نقش‌آفرینی موساد در ترور چارلی کرک؟ مدیر سابق سازمان جاسوسی اسرائیل واکنش نشان داد

یورونیوز - یوسی کوهن، مدیر پیشین موساد در گفتگو با یک اینفلوئنسر استرالیایی به مطرح شدن احتمال نقش‌آفرینی سازمان جاسوسی اسرائیل در ترور چارلی کرک، چهره محافظه‌کار آمریکایی واکنش نشان داد.

کندیس اوونز، پادکستر محافظه‌کار و از طرفداران تئوی توطئه ادعا کرده که اسرائیل به نوعی در قتل چارلی کرک دخیل بوده است.


موضع‌گیری او که از زمان حمله حماس در روز هفت اکتبر ۲۰۲۳ مواضعی بسیار تند علیه اسرائیل اتخاذ کرده است، باعث جنجال گسترده‌ای در آمریکا شد. کندیس اوونز در یک ویدئوی ۷۰ دقیقه‌ای درباره قتل چارلی کرک که در کانال یوتیوب خود با تقریبا پنج میلیون دنبال‌کننده منتشر کرد، مدعی شد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و دولت اسرائیل به نوعی در ترور چارلی کرک نقش داشته‌اند.

نام کندیس اوونز پیش از این با طرح ادعای مرد بودن بریژیت ماکرون، بانوی اول فرانسه در رسانه‌های بین‌المللی مطرح شده بود.

کندیس اوونز در ویدئویی که درباره ترور چارلی کرک منتشر کرده خودش را یکی از دوستان نزدیک این چهره هوادار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا معرفی می‌کند. کندیس اوونز سپس عکس‌های متعددی از خودش و چارلی کرک در طول سال‌ها به اشتراک می‌گذارد و ادعا می‌کند که در پی «یافتن حقیقت» درباره قتل اوست.

این ویدئو به خاطر شهرت کندیس اوونز بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد و باعث شد احتمال نقش‌آفرینی اسرائیل در ترور چارلی کرک در شبکه‌های مجازی مطرح شود.

یوسی کوهن 
واکنش مدیر پیشین موساد چه بود؟
این موج رسانه‌ای به اسرائیل نیز رسید و باعث شد بنیامین نتانیاهو ویدئویی در این باره منتشر کند. نخست‌وزیر اسرائیل در این ویدئو گفت: «گوبلز گفته بود: هرچه دروغ بزرگ‌تر باشد، سریع‌تر پخش می‌شود. 

حالا کسی دارد دروغی را منتشر می‌کند که اسرائیل در قتل چارلی کرک نقش داشته است. این دیوانگی است، صحت ندارد، تبلیغات است. چارلی مرد بزرگی بود؛ او سزاوار احترام است، نه دروغ.»

نخست‌وزیر اسرائیل افزود: «این دیوانه‌ وار است. این دروغ و توهین‌آمیز است. چارلی کرک یک نابغه بود. استعدادی که شاید هر صد سال یک‌بار پیدا شود؛ کسی که از آزادی دفاع کرد، از آمریکا دفاع می‌کرد، و از تمدن مشترک یهودی-مسیحی ما دفاع می‌کرد.»

حالا یوسی کوهن نیز به احتمال ارتباط اسرائیل با ترور چارلی کرک واکنش نشان داده است. مدیر پیشین موساد در پاسخ به پرسش اِرین مولان، اینفلوئنسر استرالیایی در مورد احتمال نقش‌آفرینی موساد در این ترور گفت: «قطعا نه، ما هیچ ارتباطی با این موضوع نداشتیم. موساد چنین کارهایی مخصوصا ترورهای سیاسی را انجام نمی‌دهد. این حرف‌ها کاملا نادرست و شیطانی‌اند.»

رئیس پیشین موساد افزود: «می‌دانم که با توجه به آنچه در دنیا می‌گذرد، موساد همیشه اولین نهادی است که متهم می‌شود، مظنون شماره یک است. اما ما واقعا چنین کارهایی انجام نمی‌دهیم. 

می‌دانم که با توجه به فجایعی که مردم در آمریکا می‌بینند، پذیرفتن این حرف سخت است، اما واقعا با یک اتفاق وحشتناک مواجه هستیم.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
paksan - ایران، ایران
قطعا موساد نقش داشته چون مقتپل بشدت با دخالت آمریکا در جنگ نتاتیاهو با ایران مخالف بود و ترامپ را تحت فشار گذاشته بود که وارد جنگ نشود . نتاتیاهو و موساد قبلا توانسته بودند مشاوران و‌حتی دستندکاران ایرانی آمریکایی در کاخ سفید و وزارت دفاع را به بهانه جعلی جاسوسی برای ایران و درز اطلاعات حمله و غیره اخراج کند ولی کرک را نتوانسته بودند از ترامپ دور کنند. ایجاد امکانات برای یک جوان برای ترور او قطعا برنامه ریزی شده بوده و امکان ندارد یک خانواده جمهپری خواه چنین کاری را بیخودی کرده باشد. از همه مشکوک تر بیانیه نتانیاهو درست قبل از اعلام مرگ او بود که تلاش داشت کرک را دوست اسرائیل بخواند.
شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +122جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +91پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند