اظهار نظر غیرمنتظره عضو سابق حماس + واکنش احمد زیدآبادی

فرمانده سابق گردان شهدای الاقصی: فلسطینی‌ها در شیوه‌های مبارزه برای استقلال بازنگری کنند

زکریا زبیدی، فرمانده سابق گردان شهدای الاقصی حماس و از چهره‌های فعال انتفاضه دوم که در آخرین توافق تبادل اسرا آزاد شده بود، در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز گفت فلسطینی‌ها باید در شیوه‌های مبارزه خود برای دستیابی به استقلال بازنگری کنند.


او که ماه‌ها پس از آزادی‌اش صحبت می‌کرد، زندگی خود را به‌عنوان یک «فعال تروریستی» بی‌فایده توصیف کرد و افزود: «هیچ‌کدام از اقدامات ما به ایجاد کشور فلسطین کمک نکرد و شاید هرگز هم نکند. ما تئاتر و مقاومت فرهنگی را امتحان کردیم، فایده‌ای نداشت. تفنگ و تیراندازی را هم امتحان کردیم، اما هیچ راه‌حلی پیدا نشد.
این همه تابوهای ممنوعه چرا ساخته شده است؟احمد زیدآبادی می‌نویسد:

چرا زکریا به عنوان یک فرمانده شهیر و برجسته در انتفاضه مسلحانه دوم می‌تواند چنین اظهارنظری کند، اما در ایران، اگر یک شهروند عادی همان سخن را تکرار کند با انواع و اقسام فشارها و تهمت‌ها و توهین‌ها از جانب محافل حکومتی روبرو می‌شود؟

زکریا زبیدی، فرمانده سابق حماس در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز گفته است: "فلسطینی‌ها باید در شیوه‌های مبارزه خود برای دستیابی به استقلال بازنگری کنند."

این همان نتیجه‌ای است که سال‌ها پیش فرماندهان سازمان چریکی الفتح نیز به آن رسیده بودند.

چرا زکریا به عنوان یک فرمانده شهیر و برجسته در انتفاضه مسلحانه دوم می‌تواند چنین اظهارنظری کند، اما در ایران، اگر یک شهروند عادی همان سخن را تکرار کند با انواع و اقسام فشارها و تهمت‌ها و توهین‌ها از جانب محافل حکومتی روبرو می‌شود؟

این همه تابوهای ممنوعه چرا ساخته شده است؟

تا زمانی که بحث امن و آزاد در باره یک پدیده ممکن نباشد، خسارت پشت خسارت یک امر طبیعی است!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
دلاور - استهکلم، سوئد
اقای زید ابادی بدلیل اینکه در ایران نظام اخوندی حاکم است و رهبران نظام اخوندی بارها گفته اند جنگ و کشتوکشتار یک نعمت است چون سود فراوان برای اخوندها در ایران و در دیگر کشورهای مسلمان زده دارد.
شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • افزایش نیروهای نظامی آمریکا در نزدیکی ایران؛ لینکلن به ۷۰۰ کیلومتری تهران رسید؛ فورد سه هفته دیگر می‌رسد
  • وال‌استریت ژورنال: بحران ایران، زمین بازی محبوب دونالد ترامپ است
  • گزارش نشریه اسرائیلی جروزالم پست درباره اقدامات آمریکا برای حمله دوباره به تاسیسات هسته‌ای ایران
  • صدیقه وسمقی، اسلام‌شناس و نویسنده: به فکر نهاد سوم باشیم، نه تکرار پادشاهی و روحانیت
  • مادر بهروز نیکخواه، معترض کشته شده: آنهایی که دنیا تروریست خواندشان، پسرم را کشتند
  • ارژنگ امیرفضلی: تن نمی‌دهم به کارهایی که روی خون شهروندانم راه بروم
  • گراهام: اگر وعده حمایت از معترضان ایرانی عملی نشود، فاجعه‌ای بدتر از افغانستان برای آمریکا رخ خواهد داد
  • تجهیزاتی که چین برای کمک به سرکوب مردم ایران در اختیار جمهوری اسلامی قرار داد
  • یک مقام ریاست‌جمهوری: قانون اعتراض نداریم؛ نمی‌توان هر تجمعی را «اغتشاش» دانست
  • نمایش رهبران سیاسی در کارناوال کلن؛ علی خامنه‌ای در جامه یک «خونخوار، آدمخوار» ظاهر شد