توقیف یک کشتی باری در تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران

ویدئویی از لحظه ورود نیروهای سپاه به کشتی منتشر شده است.
بی بی سی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک کشتی باری را در نزدیکی تنگه هرمز توقیف کرده است.

کشتی ام‌اس‌سی آریس که با پرچم پرتغال حرکت می‌کرد، متعلق به کشتیرانی زودیاک است. ویدئویی از ورود نیروهای سپاه به کشتی که با هلیکوپتر انجام شد، منتشر شده است.


یک سخنگوی شرکت ام‌اس‌سی، که مدیریت کشتی را بر عهده دارد، گفت این کشتی ۲۵ نفر خدمه دارد و تلاش برای بازگشت آنها و کشتی شروع شده است.

خبرگزاری ایرنا توقیف کشتی از طرف سپاه را تایید کرد و آن را مرتبط با «رژیم صهونیستی» دانست.

این رویداد در حالی رخ می‌دهد که نگرانی‌ها از احتمال تشدید تنش در منطقه و حمله تلافی‌جویانه ایران به اسرائیل اوج گرفته است.

کشتیرانی زودیاک متعلق به ایال اوفر، میلیاردر اسرائیلی است.

پیش از این نیز در چند مورد کشتی‌های این شرکت در آب‌های اطراف ایران هدف حمله قرار گرفتند یا توقیف شدند.

شرکت کشتیرانی زودیاک در بیانیه‌ای اعلام کرده که هرچند زودیاک با شرکت ام‌اس‌سی ارتباط دارد، اما نسبت به ام‌اس‌سی آریس مسئولیتی ندارد و ام‌اس‌سی مسئولیت کامل را در قبال محموله‌ها، خدمه و مسیر این کشتی دارد.

اسرائیل کاتس، وزیر خارجه اسرائیل هم در واکنش به توقیف این کشتی گفت که «تهران دزدی دریایی انجام می‌دهد و باید به خاطر این اقدام تحریم شود.»

او گفت: «رژیم خامنه‌ای یک رژیم جنایتکار است که از جنایات حماس حمایت می‌کند و اکنون برخلاف قوانین بین المللی در حال انجام عملیات دزدی دریایی است. من از اتحادیه اروپا و دنیای آزاد می‌خواهم که فورا سپاه پاسداران را سازمانی تروریستی اعلام و ایران را هم تحریم کنند.»

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل هم گفته است که ایران در صورت تشدید خشونت‌ها در منطقه عواقبی را متحمل خواهد شد.

آقای هاگاری در بیانیه‌ای گفت: «اسرائیل در حالت آماده باش است. ما آمادگی خود را برای محافظت از اسرائیل در برابر تجاوزات بیشتر ایران افزایش داده و همچنان آماده پاسخگویی هستیم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +223چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +142حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی