جنجالی دیگر سوپرلیگ فوتبال ترکیه را تحت‌الشعاع قرار داد

العربیه: پس از حمله و کتک‌خوردن خلیل اموت ملر، داور سوپر‌لیگ ترکیه توسط رئیس باشگاه آنکارا گوجو، اکنون حمله دیگری به یک داور، فوتبال این کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بریتانیایی «بی.ای.مدیا»، رئیس باشگاه استانبول اسپور در اعتراض به تصمیمات داور مسابقه، تیم خود را از زمین مسابقه بیرون کشید.


سر علی اوغلو، رئیس باشگاه استانبول اسپور به دلیل نارضایتی از عملکرد داوران در نیمه نخست، تصمیم به پایان یک طرفه این بازی در نیمه دوم گرفت و به بازیکنان دستور داد برای نیمه دوم وارد زمین مسابقه نشوند.

اعتراض سرعلی‌اوغلو در خصوص صحنه‌ای بود که داور به سود استانبول اسپور اعلام خطا نکرد و دستور به ادامه بازی داد.

داور برخورد بازیکن استانبول اسپور با مدافع طرابزون را خطا تشخیص نداد و در ادامه طرابزون به گل دوم و برتری رسید.

در پی این اتفاق، رئیس باشگاه استانبول تیم خود را به نشانه اعتراض به تصمیم داور مسابقه از زمین بیرون کشید تا بازی نیمه‌کاره رها شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد
  • گلهای پرپر شده ایران؛ خانواده‌هایی که دست جمهوری اسلامی برای «شهید» نامیدن فرزندان‌شان را پس زدند
  • جنجال بین سفیر آمریکا و سیاستمداران بلژیکی بر سر «ختنه، هیتلر و راست افراطی»
  • استرالیا مانع بازگشت شهروندش از اردوگاه داعش در سوریه شد
  • نفس جنگ پشت گردن خامنه‌ای؛ احتمال حمله زودتر آمریکا؛ ۶ دلیل آکسیوس برای حمله آمریکا به جمهوری اسلامی
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»