با زیباترین و جذاب‌ترین ورزشکاران زن المپیک پاریس آشنا شوید

العربیه: همزمان با آغاز بازی‌های المپیک 2024 پاریس، توجه بسیاری به سوی ورزشکاران زنی جلب شده است که علاوه بر مهارت‌های ورزشی، با زیبایی و جذابیت‌های منحصر به فرد خود نیز خبرساز شده‌اند.
آلیسا اشمیتآلیسای 25 ساله که لقب «زیباترین ورزشکار زن جهان» را یدک می‌کشد، در مسابقات دو امدادی 4 در 400 متر زیر پرچم آلمان رقابت می‌کند.


اگرچه این نخستین تجربه حضور او در المپیک است، با این حال این بلوند زیبا از قبل برای هواداران در سراسر جهان شناخته شده است.

ظاهر خیره‌کننده آلیسا، او را با بیش از 5 میلیون دنبال‌کننده در «اینستاگرام» به یکی از محبوب‌ترین ورزشکاران زن در جهان تبدیل کرده است. سال گذشته، اشمیت در فشن شوی «هوگو باس» در هفته مد میلان شرکت کرد.
مولی کادریکادری، ورزشکار 24 ساله بریتانیایی در رشته پرش با نیزه به عنوان یکی از شانس‌های اصلی کسب مدال طلا به پاریس می‌رود.

او اخیرا با رکوردشکنی و پرش 4.92 متری، مدال طلای بازی‌های داخل سالن جهان را از آن خود کرد.
یولیا لوچنکولوچنکوی اوکراینی که در رشته پرش ارتفاع قرار است با حریفان خود به رقابت بپردازد نیز با عکس‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

این سومین باری است که او نماینده اوکراین در رقابت‌های المپیک است. او در المپیک 2016 ریو و 2020 توکیو زیر پرچم اوکراین به رقابت پرداخته بود. او همچنین در دو نوبت قهرمان مسابقات زیر 23 سال اروپا شد.
آلیشا نیومننیومن، ورزشکار 30 ساله کانادایی رشته پرش با نیزه، اخیرا در مسابقات دو و میدانی لیگ الماس لندن در جایگاه دوم ایستاد.
او‌ در دو دوره قبلی رقابت‌های المپیک حضور داشته اما موفق به کسب مدال نشده بود.
یانا اگوریاناگوریان، قهرمان بازی‌های المپیک ریو در رشته شمشیربازی که یکی از زیباترین زنان حاضر در المپیک پاریس شناخته می‌شود، به دلیل مهارت‌های ورزشی فوق‌العاده و انتشار عکس‌های خیرکننده‌ خود در فضای مجازی به شهرت رسید.

نشریه بریتانیایی «سان» این ستاره 30 ساله روسی را به عنوان محبوب‌ترین ورزشکار در فضای مجازی روسیه توصیف کرد.
لیکی کلایوردونده 25 ساله هلندی یکی از رقیبان جدی آلیسا اشمیت برای تصاحب مدال طلا در رشته دو 4 در 400 متر به حساب می‌رود.
کلایور در المپیک توکیو 2020 شرکت کرد و اگر چه مدالی کسب نکرد، اما تجربه کسب‌شده به او در المپیک پاریس کمک فراوانی خواهد کرد.
یولیا یفیمواشناگر روسی که شش بار قهرمان جهان شده است، چهره‌ای بحث‌برانگیز است که رقبایش او را «متقلب» خطاب می‌کنند.

یفیموا 32 ساله در سال 2013 پس از مثبت ‌شدن تست دوپینگ خود به مدت 16 ماه از تمامی فعالیت‌های ورزشی محروم شد. او در المپیک ریو در ماده 100 متر قورباغه به مدال نقره دست یافت.

این ورزشکاران نه تنها با عملکرد ورزشی خود، بلکه با حضور پررنگ در شبکه‌های اجتماعی، توجه رسانه‌ها و طرفداران را به خود جلب کرده‌اند.

آنها نشان می‌دهند که ورزش حرفه‌ای امروزه تنها محدود به میدان مسابقه نیست و جذابیت‌های بصری نیز نقش مهمی در محبوبیت ورزشکاران ایفا می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
mina minavand - هانور، آلمان
واقعا زیبا هستند و براشون آرزوی موفقیت دارم.
یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۳
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک

برای مومنین، حورالعین هست، سفید و بلوری که هر مناقعه (گردن به گردن) پنج‌صد هزار سال طول می‌کشه. گول این‌ها را نخورید، خیلی سریع پیر و پلاسیده می‌شوند.
یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۹
۲۶
romano - تهران، ایران
ملاک انتخاب یورو سنتریک؟ دنیا چهارتا کشوره؟ خیلی باحالید حالا مثلا این آخری خیلی خوشگلتر از دخترای شرقیه؟ بمن مثل مونث علی کریمی میخوره.
یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو