سقوط پهپاد حوثی‌ها در شهر بندری ایلات اسرائیل ۲۲ زخمی بر جای گذاشت

العربیه: به گزارش خبرنگار «العربیه»، شمار زخمی‌ها پس از سقوط یک پهپاد انفجاری در شهر ایلات به 22 نفر رسید. پیش‌تر، ارتش اسرائیل چهارشنبه 2 مهر، اعلام کرده بود که این پهپاد از یمن شلیک و در جنوب اسرائیل سقوط کرده است.

به گفته ارتش اسرائیل، پس از نفوذ این پهپاد به حریم هوایی جنوب اسرائیل، آژیرهای هشدار در ایلات به صدا درآمد و تلاش‌هایی برای رهگیری آن انجام شد. با این حال، پهپاد در نزدیکی یکی از هتل‌های این شهر ساحلی بر کرانه دریای سرخ سقوط کرد.


رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که نیروهای امداد و نجات بلافاصله به محل اعزام شدند و مجروحان به مراکز درمانی انتقال یافتند.

اورژانس اسرائیل نیز حال دو تن از زخمی‌ها بر اثر این حمله پهپادی را وخیم گزارش کرد.

حادثه سقوط این پهپاد انفجاری بر اماکن تفریحی در جنوب اسرائیل در حالی رخ داد که ارتش اسرائیل پیش‌ از آن رصد شدن شلیک یک پهپاد از یمن و به صدا درآمدن آژیرهای خطر در ایلات را اعلام کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
paksan - ایران، ایران
خخ کار اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی و کنترل و سانسور شدید اخبار یعنی این. پهبادی که با موفقیت به هدفش خورده را تیتر میزنند سقوط پهباد چون کلمه سقوط یعنی پهباد را مثلا زدند یا معیوب بوده سقوط کرده ولی نمیکنند که یمنی ها با پهباد فلان هتل نظامی را زدندو متاسفانه رسانه های ما هم کاملا اسیر سانسور و تیتر سازی های آنها هستند. قرار نیست رسانه های ما مدافع حکومت ایران باشند ولی مدافع دشمن هم نباشید و تیتر درست را بزنید. در جنگ اول خلیج فارس صدام 80 موشک به اسرائیل زد که تقریبا 90 درصد آنها به اسرائیل خورد و اصلا علت ادامه ندادن جنگ برای سرنگونی صدام بعد از بازپس گیری کویت همان حملات صدام بود ولی چیزی که آمریکا و رسانه هاش سانسور و بشدت تبلیغ کردند این بود که 90 درصد موشکهای صدام را رهگیری کردند و هیچکدام به جایی نخورده ولی بعدها مجلس آمریکا تحقیق کرد و دروغ را درآورد ولی تبلیغات سنگین و سانسور آنها در جهان جا افتاده بود و تا چهره شکست ناپذیری درست کنند و از آنطرف مردم عراق که فکر کردند شکست بدی خوردند در حالیکه 40 هواپیمای آمریکا را سرنگون کرده بودند و تقریبا تمام موشکهاشون به اهداف خورده بود.
‌چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۸
۲۷
romano - تهران، ایران
کلا اینا فقط زخمی میشن کشته ندارن.
‌چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
کیسینجر مناطق محروم
‌چهارشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +398شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +338شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +256رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +201علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +184پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +162برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +153ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +148استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +142دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +138پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران