حماس: هدف تلاش جدید برای آتش‌بس جلوگیری از حمله ایران است

حماس می‌گوید، تلاش‌های جدید برای آتش‌بس در جنگ غزه برای جلوگیری از حمله ایران به اسرائیل استدویچه وله: حماس معتقد است تلاش آمریکا، مصر و قطر برای آتش‌بس در جنگ غزه و بازگشت دو طرف به میز مذاکره پیشتر با اسرائیل هماهنگ شده است تا جلوی حمله ایران به اسرائیل گرفته شود. این گروه اعلام کرد در مذاکرات پیش‌ رو شرکت نخواهد کرد.

به گزارش تایمز اسرائیل، منابع نزدیک به حماس گفته‌اند که این گروه معتقد است آمریکا، مصر و قطر پیش از انتشار بیانیه‌ای مشترکی در هفته گذشته مبنی بر بازگشت دو طرف جنگ غزه به میز مذاکره، دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها، پیشاپیش آن را با اسرائیل هماهنگ کرده‌اند.


حماس روز گذشته ۱۱ اوت اعلام کرد، به مذاکرات آتی در روز پنجشنبه این هفته نمی‌پیوندد، مگر اینکه مذاکرات بر اساس چارچوب‌های دور قبلی باشد و نه چارچوب‌های اصلاح‌شده.

به گفته دو منبع ناشناس، حماس بر این باور است که فشار مجدد برای مذاکرات، تلاشی برای جلوگیری از واکنش ایران و حزب‌الله به کشته شدن اسماعیل هنیه، رهبر این گروه در تهران است. جمهوری اسلامی و حزب‌الله اسرائیل را مسئول سوءقصد به هنیه می‌دانند.

یک مقام فلسطینی نزدیک به مذاکرات گفته که ممکن است شرایط در مورد تصمیم حماس برای عدم حضور در مذاکرات تغییر کند، اما در حال حاضر این گروه معتقد است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل "برای دستیابی به توافق جدی نیست".
حزب‌الله مقرهای خود را تخلیه کرد
هم‌زمان رسانه‌های لبنانی گزارش می‌دهند که حزب‌الله در روزهای اخیر به طور کامل مقرهای خود را در ضاحیه در حومه بیروت تخلیه کرده است.

پس از ترور فواد شکر، فرمانده ارشد نظامی حزب‌الله در بیروت و اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران گزارش شد که این گروه در حال دور کردن پرسنل ارشد خود از دفاتر و پایگاه‌هایش در بیروت به خاطر حملات احتمالی اسرائیل است.

اما اکنون، خبرگزاری لبنانی الجمهوریه گزارش می‌دهد که حزب‌الله کل نیروهای خود، از جمله شاخه سیاسی‌اش را از بیروت خارج کرده است. این جابه‌جایی در حالی صورت می‌گیرد که حزب‌الله تهدید کرده که اسرائیل "هزینه" کشته شدن فواد شکر را می‌پردازد.

هم‌زمان خبرگزاری رویترز به نقل از سخنگوی ارتش اسرائیل گزارش داده است که نیروی هوایی این کشور روز دوشنبه مرخصی تمامی خلبانان و کادر خود را لغو کرد و سفرهای خارجی پرسنل نظامی خود را به حالت تعلیق درآورد. دستورالعمل‌های امنیتی ارتش برای شهروندان اسرائیل تغییری نکرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
بزودی اسراییل شربت شهادت را به همه سران حزب الله و حماس تنقیه میکنند
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +321ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +242اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +183ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید