در یک صحنه نمایشی، تنگه هرمز را ببندید، شاید شریعتمداری دست از سر مردم ایران بردارد!

حبیب رمضانخانی می‌نویسد:
شریعتمداری کیهان، در واکنش به نقش و محوریت آمریکا در پروژه دالان « زنگزور» یا همان «پل ترامپ» باز پیشنهاد بستن تنگه هرمز را برای فشار و تقابل با آمریکا پیشنهاد داده که خود گویای ته کشیدن کارت‌های بازی و اهرم‌های فشار نظام است!


چرا که زمانی حاکمیت، از غنی‌سازی اورانیوم، جبهه مقاومت تا پشتوانه مردمی از بابت مشارکت بالا در انتخابات را، به عنوان اهرم‌های فشار و امتیازگیری مقابل غرب، همراه خود داشت. ولی امروز تقریبا هر سه مورد یا از بین رفته، یا بسیار تضعیف شده و قدرت اثرگذاری سابق را ندارد.

در نتیجه، امثال شریعتمداری که زمانی با اهرم نیروهای مقاومتی و هدف قرار دادن پایتخت‌های عربی تا بالا بردن درصد غنی‌سازی و تهییج مردم برای کشاندن به خیابان را در محکومیت مواضع غربی‌ها، در چنته داشت و برگ آخر و برنده را در بستن تنگه هرمز می‌دید، الان چنان دستش خالی شده که برای هر موضع‌گیری، فورا به سراغ تنگه هرمز و پیشنهاد بستن آن می‌رود!

چکیده کلام: به تجربه، شریعتمداری و تندروها، هیچگاه از شکست‌های خود درس و عبرت نگرفته و تا تمام آرزوهای خود را به پای رنج و هزینه مردم عملی نکنند، دست بردار نیستند!

در این راستا، این روزگار و این حکمرانی، به مردم ایران یک عمر جوانی و آرامش و به حسین شریعتمداری یک عملیات بستن تنگه هرمز بدهکار است!

عمر و جوانی رفته مردم را که جبرانی نیست، ولی برای تحقق آرزوی شریعتمداری، بسان ورزشکاران و نیروهای پلیس که با حضور در میان طرفداران بیمار و کودک خود با پوشاندن لباسشان بر تن‌ آنها و... باعث رضایت و لبخندشان می‌شوند، شایسته است برای آقای شریعتمداری هم‌ چنین نمایشی اجرا شود!

پس عاقلانه است، اگر در اطراف تهران، پشت سدی و رودخانه‌ای آبی مانده و جاری هست، می‌توان یک پیچ دره‌ای را به عنوان تنگه هرمز نامگذاری و با بستن نمایشی آن و اسیر گرفتن هزار آمریکایی، همزمان آرزوی شریعتمداری و محسن رضایی را جامه عمل پوشاند! شاید دست از سر مردم بردارند!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
MrJason - جابلسا، انگلستان
دهن شریعتمداری رو ببندین تا مساله حل شه
‌چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
۴۳
paksan - ایران، ایران
شریعتمداری اشتباه نمیگه. اشتباه ج.ا این هستش که این جنگ را به اسرائیل نسبت میده در حالیکه ما در حال جنگ با آمریکا هستیم و اسرائیل فقط ویترین کار هستش. اگر جنگ به سطح آمریکا برسه قطعا تمام کشورهای عربی را هم شامل میشه و قطعا آمریکا عقب میشینه چون انتهای اون جنگ مشخص نیست ولی با اسرائیل که باشه آمریکا کاملا راحت میتونه پشتیبانی و حتی حمله کنه به اسم اسرائیل و کشورهای عربی هم میتونند پول جنگ را بدهند بدون اینکه تهدید بشوند و حتی حملات را بر ضد ایران محکوم هم بکنند!!! باید ج.ا جنگ را به سطح آمریکا بکشه کاری که حتی در جنگ 12 روزه بشدت وزیر خارجه و دفاع آمریکا تلاش میکردند بگند که ما نبودیم و فقط چهارتا بمب انداختیم ولی در اصل تمام مراحل جنگ با حمایت کامل آمریکا انجام شده و قطعا اسرائیل فقط از نیروهای نفوذی و مزدورش در داخل استفاده کرده برنامه و حمایت لجستیکی و دفاعی و حملات کار خود آمریکابود.
‌چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
دو بست این بابا بهش بدهید. قدر اینجور آدم ها بدانید. اینها آبروی رژیم میبرند و آنها رو رسوا میکنند.
‌چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +92جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!