احمد الشرع به مقام‌های دولتی سوریه: خودروهای لوکس را تحویل دهید

العربیه: احمد الشرع، رئیس‌جمهوری سوریه، از کارمندان دولتی‌ که مالک خودروهای لوکس‌اند، خواسته کلید خودروهای خود را تحویل دهند، در غیر این صورت با تحقیقات قضایی به‌اتهام «کسب اموال غیرمشروع» مواجه خواهند شد.

به‌گزارش خبرگزاری رویترز، این دستور در نشستی غیرعلنی صادر شد که پیش‌تر خبری از برگزاری آن منتشر نشده بود. «رویترز» به‌نقل از دو منبع حاضر در جلسه گزارش داد این دیدار در پایگاهی در استان ادلب در شمال‌غرب سوریه برگزار شده است.


بر اساس این گزارش، بیش از 100 تن از چهره‌های نزدیک به الشرع در این نشست شرکت کرده و بسیاری از آن‌ها با خودروهای اسپرت و لوکس به محل نشست آمده بودند. الشرع با لحنی طعنه‌آمیز به آن‌ها گفته بود: «نمی‌دانستم حقوقی که دولت می‌پردازد، تا این اندازه بالاست.»

به‌گفته این دو منبع حاضر در این نشست، رئیس‌جمهوری سوریه شماری از مقام‌های دولتی و فعالان اقتصادی را مورد انتقاد قرار داده و با اشاره به شمار بالای خودروهای گران‌قیمت پارک‌شده در محل پرسیده است «آیا فراموش کرده‌اند که فرزندان انقلاب‌اند؟».

منابع آگاه می‌گویند هنگام خروج شرکت‌کنندگان از جلسه، برخی از آن‌ها کلید خودروهای خود را تحویل داده‌اند.

وزارت اطلاع‌رسانی سوریه ضمن تأیید برگزاری «نشستی دوستانه و غیررسمی» در ادلب، اعلام کرد در این جلسه با حضور فرماندهان سابق و دیگر چهره‌های مطرح، درباره چالش‌های سیاسی و امنیتی و نیاز به تغییر «فرهنگ سرمایه‌گذاری به‌جامانده از نظام پیشین» بحث شده است.

با این حال، این وزارتخانه گزارش‌ها درباره تحویل کلید خودروها را رد کرده و در بیانیه‌ای اعلام کرد الشرع تأکید کرده هیچ گذشتی در برابر هرگونه شائبه فساد در بدنه دولت وجود نخواهد داشت.

مقام‌ها و تحلیل‌گران سوری این اقدام رئیس‌جمهوری 43 ساله را نشانه‌ای از دشواری گذار به یک دولت مدنی بدون تکرار فساد گسترده دوران اسد می‌دانند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
سهراب هیچستانی - لاهه، هلند

. خمینی هم با شعار حکومت عدل علی روی کار آمد. همان علی که از ثروتمندترین افراد محسوب میشد. در کتاب معتبرتجارب السلف آمده است. حضرت علی بعد از اسلام از توانگران و ثروتمندان معروف گردید. بطوریکه در شهر ینبع املاک و اراضی پر ارزش داشت و صاحب نخلستانی بود که سالانه چهل هزار دینار (معادل 160 کیلو طلا) در آمد داشت . هم اکنون قبر فرعونی خمینی مجلل ترین و گران قیمت ترین قبر در جهان به حساب می آید.
جمعه ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
۲۵
varied - ریزه، ترکیه
اولشه بعد از چند سالی یک بخور بخوری بشه که در تاریخ ماندگار بشه از زمانیکه پیامبر شارلاتان اسلام محمد رسول الحرام اسلام را بنا کرد تا کنون چنین بود اول 57 گفتند کاخها طاغوتی است توی فیلم خمینی ملعون را توی خونه محقر نشان میدادند بعدها معلوم شد که همه این وحوش در همان کاخها و ویلا زندگی میکنند احمد جولانی هم الان با فساد مبارزه میکنه بعد از چند سال در فساد شنا میکنه عراق مثال دوم بعد از ایران است که تمام سران عراقی در کاخها و ویلاهای لوکس بغداد زندگی میکنند در صدر اسلام هم علی و محمد پبیراهن وصله زده می پوشیدند اما هزاران هکتار اراضی پول دینار و طلا داشتند مثالش این است که بعد از بدرک شدن پیامبر شارلاتان دعوا بر سر باغ فدک بود که عثمان و دیگران میگفتند باغ فدک بیت المال است علی میگفت ارثیه بابا ست به فاطمه رسیده و.. خلاصه این داستان سر دراز دارد
جمعه ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
۴۳
paksan - ایران، ایران
خودش مگر چطور میگرده خخخخ داعشی تروریست
جمعه ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +133جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +100پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه