ترامپ درباره نشست سه‌جانبه با رهبران اوکراین و روسیه: بهتر است اول زلنسکی و پوتین با هم دیدار کنند

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکاصدای آمریکا: رئیس جمهوری آمریکا با بیان این که پس از نشست‌های روز دوشنبه در کاخ سفید با رئیس جمهوری اوکراین و رهبران اروپایی، با رئیس جمهوری روسیه تماس گرفته، گفت که فکر می‌کند بهتر است ولودیمیر زلنسکی و ولادیمیر پوتین نخست با هم دیدار کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه ۲۸ مرداد در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس نیوز، گفت که پس از برگزاری نشست‌های روز دوشنبه در کاخ سفید، با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، تماس گرفته است.


آقای ترامپ گفت: «فکر می‌کنم اول بگذارم آنها [پوتین و زلنسکی]‌ با هم دیدار کنند، آنها دوست هم نیستند. من دیروز با پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، تماس گرفتم. من با او رابطه خوبی دارم، اما این رابطه زمانی اهمیت دارد که بتوانیم به توافق برسیم، در غیر این صورت، به این رابطه اهمیتی نمی‌دهم.»

رئیس جمهوری آمریکا، با تأکید بر این که ایالات متحده دوباره مهمترین کشور جهان شده و همه دوست دارند به این جا بیایند، گفت رهبران اروپایی بلافاصله دعوت او را پذیرفتند به کاخ سفید آمدند، چرا که «آنها آدم‌های خوبی هستند و همگی می‌خواهند که این جنگ وحشتناک پایان یابد.»

آقای ترامپ تأکید کرد: «من موفق شدم، هفت جنگ را به پایان برسانم، اما این [جنگ میان روسیه و اوکراین] که فکر می‌کردم آسان باشد، از همه سخت‌تر است. بنابراین امیدوارم رئیس‌جمهوری روسیه خوب عمل کند. و اگر نکند، اوضاع سخت می‌شود و امیدوارم رئیس‌جمهوری اوکراین نیز کاری را که باید، انجام بدهد. او باید کمی انعطاف‌پذیری از خود نشان بدهد.»

دونالد ترامپ همچنین با با بیان این که «اوکراین زندگی خود را باز خواهد یافت»، گفت: «آنها دیگر در همه جا کشته نخواهند شد و زمین‌های زیادی به دست خواهند آورد. روسیه یک کشور نظامی قدرتمند است و اگر کمک‌های نظامی ما به اوکراین - مانند سامانه ضد موشکی پاتریوت که در جهان بهترین است - و شجاعت سربازان اوکراینی نبود، زمین‌های بیشتری از دست می‌رفت.»

رئیس جمهوری ایالات متحده درباره منطقه دونباس نیز گفت که در باره این منطقه صحبت می‌شود، «اما همان‌طور که می‌دانید، ۷۹ درصد دونباس در حال حاضر در تصرف و تحت کنترل روسیه است. اوکراینی‌ها این را درک می‌کنند.»

دونالد ترامپ درباره تضمین امنیتی نیز تأکید کرد: «وقتی صحبت از امنیت می‌شود، اروپایی‌ها مایلند نیرو اعزام کنند. ما هم حاضریم به آنها در این کار کمک کنیم. [البته این امر] احتمالاً از طریق امکانات هوایی [خواهد بود]، چون هیچ‌کس تجهیزاتی را که ما داریم ندارد.»

آقای ترامپ با ابراز امیدواری نسبت به این حصول توافق، گفت: «فکر می‌کنم روسیه به اندازه کافی سختی کشیده است. هر دو طرف خسته‌اند و برای مدت زمان بسیار طولانی فکر نمی‌کنم مشکلی پیش بیاید؛ اما نوعی تضمین امنیتی وجود خواهد داشت، که البته نمی‌تواند ناتو باشد.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: «این چیزی بود که هرگز نباید اتفاق می‌افتاد. اوکراین نباید دنبال عضویت در ناتو می‌رفت، اگر شما جای روسیه بودید، آیا می‌خواستید دشمنتان، حریفتان، در حیاط شما مستقر بشود؟ نه! با این کار کنار نمی‌آمدید. همیشه تصور می‌شد که اوکراین نوعی حائل بین روسیه و بقیه اروپا بوده است.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پس از گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین اعلام کرد: «جی‌دی ونس، مارکو روبیو و استیو ویتکاف، مسئول هماهنگی با روسیه و اوکراین در روند دیپلماسی جاری هستند. این یک گام بسیار خوب و اولیه برای جنگی بود که تقریباً چهار سال ادامه داشته است.»

روز دوشنبه ۲۷ مرداد ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، با دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، در کاخ سفید دیدار کرد.

آقای ترامپ همچنین جمعه گذشته با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، دیدار کرده بود. او گفت‌وگویشان را بسیار سازنده توصیف کرده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه ۲۷ مرداد در جلسه مشترکی با رهبران اروپایی در کاخ سفید با ابراز خوشبینی نسبت به پایان یافتن جنگ روسیه و اوکراین، تأکید کرد که هدف او پایان دادن به از بین رفتن جان انسان‌ها و دستیابی به صلح پایدار است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • از «پیمان کوروش» تا بازگشت به بازارهای نفت؛ نقشه راه رضا پهلوی برای ایرانِ پس از جمهوری اسلامی
  • گزارش‌ها از آرایش نظامی آمریکا در منطقه همزمان با هشدار شدیداللحن ترامپ به جمهوری اسلامی
  • نیروهای امنیتی به بیمارستان سینا در تهران گاز اشک‌آور شلیک کردند + جدیدترین ویدیوهای از اعتراضات
  • نیروهای نظامی ویژه دلتا آمریکا، در مرزهای عراق مستقر شدند
  • شاهزاده رضا پهلوی: معترضان در کنار شعار آزادی نام من را فریاد می‌زنند
  • چندین پادگان و مقر نظامی در شهرهای مختلف ایران تخلیه شدند
  • دهمین روز خیزش سراسری؛ تداوم اعتراضات در شهرهای ایران؛ شلیک گاز اشک‌آور در بازار تهران
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • روایت شاهدان عینی از حمله مأموران به بیمارستان ایلام؛ «رکوردی تازه در جنایت»
  • مشاور فرمانده کل سپاه: ۴۰۰ مجموعه ارتش و سپاه با انگشت روی ماشه آماده‌اند، با خاک یکسانش می‌کنیم
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا