دربی کسل‌کننده تهران باز هم صفر صفر شد؛ پرسپولیس و استقلال به تساوی رضایت دادند

یورونیوز: دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال در صد و سومین شهرآورد تهران در یکی از کسل‌کننده ترین بازی‌های تاریخ خود به تساوی بدون گل دست یافتند.

در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم‌های استقلال و پرسپولیس که رده‌های نخست و دوم جدول رده‌بندی را به خود اختصاص داده‌اند به مصاف یکدیگر رفتند اما در نهایت نه تنها هیچ توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد که حتی موقعیت جدی هم از سوی دو تیم ایجاد نشد.


مطابق انتظار تیم استقلال با ترکیب و تاکتیک دفاعی‌تری به میدان آمده و تلاش می‌کرد با توجه به برتری ۳ امتیازی در صدر جدول در این بازی نبازد. تاکتیکی که معمولا در تیم‌های تحت هدایت جواد نکونام صدق می‌کند و او ترجیح می‌دهد با دفاع مستحکم و خراب کردن بازی حریف، چشم به ضد حملات و فرصت‌هایی که روی ضربات ایستگاهی ایجاد می‌شود ببندد.

در مقابل پرسپولیس هم نتوانست بازی همیشگی و هجومی خود را که با کارهای تاکتیکی ترکیبی حاصل می‌شد ارائه دهد و هرچند تقریبا دو برابر حریف خود توپ و میدان را در اختیار داشت اما از خلق موقیعت‌های جدی روی دروازه رقیب دیرینه ناتوان بود.

احتمالا یکی از مهم‌ترین صحنه‌های این مسابقه در دقیقه ۲۲ اتفاق افتاد جایی که عیسی آل کثیر روی حرکت رافائل سیلوا مدافع استقلال در محوطه جریمه روی زمین افتاد و بازی لحظاتی برای بررسی پنالتی احتمالی متوقف شد اما در نهایت کمک داوران ویدیویی به این نتیجه رسیدند که صحنه رخ داده خطا نبوده و داور حتی برای بررسی هم به کنار زمین نرفت.

بازی در نیمه دوم حتی از ۴۵ نخست هم کسل‌کننده‌تر بود و بازیکنان استقلال با مدافعان زیاد سعی می‌کردند در نیمه خودی حضور یابند و به حریف خود اجازه ندهند موقعیتی ایجاد کند.

در نهایت مطابق معمول این بازی حساس بار دیگر با تساوی به پایان رسید تا باز هم طرفداران حاضر در ورزشگاه با دیدن یک بازی نه چندان جذاب استادیوم را ترک کنند.

با این نتیجه استقلال با ۴۳ و پرسپولیس با ۴۰ امتیاز در پایان هفته بیستم در رده‌های اول و دوم قرار گرفتند. تراکتور سازی تبریز هم با پیروزی امروز در مقابل هوادار با یک بازی کمتر ۳۵ امتیازی شد تا به تعقیب دو تیم پایتخت ادامه دهد. سپاهان اصفهان هم امروز توانست در اهواز به ناکامی‌های هفته‌های اخیر خود پایان دهد و فولاد را با نتیجه ۳-۱ شکست دهد. سپاهانی‌ها حالا با دو بازی کمتر نسبت به استقلال و پرسپولیس و ۳۴ امتیاز در رده چهارم جدول لیگ برتر فوتبال ایران قرار دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +218شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +167شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +112شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم