نگرانی مربی و دروازه‌بان تیم ملی ایران از فرصت کم ریکاوری برای بازی فردا در مقابل ژاپن

تیم ملی فوتبال ایران فردا در شرایطی به مصاف تیم ملی ژاپن می‌رود که مهدی طارمی را با خود در زمین بازی نخواهد داشت. نبود فرصت کافی برای ریکاوری دغدغه دیگر ملی‌پوشان تیم ایران است.
 یورونیوز:تیم ملی فوتبال ایران فردا در شرایطی به مصاف تیم ملی ژاپن می‌رود که مهدی طارمی را با خود در زمین بازی نخواهد داشت. نبود فرصت کافی برای ریکاوری دغدغه دیگر ملی‌پوشان تیم ایران است.
 
با این حال امیر قلعه‌نویی، مربی این تیم از تلاش ماساژورها و تمرین آب‌درمانی برای ریکاوری بازیکنان خبر داده است.
 
علی‌رضا بیرانوند،‌ دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران در همین زمینه می‌گوید: «ریکاوری که قرار است اتفاق بیفتد به قابلیت ذهنی تمام بازیکنان ایران باز می‌گردد. تنها چیزی که می‌تواند این ریکاوری را بازگرداند توان ذهن ماست. خوشبختانه بازیکنان بزرگی داریم که می‌توانند این ریکاوری را انجام دهند و ذهن قوی دارند و فردا می‌توانند با آمادگی لازم بازی خوبی انجام دهند.»
 
او با اشاره به شرایط پیچیده بازی با سوریه و ده‌ نفره شدن تیم ملی فوتبال ایران افزود: «البته برای تیم ما سخت است. به ویژه وقتی در بازی مقابل سوریه ده نفره شدیم، تیم ما ۱۲۰ دقیقه بازی کرد و عضله دوقلوی خیلی از بازیکنان ما گرفت. تنها چیزی که به ما کمک کند ذهن بازیکنان ماست. خدا را شکر امروز من بازیکنان تیم ملی را دیدم و آماده بودند.»
 
امیر قلعه‌نویی، مربی تیم ملی فوتبال ایران نیز با اشاره به فرصت کم بین دو بازی برای انجام ریکاوری گفت: «به طور قانونی باید بین دو بازی دست‌کم باید ۷۲ ساعت زمان ریکاوری داشته باشید که متاسفانه ما این فرصت را نداشتیم. دو نوع ریکاوری در همین فرصت کوتاه انجام دادیم. یکسری ریکاوری فیزیکی داشتیم. خوشبختانه گروه پزشکی و ماساژورها و آب‌درمانی‌ها و بازسازی بدن به خوبی انجام شد. در بخش ریکاوری به وسیله مکمل‌ها نیز همه چیز به نحو احسن انجام شده است.»
 
آقای قلعه‌نویی افزود: «بر این باورم که می‌توانست از آن طرف زمان کمتر باشد و از این طرف به ما ۴ روز بین دو بازی فرصت بدهند. حالا دیگر همه‌چیز از پیش برنامه‌ریزی شده و ما باید با همین شرایط پیش برویم.»
تیم ملی فوتبال ایران فردا به مصاف تیم ملی ژاپن می‌رود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
فیل دانا - سیدنی ، استرالیا
تیم بله قربان اسـ...، همون بهتر که ببازید . .
جمعه ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲
۴۸
فیل دانا - سیدنی ، استرالیا
ادم های لمپن بدون اصل و نصب که تا پول می بینن همه چیزشون رو میفروشن از جمله وجدان و ملت رو
جمعه ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
۲۹
MahlaTG - ساری، ایران
ژاپن هم همینه. مثل شما انقدر غر نمیزنه و به چپ و راست نامه نمیفرسته که وقتشو بیشتر کنن !!
جمعه ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا