جزییات تازه از یک زن‌کشی در شیراز؛ استخوان‌های حمیرا فاضل‌منش کشف شد

ایران وایر- هشدار: خواندن این گزارش ممکن است برای همه مناسب نباشد

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران‌وایر٬ زن جوانی به نام «حمیرا فاضل‌منش» مادر یک پسر ۱۱ ساله اول مردادماه ۱۴۰۴ به شکلی فجیع توسط همسرش به قتل رسیده است.


با توجه به تداوم تحقیقات روی این پرونده در شعبه پنجم پلیس آگاهی شیراز بخش‌هایی از اطلاعات رسیده به ایران‌وایر در حال حاضر قابل انتشار نیست اما بررسی‌ها نشان می‌هد این قتل در هشیاری و آگاهی کامل همسر این زن و در جریان یک برنامه‌ریزی حساب شده صورت گرفته است؛ نمونه‌ای تکان‌دهنده از خشونت خانگی که زندگی یک خانواده را به فاجعه کشاند.

بر اساس آنچه یک منبع آگاه به ایران‌وایر می‌گوید همسر حمیرا فاضل‌منش بصورت موازی با زنی دیگر ارتباطی خارج از ازدواج داشته و حمیرا پس از پی‌بردن به این رابطه پنهانی اعلام می‌کند که قصد جدایی از او را دارد.

در نهایت حمیرا اقدام به شکایت قانونی علیه او می‌کند و همین امر موجب می‌شود همسرش برای قتل او برنامه‌ریزی و در نهایت این نقشه را روز اول مرداد ۱۴۰۴ اجرا کند.

همسر حمیرا فاضل‌منش اعتراف کرده بعد از کشتن همسرش به شکلی فجیع ابتدا ۲۳ ساعت او را در صندوق عقب ماشین خود نگه داشت و بعد پیکر او را به جایی بیابانی و دور از شهر برده و در جایی عمیق دفن کرده است.

در طول روزهای پس از قتل متهم با فریبکاری و بازی کردن نقش ماهرانه مدعی شده که حمیرا از خانه فرار کرده است.

او در تمام این مدت به شکل منظم پرونده مفقودی همسرش را از آگاهی پیگیری کرده و بدون وقفه و اختلال در محل کار خود نیز حضور داشته است.

با این‌همه و تمام تلاشی که همسر حمیرا برای بدگمان کردن اطرافیان به همسرش کرده اما ماموران پلیس به او مشکوک شده و به‌عنوان مظنون اول بازداشت کردند.

او در نهایت به قتل همسرش اعتراف کرد و محل دفن او را در بیابان‌های اطراف شیراز نشان داد.

بر اساس گزارش پلیس آگاهی به دلیل دفن در اعماق زمین و شرایط محیطی، پیکر حمیرا تنها به صورت بقایای استخوانی شناسایی شد؛ اتفاقی که روند تحقیقات و شناسایی او را با چالش‌های جدی مواجه کرد.

این پرونده، علاوه بر وجه جنایی، بازتاب‌دهنده ابعاد روانشناختی و جامعه‌شناختی خشونت خانگی و پیامدهای آن است. بررسی رفتار متهم و تلاش‌های او برای انحراف تحقیقات، نشان‌دهنده پیچیدگی‌های روانی و نقض اعتماد در روابط خانوادگی است. کارشناسان پلیس آگاهی تأکید کرده‌اند که چنین پرونده‌هایی، ضرورت توجه جدی به مسائل خشونت خانگی و حمایت از قربانیان را بیش از پیش آشکار می‌کند.

پرونده قتل حمیرا فاضل منش در حال حاضر در پلیس آگاهی شیراز تحت بررسی دقیق است و انتظار می‌رود با پیشرفت تحقیقات، جزئیات تکان‌دهنده‌تری از این جنایت خانوادگی فاش شود.

این نخستین بار نیست که فاش شدن ارتباط یا اقدامی خارج از ازدواج از طرف مرد ماجرا به از دست رفتن زنی منجر می‌شود که قصد کرده رابطه زناشویی خود را پایان دهد.

روزنامه اعتماد در گزارشی از جزییات تازه یک زن‌کشی در سقز خبر داده است.

‌‌«ثریا علیمحمدی». زن جوان ۳۲ ساله روز ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ وقتی پسر ۱۰ ساله خود را به کلاس رساند و به خانه بازگشت توسط همسرش با ضربات متعدد« گاز پیک‌نیک» بیهوش و سپس به آتش کشیده شد.

بر اساس گزارش اعتماد٬ زن جوان قبل از این اتفاق هولناک از سوی همسرش تهدید به مرگ شده است. خانواده قربانی نیز ادعا می‌کنند ثریا پیش از اینکه به قتل برسد به خواهرانش گفته بود «متوجه موضوعی در مورد همسرش شده که اگر آن را فاش کند، اعدام هم برای همسرش کم خواهد بود.»

 همین ماجرا باعث شده همسر این زن با نقشه قبلی او را به قتل برساند. 

دایی ثریا در گفتگو با اعتماد جزییات بیشتری درباره این برنامه‌ریزی منجر به جنایت ارایه کرده است: «متهم قبل از اینکه خواهرزاده‌ام را به قتل برساند پنجره‌ها را با گچ پوشانده و مستاجرهای خانه‌اش را هم به بیرون فرستاده بودو بعد از به قتل رساندن همسرش به کوچه رفته و فریاد زده خانه‌‌شان آتش گرفته است؛ این فرد قصد داشته وانمود کند که آتش سوزی طبیعی بوده و همسرش به همین خاطر فوت کرده است.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +122جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +91پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند