کشف هرم خارق العاده‌ای که ظاهراً ۲۷۰۰۰ سال قدمت دارد

العربیه: هرم جوسر در مصر با 4700 سال قدمت به عنوان کهن‌ترین هرم جهان شناخته شده است، اما اخیرا پژوهشی جدید مدعی وجود یک «هرم ماقبل‌تاریخ» در اندونزی شده است که 27000 سال قدمت دارد.

سایت «گونونگ پادانگ» در غرب جزیره جاوه در اندونزی محل کشف این پدیده است. محققان می‌گویند شواهد قانع‌کننده‌ای از وجود یک مکان پیچیده و پیشرفته زیر این سایت دارند. به گفته آنها، حفره‌ها یا اتاقک‌های مخفی زیر این سایت وجود دارد که نشانگر وجود ساختارهای چندلایه است.


اگر در زیر گونونگ پادانگ غارها و اتاق‌های ساخت انسان وجود داشته باشد، نه تنها این سایت را به کهن‌ترین هرم شناخته‌شده جهان تبدیل می‌کند، بلکه قدیمی‌ترین موارد استفاده شناخته‌شده از سنگ‌تراشی را نیز ارائه می‌دهد. تمام این‌ها باورهای قبلی پیرامون پیشرفت تمدن بشری در دوران پارینه‌سنگی را بر هم می‌زند.

پژوهشگران برای دست یافتن به نتایج خود، از فناوری‌های پیشرفته نفوذ در زمین استفاده کردند. به باور آنها، زیر سایت گونونگ پادانگ چهار لایه ساختمانی وجود دارد که شامل ساخت اتاق‌ها در طول مراحل مختلف است.

اولین لایه مربوط به 27000 تا 16000 سال پیش است، و قدمت آن با استفاده از روش قدمت‌یابی کربن خاک حفاری‌شده از محل اندازه‌گیری شد. باستان‌شناسان بر این باورند که فناوری به کار رفته در این لایه، صنعت سنگ‌تراشی و سنگ‌چینی برنامه‌ریزی‌شده را نشان می‌دهد.

با این وجود، برخی دانشمندان دیگر مدعیات پژوهش جدید را زیر سوال برده‌اند. آنها می‌پرسند که آیا ممکن نیست که حفره‌های زیر گونونگ پادانگ توسط رانش زمین ایجاد شده باشند؟ آنها همچنین می‌پرسند چگونه است که هیچ محققی تاکنون شواهدی دال بر فعالیت‌های انسانی در آن منطقه پیدا نکرده است؟

کهن‌ترین جوامع شناخته‌شده دارای فناوری نسبتا پیشرفته برای ساختن سازه‌های هرمی حدود 9000 سال قدمت دارند، و ساکن منطقه‌ای بودند که امروزه کشور ترکیه در آن واقع شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +342شاهزاده رضا پهلوی: معترضان در کنار شعار آزادی نام من را فریاد می‌زنند
  • +325نیروهای نظامی ویژه دلتا آمریکا، در مرزهای عراق مستقر شدند
  • +319شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: من اولین فراخوان خود را امروز با شما در میان می‌گذارم
  • +312شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • +269خروش دوباره در خیابان‌ها؛ تداوم اعتراضات سراسری به‌رغم تهدیدهای علنی خامنه‌ای
  • +223شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • +199شاهزاده رضا پهلوی خطاب به خامنه‌ای: مبارزه تا نابودی رژیم ضدایرانی‌ات ادامه خواهد داشت
  • +196فراخوان شاهزاده رضا پهلوی: برای اعتصاب سراسری، تسخیر مراکز شهرها و حفظ آن‌ها آماده شوید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: رژیم سخت ترسیده است و می‌خواهد اینترنت را قطع کند
  • +169روزنامه تایمز: علی خامنه‌ای قصد دارد در صورت تشدید اعتراض‌ها به مسکو بگریزد