ایلان ماسک در آستانه ترک کاخ سفید؟ گزارش گاردین

فرارو: نشریه بریتانیایی گاردین در گزارشی اعلام کرد «ایلان ماسک»، وزیر کارآمدی دولت ترامپ، ممکن است بزودی از سمت خود کنار برود و کاخ سفید را ترک کند.

در این گزارش آمده است: «پس از ماه‌ها اعمال قدرت در دولت آمریکا و تبدیل شدن به یک عامل خوش‌یمنی در دولت ترامپ، حال این هفته نخستین نشانه‌ها از اینکه ایلان ماسک ممکن است از نقش برجسته خود در کاخ سفید کنار گذاشته شود، در حال پدیدار شدن است.»


در ادامه این گزارش آمده است: «هم ترامپ و هم جی‌دی‌ونس، معاون او در مصاحبه‌هایی که طی چند روز گذشته به انجام رسانده‌اند، اعلام کرده‌اند که ایلان ماسک سرانجام دولت و نیز «وزارت کارآمدی» (Doge) را ترک خواهد کرد. این در حالی است که نشریه پولیتیکو نیز روز چهارشنبه گزارش داد که ترامپ به حلقه نزدیکان خود گفته است که مدیرعامل تسلا طی هفته‌های آتی از سمت خود کناره گیری می‌کند؛ هرچند ماسک گزارش پولیتیکو را اخبار جعلی خواند.»

در ادامه این گزارش آمده است: «با این حال، جی‌دی‌ونس در سخنان خود اطمینان خاطر داد که ایلان ماسک حتی پس از ترک کاخ سفید، به عنوان یک دوست نزدیک و یک مشاور برای دولت باقی خواهد ماند.»

گاردین در ادامه می‌نویسد:، اما پرسش دقیقا اینجاست که چه زمانی ممکن است ماسک کاخ سفید را ترک کند؟ مسأله اینجاست که بجای یک جداشدن پرسرو صدا که بسیاری از تحلیلگران پیش‌بینی کرده بودند، ترامپ بار‌ها از ایلان ماسک دفاع کرده است. نشریه پولیتیکو در گزارش خود می‌نویسد: با وجود اینکه رئیس جمهور پیش بینی می‌کند که این میلیارد آمریکایی از دولت برود، اما ترامپ از عملکرد ایلان ماسک رضایت دارد. ماسک نیز در عوض روابط نزدیک خود را با رئیس جمهور نگه داشته و ثروت و نفوذ خود را نیز حفظ می‌کند.

گفتنی است از زمان اعلام حمایت ماسک از ترامپ در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی، ایلان ماسک به یک چهره کلیدی در دولت دوم ترامپ بدل شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۹
sabbas - لندن، انگلستان
جای تعجبی هم نیست. ترامپ با تعرفه های دیمی و رفتار تغریبا دیکتاتوری خودش را فاتخه انتخاب خودش را تو دوره بعدی میخونه.
شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +158حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +125سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +106«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +104رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +85لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +84نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +82مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت