انتقال چهار روزنامه‌نگار فردای اقتصاد به «مکانی نامعلوم»

رادیو فردا: رسانه‌های حقوق بشری گزارش داده‌اند که چهار روزنامه‌نگار «فردای اقتصاد» به مکانی نامعلوم منتقل شده‌اند. همچنین گزارش شده که مهدی افشارنیک، دیگر روزنامه‌نگار بازداشت‌شده، نیز به زندان اوین منتقل شده است.

«کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» گزارش داده است که مهرداد عسگری، نیکان خبازی، علی تسنیمی و بهزاد بهمن‌‌نژاد روز جمعه ۲۰ بهمن توسط مأموران امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.


سایت حقوق بشری هرانا نیز روز یک‌شنبه ۲۲ بهمن ضمن اعلام این خبر گفت که علی میرزاخانی، سردبیر این رسانه، که به‌همراه این چهار نفر در محل کارش محبوس بوده، یک روز پیش از انتقال این افراد اجازه خروج از این محل را پیدا کرده است.

فردای اقتصاد خود را «رسانه‌ تصویری روندهای اقتصادی» معرفی می‌کند. خبرنگاران این رسانه از بعدازظهر روز ۱۶ بهمن به تماس‌ها با تلفن همراه خود پاسخ ندادند و اجازه خروج از محل کار خود را نیافتند.

بر اساس گزارش‌ها حبس پنج تن از کارکنان این رسانه و دو تن از مقامات ارشد گروه مالی کیان، که «فردای اقتصاد» از زیر مجموعه‌های آن است، تا سه روز بعد نیز همچنان در ساختمان این رسانه ادامه پیدا کرد.

رادیوفردا پیشتر مطلع شده بود که تمرکز بازجویی از این افراد و بازرسی ساختمان رسانه، مربوط به اتهام بارگذاری یک ویدئو در شبکه‌های اجتماعی، با استفاده از آی‌پی این شرکت بوده است.

تاکنون مشخص نشده دقیقاً کدام ویدئو موضوع بازجویی از این افراد است، اما برخی گزارش‌ها در روزهای اخیر حاکی از آن بوده که این ویدئو به موضوع راه‌های دور زدن تحریم پرداخته است.

در همین حال «فدارسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران» روز یک‌شنبه ۲۲ بهمن به نقل از همسر مهدی افشارنیک اعلام کرده است که این روزنامه‌نگار حوزه اقتصاد پس از بازداشت به زندان اوین منتقل شده و پس از گذشت بیش از ده روز همچنان در وضعیت «بلاتکلیف» به‌‌سر می‌برد.

اعتمادآنلاین پیشتر اعلام کرده بود که آقای افشارنیک احتمالاً روز ۱۱ بهمن بازداشت شده است.

خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضائیه ایران در روزهای گذشته بدون اشاره به نام این روزنامه‌نگار نوشته بود که «بازداشت یک خبرنگار سابق اقتصادی و بازرسی ضابط قضایی از محل یک سایت خبری، هیچ ارتباطی با فعالیت خبرنگاری و رسانه‌ای نداشته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا