اپل از قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی رونمایی کرد؛ سهام شرکت با افت روبرو شد

 تیم کوک، مدیر عامل اپل در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان در سراسر جهان اپل (WDC) در کوپرتینو، کالیفرنیا. دوشنبه ۲۱ خردادرادیو فردا: شرکت اپل روز دوشنبه ۲۱ خرداد از استراتژی جدید خود در زمینه هوش مصنوعی رونمایی کرد.

این استراتژی شامل افزودن قابلیت‌های جدیدی به نام «هوشِ اپل» به برنامه‌های این شرکت، از جمله دستیار صوتی «سیری» و همچنین افزودن چت‌بات چت‌جی‌پی‌تی شرکت اوپن‌ای‌آی به دستگاه‌های اپل می‌شود.


در کنفرانس سالانه توسعه‌دهندگان اپل، تیم کوک، مدیرعامل شرکت، و دیگر مدیران، قابلیت‌های جدید سیری را که با هوش مصنوعی تقویت شده است، به نمایش گذاشتند. سیری جدید می‌تواند با پیام‌ها، ای‌میل‌ها، تقویم و برنامه‌های دیگر تعامل داشته باشد، ای‌میل بنویسد و لحن صدای خود را با توجه به موقعیت تغییر دهد.

اپل که همواره اعلام کرده به حفظ حریم خصوصی کاربران خود اهمیت می‌دهد، اعلام کرد که قصد دارد با تمرکز بر حریم خصوصی، خود را از رقبایی مانند مایکروسافت و گوگل متمایز کند.

این شرکت اعلام کرد که چت‌بات چت‌جی‌پی‌تی در اواخر امسال به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت و اطلاعات کاربران در این چت‌بات ذخیره نخواهد شد. با این حال، این خبرها نتوانست سرمایه‌گذاران وال‌استریت را تحت تأثیر قرار دهد و سهام اپل حدود دو درصد کاهش یافت. به گفته تحلیلگران، این قابلیت‌های جدید، اپل را در سطحی مشابه با رقبا قرار می‌دهد، اما برتری خاصی به آن نمی‌دهد.

دستیار صوتی «سیری» قرار است از تخصص چت‌جی‌پی‌تی استفاده کند و قبل از پرس‌وجو از سرویس اوپن‌ای‌آی، از کاربران اجازه بگیرد. این ویژگیِ حفظ حریم خصوصی است که اپل بر آن تأکید کرده است.

اما این همکاری بلافاصله نگرانی‌هایی را در مورد حریم خصوصی ایجاد کرد. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در شبکه اجتماعی ایکس تهدید کرد که اگر اپل فناوری چت‌جی‌پی‌تی را در سطح سیستم‌عامل ادغام کند، دستگاه‌های اپل را در شرکت‌های خود ممنوع خواهد کرد.
اپل امیدوار است که با اقدامات جدید خود بتواند بیش از یک میلیارد کاربر خود را که اکثر آن‌ها علاقه‌مندان به فناوری نیستند، به استفاده از این فناوری جدید ترغیب کند. با این حال، به گزارش خبرگزاری رویترز، برخی از تحلیلگران معتقدند که بعید است این ویژگی‌های جدید در کوتاه‌مدت تأثیر زیادی بر فروش محصولات اپل داشته باشند.

ویژگی‌های هوش مصنوعی جدید اپل که در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان این شرکت معرفی شد، با جدیدترین سیستم‌عامل این شرکت ارائه خواهند شد. این کنفرانس سالانه در کالیفرنیا برگزار می‌شود و اپل در آن به معرفی به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و همچنین ابزارهای جدید برای توسعه‌دهندگان می‌پردازد.

اپل در نظر دارد تا فناوری‌های هوش مصنوعی شرکت‌های دیگر را نیز به دستگاه‌های خود اضافه کند و در این راستا، مذاکراتی با گوگل داشته است. برای اجرای قابلیت‌های هوش مصنوعی، اپل قصد دارد از ترکیبی از پردازش روی دستگاه و محاسبات ابری استفاده کند. این بدان معنی است که این قابلیت‌ها فقط در آیفون‌های جدید (از آیفون ۱۵ پرو به بعد) و مدل‌های آینده قابل استفاده خواهند بود.

اپل همچنین اعلام کرده است که با استفاده از تراشه‌های داخلی خود در مراکز داده، امنیت اطلاعات کاربران را تضمین خواهد کرد. تحلیلگران معتقدند که استفاده از تراشه‌های اختصاصی اپل می‌تواند به کاهش هزینه‌های این شرکت کمک کند.

سیستم‌عامل جدید آی‌اُاس ۱۸ اپل، قابلیت‌های شخصی‌سازی بیشتری را برای صفحه اصلی آیفون فراهم می‌کند و همچنین ویژگی جدیدی به نام «قفل کردن برنامه» دارد که به کاربران امکان می‌دهد از اطلاعات حساس خود محافظت کنند.

علاوه بر این، اپل، هدست واقعیت ترکیبی «ویژن پرو» خود را در هشت کشور دیگر از جمله چین و ژاپن عرضه خواهد کرد. این هدست با نرم‌افزار جدید «ویژن‌اُاس ۲» عرضه می‌شود که از یادگیری ماشینی برای ایجاد تصاویر با عمق طبیعی استفاده می‌کند و قابلیت‌های حرکتی جدیدی را نیز ارائه می‌دهد.

به گفته تیم کوک، مدیرعامل اپل، این عینک رایانه‌ای از ۱۲ ژوئیه (۲۲ تیرماه) در آلمان با قیمت پایه ۳۹۹۹ یورو (۴۳۰۳ دلار) به فروش خواهد رسید.

این عینک به کاربران امکان می‌دهد تا در دنیای دیجیتال غوطه‌ور شوند و علاوه بر واقعیت مجازی، می‌تواند محتوای دیجیتال را با محیط واقعی ترکیب کند.

اپل قصد دارد این دستگاه را برای استفاده با رایانه‌های «مک» خود توسعه دهد، به طوری که صفحه نمایش‌های بزرگ در عینک ظاهر شوند و کاربران بتوانند روی صفحه‌کلید واقعی تایپ کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +102شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم