دختر شایسته فلسطین برای نخستین بار در رقابت‌های «دختر شایسته جهان» شرکت می‌کند

نادین ایوب، دختر شایسته فلسطین‌ایندیپندنت فارسی: نادین ایوب نخستین زنی خواهد بود که مردم فلسطین را در رقابت جهانی «دختر شایسته جهان» نمایندگی می‌کند.

سازمان «دختر شایسته جهان» در بیانیه‌ای که روز یکشنبه برای سی‌ان‌ان ارسال کرد، اعلام کرد که ایوب در رقابت‌های سال ۲۰۲۵ که نوامبر برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.


در این بیانیه آمده است: «سازمان دختر شایسته جهان با افتخار از نمایندگان سراسر جهان استقبال می‌کند و تنوع، تبادل فرهنگی، و توانمندسازی زنان را جشن می‌گیرد.» 

در ادامه بیانیه اضافه شده است: «خانم ایوب فعال و مدل برجسته‌ از فلسطین نماد استقامت و اراده‌ای است که از ویژگی‌های برنامه ما است.»

ایوب در فینال هفتادوچهارمین دوره این رقابت‌ها که قرار است در ۲۱ نوامبر در بانکوک در تایلند برگزار شود، به جمع نمایندگانی از بیش از ۱۳۰ کشور و سرزمین خواهد پیوست.

در بیانیه سازمان دختر شایسته جهان آمده است: «مشتاقانه منتظر حضور خانم ایوب روی صحنه دختر شایسته جهان هستیم، جایی که او با افتخار فلسطین را نمایندگی خواهد کرد و کنار شرکت‌کنندگانی از سراسر جهان خواهد ایستاد.»

به گزارش نشریه نشنال، ایوب که اکنون ۲۷ سال دارد، در سال ۲۰۲۲ عنوان «دختر شایسته فلسطین» را کسب کرد.

او روز پنجشنبه در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت که می‌خواهد صدای مردم فلسطین باشد و افزود: «در حالی که فلسطین رنج می‌کشد‌ــ به‌ویژه در غزه‌ــ من صدای مردمی را نمایندگی می‌کنم که خاموش نمی‌شود. من نماینده زنان و کودکان فلسطینی‌ام که جهان باید قدرتشان را ببیند.»

او در ادامه اضافه کرد: «ما فراتر از رنج‌هایمان و تجسم استقامت، امید و تپش قلب وطنی هستیم که از طریق ما به حیاتش ادامه می‌دهد.»

تصمیم به حضور نماینده فلسطین در این رقابت زیبایی در حالی اتخاذ شده است که انتقادهای بین‌المللی از جنگ اسرائیل در غزه رو به افزایش است.

هم‌زمان با ادامه جنگ، شمار فزاینده‌ای از کشورها متعهد شده‌اند که فلسطین را به‌عنوان دولت به رسمیت بشناسند و تاکنون بیش از ۱۴۵ کشور به این فراخوان جهانی پیوسته‌اند.

به‌تازگی نیز استرالیا، کانادا و فرانسه اعلام کردند قصد دارند در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر، فلسطین را به رسمیت بشناسند. بریتانیا نیز به‌طور مشروط گفته است در صورتی که اسرائیل معیارهایی از جمله پذیرش آتش‌بس در غزه را رعایت نکند، فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۸
mashady - منچستر، انگلستان

دختر شایسته نماینده ایران کو ؟ اونها که عربند شرکت میکنند ، ما شدیم کاسه داغتر از آش
‌چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو