نتایج تحقیقی در آمریکا: اسپرم کلید حرارتی دارد و با ورود به واژن حرکاتش چرخشی می‌شود

ایران اینترنشنال: محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در مطالعه‌ای به این نتیجه رسیدند که اسپرم دارای «کلید حرارتی» است که با تغییر دما و ورود به واژن فعال می‌شود و الگوی حرکتی آن‌ها را تغییر می‌دهد. طبق این تحقیق، این تغییر نقش کلیدی در باروری مردان دارد.

این کشف توضیح می‌دهد چرا پستانداران، از جمله انسان، به‌گونه‌ای تکامل یافته‌اند که اندام‌های تناسلی مردان را خنک‌تر از دمای مرکزی بدن نگه می‌دارند.

پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن می‌گویند دمای بالاتر – مانند دمای محیط دستگاه تناسلی زن – سیگنالی خاص را فعال می‌کند که باعث تغییر رفتار اسپرم می‌شود؛ از حرکات آرام و نرم که برای مسیریابی مناسب‌اند، به حرکات شدید و چرخشی که برای نفوذ به تخمک ضروری‌اند.

کشف این مکانیسم می‌تواند هدف بالقوه‌ای برای تولید داروهای جلوگیری از بارداری مردانه و درمان ناباروری مردان باشد.

در این مطالعه روی موش‌ها، پژوهشگران نشان دادند که پروتئینی خاص که در تمام پستانداران مشترک است، وقتی دمای محیط با دمای دستگاه تناسلی زن مطابقت پیدا می‌کند، باعث فعال شدن وضعیت فوق‌فعال در اسپرم می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو