با افزایش سن باید متوجه کدام خطرات مصرف الکل باشیم؟

افراد بالای ۶۵ سال نباید بیش از یک نوشیدنی در روز و بیش از ۷ نوشیدنی در هفته مصرف کننددویچه وله: مصرف الکل در سالمندی خطراتی مانند آسیب‌های جدی بر سلامت بدن و همچنین واکنش‌های نامطلوب دارویی به همراه دارد.

به گزارش WebMD، سوء‌مصرف الکل در افراد مسن یک مشکل بسیار شایع است. وقتی الکل می‌نوشید، از طریق روده کوچک جذب می‌شود، توسط کبد پردازش می‌شود و از طریق اندام‌های اصلی گردش می‌کند. با افزایش سن، توده عضلانی کمتری دارید و کبد شما آنقدر قوی نیست. این امر باعث می‌شود مقدار بیشتری الکل در جریان خون شما باقی بماند و اثرش بر بدن بیشتر از پیش شود.


افزایش احتمال مسمومیت با الکل، اختلال بینایی، واکنش دیرهنگام به مسائل و افزایش احتمال سقوط، از خطرات مستی در دوران میانسالی است.

همچنین این علایم در سالمندان مبتلا به سوءمصرف الکل بیشتر دیده می‌شود: فشار خون وضعیتی (فشارخونی که هنگام نشستن یا ایستادن افزایش می‌یابد)، ضعف عضلانی، آسیب اعصاب محیطی، خطر بیشتر شکستگی لگن در بزرگسالان مبتلا به پوکی استخوان، هذیان، زوال عقل ناشی از الکل، بیماری دستگاه گوارش، هپاتیت الکلی، کبد چرب، سیروز کبدی، افزایش فشار خون، خطر بالاتر سکته مغزی، افزایش خطر عفونت، خواب آشفته و افسردگی.

در ضمن بیشتر داروها با الکل تداخل دارند. الکل نه تنها شرایطی مانند فشار خون بالا و دیابت را بدتر می‌کند، بلکه با داروهایی که معمولاً برای درمان این بیماری‌ها استفاده می‌شوند تداخل دارد.

متخصصان توصیه می‌کنند که افراد بالای ۶۵ سال نباید بیش از یک نوشیدنی در روز و بیش از ۷ نوشیدنی در هفته مصرف کنند. البته این مقدار ممکن است بسته به سلامتی و نوع بدن شما متفاوت باشد.

به عنوان یک فرد میانسال در صورتی که به مکان‌هایی رفتید که مشروبات الکلی سرو می‌کنند، بهتر است نوشیدنی‌هایی مانند آب گازدار با لیمو، آب میوه و آب طعم‌دار، ماءالشعیر بدون الکل، کولاهای رژیمی یا سایر کوکتل‌های بدون الکل سفارش دهید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +175شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +127شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +119حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +118نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +115اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو
  • +99تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!