دفاع فغانی از محمد محبی: علت اخراج، دریافت کارت زرد دوم بخاطر خطایی که انجام داد بود، نه لمس داور

خبر ورزشی: دیدار شب گذشته تیم روستوف در جام حذفی فوتبال روسیه با حاشیه‌ای عجیب و جنجالی همراه شد که در مرکز آن، محمد محبی، لژیونر ایرانی، قرار داشت. محبی که در دقیقه ۶۹ بازی با دریافت کارت زرد مواجه شده بود، در دقیقه ۸۵ با ارتکاب یک خطای خشن دیگر بر روی مدافع حریف، از زمین بازی اخراج شد.

تصمیم‌گیری داور زن مسابقه، "ورا اوپیکینا" پس از مکثی طولانی و مشورت با کمک‌داوران و تیم VAR، منجر به نشان دادن کارت زرد دوم و به تبع آن، اخراج محبی شد. با این حال، همین مکث طولانی و نمایش صحنه‌های تلویزیونی که تماس جزئی بین محبی و داور را در جریان اعتراض نشان می‌داد، باعث شد تا رسانه‌های روسی به سرعت شایعاتی مبنی بر دلیل اخراج او را منتشر کنند. برخی رسانه‌ها، لمس داور را دلیل اصلی اخراج ستاره ایرانی قلمداد کردند.
 

این شایعه جنجالی، با انتشار اطلاعیه‌ای از سوی فدراسیون فوتبال روسیه مبنی بر اینکه دلیل اخراج محبی، خطا بر روی بازیکن حریف بوده است، پایان یافت.

حال، علیرضا فغانی، داور شناخته‌شده بین‌المللی ایرانی، با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود به این حواشی واکنش نشان داده و ضمن تأیید رسمی دلیل اخراج، اعلام کرد: «علت اخراج این بنده خدا، دریافت کارت زرد دوم بخاطر خطایی که انجام داد بود، نه لمس داور.»
لینک مرتبط:
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۴
کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
دمت گرم، این نظر متخصص. لمس داور!!! . یا. ن چیزی رو در نمیارن، یا پاش وایمیستن. داور زن برای بازی مردها، یعنی داور باید مثل داور مرد باشه، به این معنی نیست بازیکنا باید دخترونه رفتار کنن
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +195حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +195لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +157«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +119پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +112علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +105بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +94لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +92پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست