واشنگتن‌پست: جمهوری اسلامی تنها می‌تواند «یک موشک در هفته» تولید کند

صدای آمریکا: روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که در نتیجه حمله بامداد شنبه ۵ آبان اسرائیل علیه مواضع حکومت ایران، جمهوری اسلامی اکنون هر هفته تنها برای یک موشک بالستیک می‌تواند سوخت تولید کند.

به گفته این مقام اسرائیلی که هویتش فاش نشده، حکومت ایران پیش از حمله ۵ آبان می‌توانست روزانه سوخت لازم برای دو فروند موشک بالستیک را تولید کند.


او در بخش دیگری از سخنانش به واشنگتن‌پست گفت که این کاهش تولید سوخت موشک‌های بالستیک به مدت یک سال ادامه خواهد یافت.

در همین ارتباط، یوآف گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل، گفت که هدف از حمله ۵ آبان حصول اطمینان از «ضعیف‌تر» بودن حکومت ایران و «قوی‌تر» بودن اسرائیل بود تا جمهوری اسلامی قادر به پاسخ‌دادن به حملات آتی نباشد.

به گفته گالانت، اکنون «هیچ دفاع راهبردی در اطراف تهران وجود ندارد.»

وزیر دفاع پیشین اسرائیل افزود که حمله ۵ آبان «پنجره‌ای برای اقدام علیه [جمهوری اسلامی] ایران» پیش از تولید بمب هسته‌ای توسط این حکومت را ایجاد کرده است.

گالانت همچنین تایید کرد که اسرائیل در حمله ٣١ فروردین به سامانه راداری پدافند هوایی جمهوری اسلامی در اصفهان نقش داشت.

وزیر دفاع اسرائیل در ارتباط با این حمله گفت: «آنها را دقیق زدیم اما برای بازداشتن آنها کافی نبود.»

به دنبال حمله تروریستی ٧ اکتبر سال گذشته، جمهوری اسلامی از طریق شبکه‌ای از گروه‌های نیابتی وابسته به خود از جمله حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن، و گروه‌های شبه‌نظامی شیعه در عراق، حملات موشکی و پهپادی مکرری علیه کشور اسرائیل انجام داد.

حکومت ایران در ۲۵ فروردین در اقدامی بی‌سابقه بیش از ۳۲۰ پرتابه از جمله موشک‌های بالستیک و کروز و پهپاد به سمت اسرائیل شلیک کرد که اکثر آنها توسط ائتلافی متشکل از آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، و اردن پیش از رسیدن به حریم هوایی اسرائیل منهدم شدند.

جمهوری اسلامی در روز ۱۰ مهر سال جاری برای دومین بار به طور مستقیم به اسرائیل حمله و این بار ۱۸۰ موشک بالستیک شلیک کرد.

اسرائیل نیز در روزهای ٣١ فروردین و ۵ آبان به هر دو حمله حکومت ایران پاسخ مستقیم داد.

عملیات «دقیق و هدفمند» ۵ آبان که با شرکت دست‌کم ۱۰۰ فروند هواپیمای جنگی انجام شد، بیش از ۲۰ موضع نظامی عمدتا مرتبط با پدافند هوایی جمهوری اسلامی را در چهار استان تهران، سمنان، ایلام، و خوزستان هدف حمله قرار داد.

پایگاه خبری اکسیوس روز جمعه، ۲۵ آبان، به نقل از دو مقام اسرائیلی گزارش داد که حمله بامداد ۵ آبان اسرائیل به پارچین، توسعه دستگاه انفجار هسته‌ای توسط جمهوری اسلامی را به شدت دشوار کرده است.

اسرائیل در حالی حمله به مواضع نظامی جمهوری اسلامی را برگزید که گمانه‌زنی‌های فراوانی درباره احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای، زیرساخت‌های انرژی، و حتی مقام‌های سیاسی و نظامی از جمله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در رسانه‌های خبری مطرح شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۲
agha_ehsan - تهران، ایران
جمهوری اسلامی با همه تازی های وارداتیش که ایران رو غصب کردن به هر حال باید ایران رو ترک کنن و به همون وطن اجدادشون یعنی صحرای حجاز برگردن . مگه نمیگین رهبرتون سیده و از طایفه قریش؟ این یعنی باید کلا برگردید به همونجایی که طایفه قریش شتربازی می کردن و همونجا با خودتون و خداتون هر کاری دوس دارین بکنین. از رهبر قریشی گرفته تا توله عرزشی هایی که یه موبایل دوزاری مفت بهشون دادن و گفتن از همون پشت کوه های ایران و افغانستان با آی دی فیک به اسم اروپا کامنت بذارن و فحش بخورن 😁 شما که برای ایرانی ها دوزار ارزش ندارین یادتون باشه ایران فقط وطن ایرانی هاست. به ما هم ربطی نداره الان صحرای حجاز افتاده دست بن سلمان و اونجا هم جایی ندارین. برید ونزوئلا یه مدت هم اونجا رو به گند بکشین یا برین هر جای دیگه. ایران فقط وطن ایرانی هاست و به زودی روزهای سختی براتون آغاز خواهد شد. در کمتر از یک سال. ببین کی گفتم.
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
۶۳
vg2000 - اسلو، نروژ
منظورت آبگرمکن‌های هاپر سونیک
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
۴۲
paksan - ایران، ایران
اخبار جعلی و ضد اطلاعاتی. خیلی ممنون که ج.ا را از سوریه خارج کردید ولی جای حامی حزب الله با حامی حماس عوض شده و همانطور که سکوت اسرائیل در زمان سقوط شاه وضعیت امروز را پدید آورده قطعا اسرائیل با سقوط اسد ضعیفتر و درگیرتر خواهد بود. داعش ساخت ترکیه بقل گوش شماست و این گروههای ناشناخته چریکی همه هم مذهب حماسی هستند که با تجهیزات ترکیه و پول قطر مسلح شدند. به نظر من ایران شکستی نخورده و مردم ایران خوشحالند از این خروج و سالها ما هزینه آرمان فلسطین را دادیم حالا این پرچم دست یک گروه جدید هستش که البته به منطفه هم آشناتر است و صحبتها و فیلم های عوامل عثمانی پرست حاضر در سوریه موید این موضوع هست که ترکیه از این به بعد پرچم دستشه نه برای آرمان فلسطین بلکه گرفتن خاکهایی که معتقده ازش گرفته شده و این قطعا با حضور ایران بعنوان کمک به مردم آنجا برای مبارزه فرق دارد.
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۰
۸۱
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
نبرد بین ایران و اسرائیل را من نبرد بین فناتیزم های منطقه با پیشروهای منطقه می بینم
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.