ماجرای واژگونی ماشین حمل شمش طلا در ولیعصر و هجوم مردم برای جمع‌آوری شمش‌ها

سایت رویداد 24:در پی وایرال شدن ویدئویی از حادثه باورنکردنی در پایتخت که واژگونی خودروی حمل شمش طلا را نشان می‌دهد، خبرگزاری دانشجو صحت ماجرا را تایید کرد. در ادامه جزئیات این حادثه را بخوانید.

روز گذشته ویدئویی در فضای مجازی وایرال شده بود که نشان می‌داد، خودروی حمل شمش طلا در یکی از خیابان‌های تهران واژگون شده و موجب هجوم جمعیت به محل حادثه شد. در همان ساعات اولیه برخی صحت این ویدئو را زیر سوال برده و مدعی شدند که تصاویر ساخته هوش مصنوعی است. همچنین تاکنون هیچ مقام رسمی این خبر را تایید نکرده است.


با اینحال خبرگزاری دانشجو ضمن تایید این خبر جزئیاتی از حادثه شرح داده است.


بر اساس گزارش دانشجو، امروز در یکی از مسیر‌های اصلی تهران، این حادثه رخ داد؛ ماشین حمل شمش طلا که حامل شمش‌های طلا بود، پس از خروج از مسیر در یکی از پیچ‌ها واژگون شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن بود که واژگونی در نزدیکی میدان ولیعصر روی داده است.

دانشجو نوشت: به‌گفته شاهدان عینی، خودرو حامل شمش طلا پس از طی یک مسیر شیبدار و مواجهه با سرعت نسبی، کنترل خود را از دست داده و در یک پیچ تند واژگون شده است.


این گزارش همچنین می‌افزاید که این ماشین به منظور جابجایی شمش طلا بین مراکز امنیتی و بانکی در حرکت بود، اما به دلیل عدم تعادل بار و نیروی گریز از مرکز، در آن نقطه دچار شکست فنی یا خطای راننده شده است. پس از واژگونی بدنه، شمش‌های طلا از محفظه بار رها شده و به سطح خیابان برخورد کردند.
هجوم مردم و دخالت سریع نیروهای امنیتی

در پی وقوع این حادثه جمعیتی به سرعت به محل هجوم آوردند تا شمش‌های طلا را از سطح خیابان جمع‌آوری کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری دانشجو، در فاصله کوتاهی پس از حادثه، مردم محلی و عابران برای جمع‌آوری شمش‌هایی که در سطح خیابان پراکنده شده بودند تجمع کردند که این هجوم، کنترل صحنه را برای مأموران امنیتی دشوار ساخت.

با این حال، مقام‌های انتظامی و امنیتی بلافاصله وارد ماجرا شدند و کنترل اوضاع را در دست گرفتند تا از هجوم جمعیت و هرگونه فشار امنیتی بیشتر جلوگیری شود. مأموران انتظامی با به‌کارگیری تجهیزات هشدار و ایجاد موانع، تلاش کردند از هرج‌ومرج جلوگیری کنند.
استقرار نیرو‌های ویژه و پلیس علمی
با گذشت دقایقی، مأموران گارد ویژه و نیرو‌های پلیس راهنمایی و رانندگی در محل مستقر شدند تا مسیر عبور را مسدود و ترافیک را مدیریت کنند.

همچنین، تیمی از کارشناسان امنیتی و صحنه بررسی (پلیس علمی و فنی) برای ثبت و اسکن دقیق محل و نحوه توزیع شمش‌ها وارد عمل شدند. این گزارش می‌گوید کنترل لحظه‌ای محل حادثه برای اثبات قانونی بودن جابجایی بار اهمیت حیاتی دارد، زیرا احتمال انتقال یا مخفی شدن شمش‌های طلا توسط افراد حاضر در محل وجود دارد.

خودرو‌های امدادی نیز به سرعت برای پشتیبانی فنی و ایمنی به محل اعزام شده‌اند. روند رسیدگی و بررسی نهایی علت حادثه در دستور کار قرار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
ab5534 - هلسینکی، فنلاند

میگن محموله داشت میرفت واسه شمخانی
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

ببینید برای جارو کردن افتضاح شمعخانی به زیر فرش به چه ترفندهایی متوسل میشوند!
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

همه این ترفندها و اخبار راست و دروغ آینده بمنظور گمراه کردن اذهان عمومی و لاپوشانی اعمال فاطمه ممهخانی سیاه سوخته میباشد!
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
۷۱
senator x - تهران، ایران

زمانیکه امور یک مملکت بدست ملا باشد چنین اتفاقاتی عجیب نیست.حمل شمش طلا ماشین مخصوصی میخواهد با یک اکیپ محافظ نه اینکه شمشهارا با وانت بار حمل کنند.خدا کند چند شمشی بدست مستحقش رسیده باشد
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
۴۳
paksan - ایران، ایران

مطلب کاملا جعلی . یعنی یک بچه هم می فهمه چطور یک عده انقدر ساده لوح هستند خخخ
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
خالیه
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷
۲۴
کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
یکسره چرت و پرت و مزخرف،اونهمه شمش چندین تن وزن داره که جابه جایی شون با اون ماشین امکان پذیر نیست و بدون اسکورت هم امکان نداره چهارتا شمش رو جابه جا کنن چه برسه به این مقدار.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +128جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +98پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند