یک هواپیمای مسافربری روسیه اشتباهی در رودخانه یخ‌زده فرود آمد

 هواپیمای روسی فرود آمده بر روی رودخانه یخ‌زده کولیمارادیو فردا: یک هواپیمای مسافربری روسیه با ۳۰ مسافر و چهار خدمه، به جای باند فرود اشتباهی بر روی یک رودخانه یخ‌زده در نزدیکی فرودگاه فرود آمد.

سازمان «شبکه امنیت هواپیمایی» روسیه با انتشار تصاویر و ویدئوهایی از این حادثه گزارش داد که هواپیمای «آنتونوف» ساعت ۱۱:۵۰ صبح روز پنج‌شنبه، هفتم دی، بر روی رودخانه یخ‌زده کولیما فرود آمد.


مسافران این هواپیمای قدیمی که در سال ۱۹۷۱ ساخته شده، همه سالم هستند و هواپیما فعلا بر روی رودخانه یخ‌زده مانده است.

سخنگوی دادستان سیبری شرقی در بیانیه‌ای گفت بر اساس ارزیابی‌های اولیه علت حادثه، خطای خلبان بوده است.

این هواپیما از فرودگاه یاکوتسک در جمهوری یاقوتستان روسیه به پرواز درآمده بود و بعد از ۱۱۰۰ کیلومتر پرواز، قرار بود در باند فرودگاه زیریانکا در همین جمهوری فدرال روسیه فرود بیاید.
در لحظه تنظیم این گزارش، دمای هوا در این منطقه از سیبری منفی ۳۹ درجه بود، اما انتظار می‌رود تا دو هفته دیگر به منفی ۲۸ درجه برسد.

شرکت هواپیمایی «پولار» (قطبی)، مالک این هواپیمای مسافربری اعلام کرده که آسیبی به بدنه هواپیما وارد نشده است.

این شرکت هواپیمایی روسی شهریورماه امسال به «سهل‌انگاری در حفظ و تعمیر» هواپیما متهم شده بود، اما بعد از انجام اصلاحاتی پروازهای آن به حالت عادی برگشت.

شرکت پولار قول داده است که در رابطه با فرود اشتباهی هواپیمای مسافربری بر روی رودخانه کولیما، با نهادهای تحقیقاتی همکاری کند.

تاکنون گزارش‌های زیادی از سقوط مرگبار هواپیماهای آنتونوف روسی منتشر شده و برخی از این حوادث نیز در ایران رخ داده‌اند.

آمارهای سازمان «شبکه امنیت هواپیمایی» نشان می‌دهد تاکنون در بیش از ۱۶۰ حادثه مربوط به سقوط آنتونوف، حدود دو هزار و ۲۰۰ نفر کشته شده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +232اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید