتای آمریکایی خود گفتگو کرده است.
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: پایانی برای جنگ وجود ندارد
در واکنش به اظهارات روز دوشنبه دونالد ترامپ،‌ رئیس‌جمهور آمریکا درباره پایان جنگ با ایران،‌ علی عبدالهی،‌ فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در یک بیانیه اعلام کرد که پایانی برای جنگ وجود ندارد و آمریکا و اسرائیل باید از «کرده خود اظهار پشیمانی کنند و دیگر هیچ کشوری را در منطقه غرب آسیا تهدید نکنند.»

در بیانیه بالاترین نهاد عملیاتی نظامی ایران بر ضرورت «انتقام‌جویی» از بابت کشتن علی خامنه‌ای تاکید شده است و آمده است: «امروز دیگر شرایط اینگونه نیست که هرگاه آمریکا و رژیم صهیونیستی بخواهند علیه ما جنگ را آغاز کنند و هرزمان بخواهند پایان دهند.»

در این بیانیه اظهارات آقای ترامپ «جنگ روانی و دروغ‌پردازی» خوانده شده است: «دشمن متوهم با جنگ روانی و دروغ پردازی نمی تواند خللی بر اراده ملت و نیروهای مسلح وارد نماید و این آرزو را باید به گور ببرد که ایران ضعیف شده است.»

سپاه پاسداران هم تهدید کرده است که ایران اجازه نخواهد داد «حتی یک لیتر نفت» از منطقه صادر شود.

این در حالی است که دونالد ترامپ ساعتی پیش هشدار داده بود که در صورت بسته شدن تنگه هرمز ممکن است با قدرتی ۲۰ برابر شدت حملات فعلی، به ایران ضربه بزند.

علی‌محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در شرایط ادامه حملات ارتش آمریکا و اسرائیل به زیرساختهای خدماتی،‌ اجازه صادرات یک لیتر نفت از منطقه را تا اطلاع ثانوی به طرف متخاصم و شرکایش نمی‌دهند.

او تلاشها برای کنترل قیمت نفت و گاز را بی‌نتیجه خواند و گفت: «تجارت در شرایط جنگی تابع شرایط امنیتی است.»
ترامپ: اگر ایران تنگه هرمز را ببندد با قدرتی ۲۰ برابر اکنون ضربه خواهد خورد
دونالد ترامپ هشدار داد اگر ایران اقدامی انجام دهد که جریان انتقال نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، با واکنش بسیار شدید ایالات متحده روبه‌رو خواهد شد.

او روز دوشنبه در شبکه اجتماعی خودش نوشت: «اگر ایران هر اقدامی انجام دهد که جریان نفت در تنگه هرمز را متوقف کند، ایالات متحده آمریکا ۲۰ برابر شدیدتر از آنچه تاکنون انجام شده به ایران ضربه خواهد زد.»

آقای ترامپ افزود آمریکا همچنین اهدافی را که «به‌راحتی قابل نابودی هستند» هدف قرار خواهد داد؛ اهدافی که به گفته او نابودی آنها می‌تواند بازسازی ایران را به‌عنوان یک کشور «عملا غیرممکن» کند.

او ادامه داد: «مرگ، آتش و خشم بر آنها نازل خواهد شد؛ اما امیدوارم و دعا می‌کنم که چنین اتفاقی رخ ندهد.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت تضمین باز بودن تنگه هرمز «هدیه‌ای از سوی ایالات متحده» به چین و دیگر کشورهایی است که به‌شدت از این مسیر دریایی برای انتقال انرژی استفاده می‌کنند و ابراز امیدواری کرد این اقدام «مورد قدردانی قرار گیرد».
امامعلی رحمان انتخاب مجتبی خامنه‌ای را تبریک گفت
امامعلی رحمان، رئیس جمهوری تاجیکستان به مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران پیام شادباش فرستاده و انتخابش را به این مقام تبریک گفته است.

امامعلی رحمان ابراز اطمینان کرده است که تحت رهبری مجتبی خامنه‌ای «مردم سربلند ایران» و «کشور دوست و برادرِ» تاجیکستان بر همه مشکلاتی که امروز مواجه است، پیروز خواهد شد.

در این پیام نقش جمهوری اسلامی ایران در تحکیم صلح و ثبات منطقه و جهان «سازنده و مهم» ارزیابی شده، رئیس جمهوری تاجیکستان جانب‌داری خویش را از «رعایت حتمی اصول و مقررات حقوق بین‌المللی در مناسبات بین‌دولتی» مجدداً تأکید کرده است.

پیام شادباشی امامعلی رحمان درست یک روز بعد از اعلام خبر انتخاب مجتبی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران رسانه‌ای می‌شود.

پیشتر رئیس‌جمهوری تاجیکستان کشته شدن علی خامنه‌ای، رهبر پیشین ایران را به مسعود پزشکیان، همتای ایرانی‌اش تسلیت گفته بود.

همچنین قاهر رسول‌زاده، نخست‌وزیر تاجیکستان برای ابراز همدردی از کشته شدن علی خامنه‌ای به سفارت ایران در شهر دوشنبه رفته و در دفتر یادبود به مقامات و مردم این کشور یادداشت تسلیت نوشته بود.

در تاجیکستان در هیچ یک از اخبار رسمی مربوط به جنگ علیه ایران، به حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران اشاره‌ای نشده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Shahn - باربودا، آنتیگوا و باربودا
حکایت اینها هم شده پوز عالی جیب خالی. بدبخت های مفلوک شما بجز تنبونتون با تفنگ ادمکشیتون دیگه چیزی نمونده می‌خواهین با چی بجنگین. آبگرمکن های پرنده تون هم با موتور گازی های پرنده تون هم داره ته می‌کشه. برید گمشید. بگذارید این مردم و کشور نفسی بکشند و روی آبادی و آزادی ببین. تف به ذات پست و کثیفتن که میخواهین زمین سوخته تحویل این ملت بیچاره ایران بدین
‌سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
۴۲
karaji - کرج ، ایران
درست میگی به شرط اینکه از زیر بیمارستان‌ها و مساجد و مدارس بیاین بیرون و سنگر رو عوض کنید برادران ، مملکت مرز داره و سرباز تو مرزها میجنگه نه زیر خشتک ننه !
‌سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
۴۶
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
شما خائنین هنوز واق میزنید، یارو زردک نتونست حفظ. رو به کرسی بشونه حالا هی تهدید میکنه. ما ایران را دوباره می‌سازیم به گونه‌ای که مردم ایران خواهان آنند و لایق آن نه به گونه‌ای که زردک انتظار اون رو داره مثل عراق و سوریه و افغانستان.
‌سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.