دبیر کمیسیون انرژی مجلس: دولت در حال بررسی بنزین ۷۵۰۰ تومانی است
رأی دهید
رضا سپهوند، با اشاره به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: «در لایحه بودجه ۱۴۰۴ چیزی برای افزایش قیمت نداریم، اما در دولت برای سال آینده برنامههایی مطرح شده و قرار است برای سال ۱۴۰۵ اقداماتی انجام شود که یا باید در قالب لایحه به مجلس ارائه یا در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا تصویب شود.»
به گفته دبیر کمیسیون انرژی مجلس دولت پزشکیان یک طرح سهمرحلهای نیز دارد که مربوط به همه حاملهای انرژی است و براساس این طرح، «یک بازه مصرف برای برق، گاز، بنزین و... در نظر گرفته میشود و اگر کسی بیش از آن بازه، مصرف کند باید به آن را به قیمت بازار خریداری کند.»
سپهوند به بررسی راهکارهای غیر افزایش قیمت در دولت نیز اشاره کرد و گفت: «از راهکارهای غیرقیمتی هم که مطرح شده تولید و واردات خودروهای کممصرف است.»
مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه اول آبان در نشست با «فرهیختگان و فعالان اجتماعی و فرهنگی آذربایجان غربی» که در ارومیه برگزار شد درباره تصمیم دولت برای افزایش قیمت بنزین گفت: «شکی نیست که باید بنزین را گران کرد، حتی یک لیتر آب هم پر کنیم و بدیم دست مردم گرانتر درمیآید.»
این درحالیست که فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، هفته گذشته گفته بود که «دولت هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت سوخت ندارد».
