عکسی از میرحسین موسوی در حال شستن ظروف و دود کردن سیگار

میرحسین موسوی سردبیر وقت روزنامه تازه تاسیس روزنامه جمهوری و آقای آقازاده مدیر مالی - اداری وقت روزنامه جمهوری اسلامی، درحال شستن ظروف.

اختلافات بین مهندس میر حسین موسوی و آیت‌الله خامنه‌ای به دوره‌های مختلف تاریخی برمی‌گردد و زمینه‌های مختلفی دارد. میر حسین موسوی، که در سال‌های نخست انقلاب اسلامی ایران سمت نخست‌وزیری را بر عهده داشت، با رویکردها و سیاست‌های اقتصادی و فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای در دوران ریاست جمهوری اختلاف‌نظرهایی داشت. این اختلافات در طول زمان و با ورود مسائل جدید، از جمله نحوه برخورد با مخالفان سیاسی و دیدگاه‌های مختلف درباره توسعه اقتصادی و آزادی‌های مدنی، شدت گرفت.


یکی از مقاطع مهم این اختلافات به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و حوادث پس از آن برمی‌گردد. میر حسین موسوی به عنوان یکی از کاندیداهای اصلی انتخابات، نتایج اعلام‌شده را قبول نکرد و نسبت به نحوه برگزارى انتخابات و شمارش آرا اعتراض کرد. این اعتراضات به تظاهرات و ناآرامی‌های گسترده‌ در تهران و سایر شهرهای ایران منجر شد و موسوی به همراه دیگر رهبران معترض، خواستار ابطال نتایج و برگزاری دوباره انتخابات شد. آیت‌الله خامنه‌ای در مقابل از سلامت انتخابات دفاع کرد و مسیر برخورد با اعتراضات را تعیین نمود.

اختلافات مذکور موجب شد تا موسوی و دیگر چهره‌های معترض به حصر خانگی دچار شوند و فضای سیاسی کشور متشنج‌تر گردد. این دوره از اختلافات نه تنها به شدت روابط میان موسوی و خامنه‌ای افزود، بلکه تأثیرات عمیقی بر صحنه سیاسی ایران گذاشت، به طوری که بحث‌های زیادی درباره آزادی‌های سیاسی و حقوق شهروندی در ایران به راه افتاد. این اختلافات همچنان یکی از موضوعات مهم در تحلیل سیاست داخلی ایران به شمار می‌رود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا

نگاه اجمالی به این عکس نشون میده چرا سرنوشتمون شده درس عبرت بقیه که نوکر آخوند و مذهب نشن. بالاخره یه زمانی انتخاب اکثریت امت همیشه در صحنه بودن.
‌چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

لیاقتش باقی ماندن در همان سمت ظرفشویی بود.
‌چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹
۵۰
kurosh-h - لوند، سوئد
بدبخت کشوری که رجال سیاسی آن اینگونه باشد
‌چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +198حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +160«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +122پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +118علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +107بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +95لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +95پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست